Obchod byl blokován z důvodu nízkého procentuálního hodnocení

Dlouhé dodací lhůty, zatím žádná komunikace kromě potvrzení objednávky.

zboží/malá šuplíková komoda/byla doručena v apsolutně nepoužitelném stavu,nekvalitní materiál i nekvalitní zpracování i chybějící části...tato firma mě teda velmi zklamala a pozor nareklamace zatím vůbec nereaguje!!!!!

Zatím nemohu hodnotit, protože na zboží stále čekám.

obchod zareagoval na objednávku až po mé druhé telefonické urgenci!

Dlouhá doba dodání

• Dlouhá dodací lhůta, již měsíc a stůl ještě nemám

CHCETE OHODNOTIT NÁKUP,ALE JÁ TO ZBOŽÍ JEŠTĚ NEMÁM,NENÍ CO HODNOTIT

• Nikdo nekomunikuje.

Píšete že 29.9.23 jsem zakoupil.... Já jsem 29.9.23 zaplatil. Zboží ale nemám do dnes a ani žádnou informaci o něm! Ptát se tedy teď jaká je má spokojenost s obchodem považuji minimálně za drzost!

na stránkách zboží hezké, ale zatím nedorazilo.

• Osobní odběr
    • Zboží je nekvalitni

Karlovy Vary pouze vÿdejné místo. Přijezd je k nakládací rampě je neupravený terén. Bál jsem se, že si propichnu pneumatiku. Neskutečný nepořadek. K vyzvednutí zásilky musíte volat na uvedené číslo napsané na dveří. Bohužel číslo nefunkovalo. Naštěstí byl otevřený vstup do objektu. Kupoval jsem komodu. Díry na pojezdy jsem musel upravit. Byli křivě vyvrtaný. Zboží jsem nereklamoval. Rád bych doporučil tenhle obchod a zboží. Ale nedoporučuji. Možná jsem měl jen smůlu.

• priaznivá cena za pekný kus nábytku
    • zabalené v jednom kuse
    • nesprávna farba nabýtku
    • nesprávne vyvŕtané diery, nutnosť riešiť ad-hoc
    • nepoužiteľný návod na zloženie (krok 1 - postav skriňu, krok 2 - hotovo)

K nesprávnej farbe - všimol som si to, až keď bola skriňa postavená a kvoli náročnosti skladania (zlý plán, zle vyvŕtané diery) sa radšej uspokojím s danou farbou.

Od 5.9.2023 čekám na dodání objednaného zboží (dnes 18.9.2023 ), proto nemohu obchod hodnotit.

Opravdu přišla světla barva,přitom barva wenge je velmi tmavá hnědá, skoro černá . Mají v tom chybu.

Botník jsem nemohla sama sestavit, musela jsem sehnat někoho s vrtačkou, abych mohla namontovat sklápěcí dvířka.

• prislo to rozbalene na kousky

příště nakoupím jinde

• Nizká cena
    • Dlouhá dodací doba (stále čekám)

Dodací doba objednaného nabytku byla 4-6 týdnů. Po 6 týdnech jsem volal, jak to vypadá. Dostalo se mi odpovědi, že prý dodací doba je 6-8 týdnů a skříňku bych měl obdržet první týden v srpnu (8 týdnů po objednání).