- rychlé vyřízení a dodání
Technická podpora po telefonu byla odborná a ochotná
Skvělé pořád poradenství
- Zboží si nechají zaplatit a pak dlooouho cekáte. Při komunikaci mate pocit, ze mluvíte s mimozemstanem. Pak se opět nic neděje, žádná odpověď na dotaz…uplyne další týden. Pak přijde zboží v malinké krabičce, zabalené se spoustou papíru ve velké krabici…nechápu a už nikdy!!!
Reakce obchodu Vodateplo.cz
Dobrý den paní Martino Tögel ze Lhoty u Chotilska. O dodací lhůta jste byla informována dopředu, platbu jste si zvolila sama , balení je tak aby se zboží nic nestalo přepravou. Mrzí mě , že jste byla se mnou , MIMOZENŠŤANEM , nespokojená. Jen se snažím s lidmi bavit na jejich úrovni a aby pochopili co a jak kdy bude. Přeji Vám hezké vánoce a klid v duši. Petr Mordaninec
Již jsem popsal!!
- široký sortiment
Skvelá komunikácia a dodanie blesk
- Rychlost vyřízení. Komunikace.
- Rychle jednání, vše v pořádku.
- Nabízí zboží které nejsou schopni dodat
- Zboží uvedeno skladem, ale ve skutečnosti není k dostání. Obchodem navržena alternativa bez uvedení typu a technických specifikací, pouze s odkazem na stránky výrobce, kde je vseobecný katalog.
- Na první pohled dobré ceny, zboží skladem
- Ale jak se říká, když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají. Zboží které se ukazuje skladem samozřejmě skladem není ! A když se zeptáte proč se zobrazuje jako skladem, tak Vám majitel odepíše, že jejich systém neumí rozlišit nevyzvednuté rezervace a proto je zboží skladem. No každý můžeme věřit čemu chceme,že....
- Myslím, že by tento e-shop vyhrál u České obchodní inspekce za tento přístup určitě nějakou cenu :-)
- Požadavek na platbu předem je taky dle předchozích recenzí pořád stejný folklór...
Nezkusíš nevíš.
Za mě již nikdy více. -
Po objednání zboží jsem byl kontaktován pracovnicí obchodu, která mi sdělila, že objednané zboží nedrží skladem a bude je třeba objednat kusově přímo pro mě s nejistou dobou dodání cca 1 a více měsíců. Zároveň požadována záloha ve výši 50% ceny. Když jsem souhlasil, o tři dny později přišel mail, že na stránkách byla chybně uvedena cena a nově zdraženo zhruba o 3tis. Kč. Ke cti podniku slouží, že současně s tím byla nabídnuta možnost storna objednávky, čehož jsem využil. Ač chápu, že v dnešních dnech je to s dodavatelským řetězcem složité, přesto se v tomto případě seběhlo až příliš negativ na to, abych to akceptoval.
Rychlá a dobrá komunikace.
- To co slíbili, to dodrželi.
Mám výbornou zkušenost. Na dodávku zboží jsem spěchal, navazovala montáž. Dodávka proběhla v termínu, přes to, že zboží bylo z externího skladu. Prostě to co slíbili, to dodrželi. Vidíte něco takového v naší politice?
- V případě problému udělají maximum ku spokojenosti zákazníka.
- Snad jen cena, ale
Objednávka ohřívače TUV, který není skladem s dodáním a platbou při převzetí není problém.
Protože termín dodání od výrobce je nejdříve za měsíc,což akceptuji je požadována platba předem s vysvětlením, že bude zboží objednáno přímo pro vás? Při nesouhlasu je možné přistoupit na 50% zálohu?
Odpověď na konečnou cenu zboží při dodání byla také plná nejasností, proto jsem objednávku zrušil. -
- Požadované zboží měli za dobrou cenu.
- Ochotná komunikace při řešení otázky dodání objednaného zboží. Obratem mi ho zaslali ještě tentýž den, co ho obdrželi.
- U vybraného zboží uváděli nesprávně, že ho mají skladem, ale sami ho museli objednávat a čekat, až jim ho doručí.
Jsem spokojen.
OK
cena na internetu nebyla skutečná.
- Dobře komunikuje