vše v pořádku

• Ochota, vstřícnost

Byla nutná výměna velikosti obuvi a bez problémů vše bylo vyřešeno během několika dnů. Spokojenost.

rychlé doručení přesně dle objednávky.

• Rychlé vyřízení, příjemná paní prodavačka, pomůže a poradí. Dobrá otevírací doba prodejny, velký výběr, bezproblémové bezplatné parkování v blízkém okolí prodejny.

• Spokojená
    • Nic

Super komunikace, velmi rychlé dodání, kvalita objednaných pantoflí

• Rychlé odeslání
    • Super komunikace a ochota přes tel.
    • Nic

obchod je rychlý a spolehlivý. Zboží kvalitní.

vyšší ceny

Nakupuji zde pravidelně. Vždy je vše dodáno velice rychle, na obchod se vždy můžu spolehnout. Pantoflíčky jsou kvalitní.

• Nabízí české zboží

dobrý výběr v daném sortimentu, ale omezený co se týká velikostí

• vše perfektní
    • doručeno bleskově

Vše v pořádku

Rychlost a kvalita,jsem spokojená

Vše o.k.

• český obchod, případná reklamace se vede na území ČR,
    • zboží doručeno rychle a v pořádku
    • výborná komunikace během odesílání

Vše OK a reagováno včas a rychle

Vše dokonale vyřízene

Nepříjemný, arogantní personál. Prodejna je zároveň výdejnou zásilkovny, což není na první dojem vůbec zřetelné, alespoň já jsem si toho při vstupu vůbec nevšimnul. Paní zprvu řešila své organizační záležitosti a musel jsem čekat než si je vyřeší, přestože jsem byl jediný zákazník v obchodě. Když jsem se dočkal, požadovala po mne heslo pro výdej, které tento obchod při eshopové objednávce nezasílá. Domnívala se, že jsem zákazníkem Zásilkovny, což jsem neměl tušení. Nebyl jsem schopen ji vysvětlit, že žádné heslo nemám. Chovala se arogantně a dělala ze mne hlupáka. Po nějaké době mě již odmítala vůbec obsloužit. Díky tomu, že jsem se i nadále dožadoval objednané a zaplacené zásilky došlo k vysvětlení. Žádná omluva ze strany prodavačky, musel jsem stát a poslouchat její názor, abych se dočkal svého zboží, které celou dobu držela v ruce a odmítala mi ho dát.
    Pokud někdo chce, aby se mu za jeho peníze někdo doslova smál a nevážil si jej jako návštěvníka, ideální prodejce.

Reakce obchodu Vlapa.cz

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Ráda bych se vyjádřila k Vaší recenzi a uvedla některé skutečnosti na pravou míru.

Naše prodejna je zároveň výdejním místem Zásilkovny, což je zřetelně označeno při vstupu. Když jste vstoupil, dokončovala jsem kontrolu faktury od dodavatele, což trvalo asi 20 vteřin, než jsem se Vám plně věnovala. Omlouvám se, pokud jste toto vnímal jako nepatřičné zdržení.

Co se týče požadavku na heslo, došlo k nedorozumění, protože jsem se domnívala, že jste zákazníkem Zásilkovny. Jakmile jsem zjistila, že jde o objednávku z našeho e-shopu, situaci jsem okamžitě vyřešila. Vaše chování během této situace bylo bohužel velmi agresivní a neuctivé, což rozhodně nepřispělo k rychlejšímu vyřešení problému.

Ráda bych také zdůraznila, že jsem se Vám omluvila za nedorozumění, ale Vaše neustálé stížnosti a výhružky recenzí mi znemožnily situaci dále řešit klidně a efektivně. Váš popis mého chování jako arogantního a neuctivého je zcela nepřiměřený a nepravdivý.

Vždy se snažíme našim zákazníkům poskytovat co nejlepší služby a mrzí nás, že jste tuto snahu nevnímal. Doufáme, že si uvědomíte, že i prodavači jsou lidé, kteří si zaslouží respekt a slušné jednání.

VLAPA.cz

• Všechny boty, které jsem v obchodě nakoupil, byly dobré a vydržely dlouho. Přitom mely i velmi dobrou cenu.