- Rychlé vyřízení a doručení
Reakce obchodu Vseproploty.cz
děkujeme za Vaší zpětnou vazbu. Jsme potěšeni, že jste spokojen s našimi službami a že jste ocenil rychlost jakou jsme Vaší objednávku zpracovali. Vaše spokojenost je pro nás prioritou a těší nás, že jste si naše služby cenili.
Anna, VŠE PRO PLOTY -
- klasické zboží které hledají zahrádkáři apod
Reakce obchodu Vseproploty.cz
děkujeme za Vaše hodnocení. Vaše hodnocení je pro nás velmi důležité, a těší nás, že jste ocenila sortiment, který nabízíme. Budeme se těšit na Váš další nákup.
- Ok vše v pohodě
Reakce obchodu Vseproploty.cz
děkujeme Vám za zpětnou vazbu, kterou jste nám dal. Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá a snažíme se zajistit, aby veškeré zákaznické požadavky byly vyřízeny co nejrychleji a nejefektivněji.
Anna, VŠE PRO PLOTY -
Rychle vyřízeno, doprava zdarma, navíc ještě zdarma úprava na požadovanou délku. Skvělá komunikace. Doporučuji.
Reakce obchodu Vseproploty.cz
děkujeme Vám za Vaší zpětnou vazbu. Jsme velmi rádi, že jste spokojen s našimi službami a komunikací. Budeme se těšit na Váš další nákup.
Anna, VŠE PRO PLOTY -
- Vše rychle a bez problému
- Není
Reakce obchodu Vseproploty.cz
děkujeme Vám za zaslání zpětné vazby. Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá a jsem rád, že jste byli s našimi službami spokojeni. Děkujeme za Vaši důvěru a těšíme se na další nákup.
Anna, VŠE PRO PLOTY -
Výborná komunikace, vstřícnost a ochota v rámci prodeje produktů
Reakce obchodu Vseproploty.cz
děkujeme Vám za zpětnou vazbu, kterou jsme od Vás dostali. Vaše slova jsou pro nás velkým povzbuzením a potvrzením, že se naše snaha o kvalitní služby vyplácí. Je pro nás důležité, aby byli naši zákazníci plně spokojeni s jejich nákupy a cíleně se snažíme poskytovat Vám nejen kvalitní produkty, ale také vynikající zákaznický servis.
Anna, VŠE PRO PLOTY -
Rychlost vyřízení objednávky a doručení
Reakce obchodu Vseproploty.cz
děkujeme Vám za zpětnou vazbu, kterou jsme od Vás dostali. Jsme velmi rádi, že jste byla spokojena s naším přístupem a službami. Budeme se těšit na Váš další nákup.
Anna, VŠE PRO PLOTY -
Zboží bylo dodáno rychle a bez problémů.
Reakce obchodu Vseproploty.cz
děkujeme Vám za zaslání zpětné vazby, kterou jsme od Vás dostali. Spolehlivost a rychlost jsou pro nás velmi důležité a snažíme se zajistit maximální spokojenost našich zákazníku. Jsme velmi potěšeni, že jste s našimi službami spokojen.
cena,velký výběr,rychlost dodaní
Reakce obchodu Vseproploty.cz
děkujeme za zpětnou vazbu. Jsme moc rádi, že jste byl spokojen s našimi službami a že jsme splnili Vaše očekávání.
Rádi jsme Vám nabídli široký výběr zboží a zajistili rychlé dodání. Budeme se těšit na Váš příští nákup.
Anna, VŠE PRO PLOTY -
Bezproblémová komunikace i dovoz.
Reakce obchodu Vseproploty.cz
děkujeme Vám za zpětnou vazbu, kterou jsme od Vás dostali. Vždy se snažíme, aby komunikace s našimi zákazníky byla co nejrychlejší a bezproblémová. Jsme moc rádi, že jste byla spokojena s našimi službami. Budeme se na Vás těšit při příštím nákupu.
Anna, VŠE PRO PLOTY -
rychle vyrizeni objednavky, na miste jsou ochotni zamestnanci, kteri nenucene nabidnou i doplnkove zbozi dle objednavky
Reakce obchodu Vseproploty.cz
děkujeme Vám za hodnocení, moc si ho vážíme. Jsme potěšeni, že jste byl spokojen s našimi službami a s tím, jak jsme se postarali o Vaši objednávku. Rádi bychom Vám poděkovali za Vaši důvěru a za to, že jste si vybral naší firmu.
Anna, VŠE PRO PLOTY -
Dodání dle dohody, spokojenost.
Reakce obchodu Vseproploty.cz
děkujeme Vám za hodnocení, které jsme od Vás dostali. Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá a snažíme se zajistit, aby každá objednávka byla vyřízena co nejrychleji a bez problémů. Děkujeme Vám za Vaši důvěru.
Budeme na Vás těšit při dalším nákupu.
Anna, VŠE PRO PLOTY -
- Kompletní zboží na plot v jednom obchodě
- Výborný cena
Reakce obchodu Vseproploty.cz
děkujeme Vám za zpětnou vazbu. Je pro nás důležité, aby byli naši zákazníci spokojeni s našimi produkty a službami. Jsme velmi potěšeni, že jste byla spokojená s kompletním sortimentem zboží na plot, které nabízíme.
Spolehlivost
Reakce obchodu Vseproploty.cz
děkujeme Vám za zpětnou vazbu, kterou jsme od Vás dostali. Rádi slyšíme, že jste byl spokojen s naší prací a že jsme splnili Vaše očekávání. Budeme se těšit na Váš další nákup.
Skvělý a rychlý přístup
Reakce obchodu Vseproploty.cz
děkujeme Vám za Vaší zpětnou vazbu, kterou jsme od Vás dostali. Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá. Jsme rádi, že jste byl s našimi službami spokojen. Vždy se snažíme poskytnout našim zákazníkům nejen vynikající služby, ale také efektivní a rychlé řešení jejich požadavků. Děkujeme Vám za Vaši důvěru.
Anna, VŠE PRO PLOTY -
Perfektní přístup a servis.
Reakce obchodu Vseproploty.cz
děkujeme Vám za zpětnou vazbu, kterou jsme od Vás dostali. Jsme velmi rádi, že jste byl spokojen s našimi službami. Vaše potěšení je pro nás důležité a snažíme se zajistit, abyste měl co nejlepší zkušenost s nákupy u nás.
Budeme se na Vás těšit u dalšího nákupu.
Anna, VŠE PRO PLOTY -
Rychlé a přesné dodání žádaného zboží.
Reakce obchodu Vseproploty.cz
děkujeme Vám za hodnocení, které jsme od Vás dostali. Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá. Jsme rádi, že jsme Vám mohli zajistit požadované zboží včas a bez problémů. Děkujeme Vám za důvěru a budeme se těšit na Váš další nákup.
Rychlost vyřízení
Reakce obchodu Vseproploty.cz
děkujeme Vám za Vaše hodnocení, které jsem od Vás dostali. Naše snaha je vždy doručit zboží co nejrychleji a nejpřesněji. Vaše spokojenost je pro nás velkým potěšením. Děkujeme Vám za Váš nákup a budeme se těšit na další.
Anna, VŠE PRO PLOTY -
- rychlost komunikace, odborná pomoc při výpočtech - ochota ....
- řešení atypů
dokonalý obchod s poradenstvím
- Podhrabové desky jsem si vybral z nabídky v PC, objednal a získal potvrzení objednávky. Takto znám přesnou cenu.
- Nevýhoda žádná.
S obchodem jsem spokojen a doporučuji ostatním zákazníkům.