Obchod byl blokován z důvodu nízkého procentuálního hodnocení

Co to je za obchod, když mi posílají dotazník, ale zboží ještě nedorazilo?

Zboží dorazilo za 1 měsíc

• komunikují po urgenci
    • zboží nakonec přišlo
    • bezostyšně lžou v dodacích lhůtách
    • žádná komunikace při zdržení objednávky

Nakonec zboží dodají, ale pokud čekáte reálné dodací lhůty, běžte jinam. Je překvapivé, že jejich obchodní model v současné době ještě funguje. Zboží přišlo tak pozdě (víc než měsíc po očekávaném termínu doručení), že na to ani na heureka není kolonka v kalendáři.

Objednáno 2.7.2024 po domluvě s paní mělo být odesláno ještě v týdnu..11.7.2024 Zboží stále nepřišlo.

• Před 6ti dny objednáno zboží které měli skladem pořad se nikdo neozval a nic se neděje díky bohu ze jsem neplatil nic předem

Nemám co hodnotit když zboží ještě nepřišlo.

po 3 měsících byla objednávka zrušena,

• Dlouhá dodací lhůta

Zboží došlo poškozeno již ze skladu...obal nepromacknuty, nepoškozený...hrana stolu poškozená,nemám prostor na reklamace

• Velmi dlouho čekat na zboží které je zaplaceno.

Komunikace dobrá až na dobu dodání když mají zboží na skladě

Zboží pořád ještě nedorazilo

• Nedoporučuji nábytek stav velice poškozený

Nedoporučuji nekvalitní materiál

• Píšou zboží skladem a ani po 2 měsících skříňka nedorazila, po 2 měs. napsali, že zboží bude mít 14 denní zpoždění. Na obchod se nedá dovolat. Určitě nedoporučuji

Nedoporučuji

Stále čekáme, příliš dlouho, nedostatek informací o termínu dodání, příště nebudeme nic objednávat.

Nemám co hodnotit, zboží stále nedorazilo. Což mi na tři poličky přijde dlouhá doba.

Došla neúplná dodávka. Jednotlivé kusy do sebe nesedí. Povrchová úprava velmi špatná. Kupovali jsme 1 postel - byla OK. Po několika týdnech druhou (tu samou), ale tato dodávky již byla katastrofální. Druhá postel odlišná v mnoha rozměrech.

Jak vás mám ohodnotit ,když jsem ještě nic nedostala. Objednávala jsem 28.11.2023 Dlouhá dodací lhůta

• nekomunikuje, pomalé vyřizování, bordel v objednávkách

Původně objednáno zboží skladem kvůli rychlému doručení. Zboží nedošlo ani do 14 dnů, urgoval jsem obchod telefonicky, jinak absolutně žádná komunikace. Zboží prý bylo poškozeno při převozu a leží jim už několik dní vrácené ve skladu... Domluveno, že vyrobí nové a pošlou jak to bude. Od té doby naprosto nulová komunikace ze strany obchodu, nic se neděje. Takhle se v dnešní době business nedělá, vážení. Jestli na to nemám, tak to prostě nechám být.

• Příliš dlouhé dodací lhuty

• Čekám na zboží už měsíc a půl

• Dlouhé čekání

20.9. Jsem objednala 4 zásuvky pod postel. Doposud nebyly dodány. Snad by mely přijít 12.12 do skladu a 13.12 být odeslány ke mě. Tak uvidíme. Téměř 3 měsíce jsou ale trochu moc.