- jiné rtěnky než ve velkých obchodech
- zboží také levnější
- rtěnky byly levné a ve vynikající kvalitě
- chyba byla z mojí strany, že jsem si jako dopravce vybrala Českou poštu,která přijela bez oznámení dne a času
Mám to jako dárek. Prislo to bez krabičky, tak to jsem mohl mít o 200 Kč lacinější kdybych to věděl
Co mám už podruhé hodnotit, když dodnes nemám zboží? Absolutně nespolehlivý obchod. Nakoupila jsem u Vás poprvé a naposledy.
- zboží zatím nedorazilo
Reakce obchodu VMD
Dobrý den, velice se omlouváme za komplikace s objednávkou. Probíhala u nás inventura do 13.1.2025. Vaše objednávka je vyexpedovaná 18.1.2025. Omlouváme se za čekání.
S pozdravem Žaneta Zichová -
- Stále čekám, zda zboží dorazí.
Vše OK
100% spokojenost
- Pět dní kompletují objednávku která obsahuje dva stejné druhy zboží.
- rychlost vyřízení objednávky
- Extremne dlouho doba do odeslani balicku
- spatne naprogramovany eshop
Reakce obchodu VMD
Dobrý den, velice se omlouváme za komplikace s objednávkou. Probíhala u nás inventura do 13.1.2025. Vaše objednávka je vyexpedovaná 16.1.2025. Omlouváme se za čekání.
delší dodací doba
- Široký sortiment
- Levnější než jinde
- Žádná komunikace a snad zboží přijde
Reakce obchodu VMD
Dobrý den, velice se omlouváme za komplikace s objednávkou. Probíhala u nás inventura do 13.1.2025. Vaše objednávka je vyexpedovaná 15.1.2025. Omlouváme se za čekání.
03-01-2025 10:42:08 neznán ani stav vyřízení objednávky
Reakce obchodu VMD
Dobrý den, velice se omlouváme za komplikace s Vaší objednávkou. Na našich stránkách, bylo uvedeno, že máme inventuru a zboží budeme postupně expedovat od 13.1.2025.
S pozdravem Žaneta Zichová -
- Zboží doručí na prodejnu dáte vědět že je možno vyzvednout
ok
Všichni skvělí a laskavi
Již skoro týden čekám na zboží, nemám žádné informace.
S pozdravem Žaneta Zichová -
Jako pozitivní beru komunikaci s obchodem.
- Šlo o zboží, které nebývá běžně v kamenných obchodech,nemusela jsem nikde shánět.