- dlouhá dodací doba
Reakce obchodu Vládce mopu
velice děkujeme za objednávku a recenzi. Omlouváme se za komplikaci situace byla vyřešena informace jsme zaslali na Váš e-mail. Budeme se těšit na příští nákup VládceMopu.cz. -
Neustále komplikace a problémy s odesláním zboží, zboží je předem zaplaceno a přesto dlouhá čekací doba.Po týdnu stále nic nikdo nevolal, když jsem zavolala já zboží není skladem nikdo se nenamáhal aby se ozval!! Již u této firmy neobjednám!!!
Dobrý den paní Samšiňáková,
děkujeme za objednávku a recenzi. Velice nás nastalá situace mrzí a omlouváme se za komplikace. Zásilka byla zdržena z důvodu nedostatečné skladové zásoby jednoho produktu a zdržení zboží od dodavatele o čem jsme Vás e-mailem informovali.
Ještě jednou se omlouváme za vzniklé komplikace pokud nám dáte příště příležitost budeme se Vám snažit vše vynahradit.
Pěkný den přeje Tým VládceMopu.cz -
- V dnešní době aby mi objednávka bez omluvy, z jakého důvodu nedorazila po 8 dnech, je pro mě dostatecný důvod abych u Vás již nikdy nic neobjedlala. Děkuji
Dobrý den paní Krupičková,
velice děkujeme za objednávku. Bohužel Vaše objednávka nemohla být dodána informaci jsme vám zaslali na e-mail. Prosím o kontrolu i spam schránky. Velice nás mrzí nastalá situace ale bohužel na českou poštu do jednoho balíku není možné vše zabalit a doručit. Prosím kontaktujte nás na info@vladcemopu.cz nebo na tel. +420 734 161 914. Zboží Vám zašleme na adresu za zvýhodněnou cenu jako omluvu.
Ještě jednou se omlouváme za vzniklou situaci.
Budeme se těšit na příští nákup VládceMopu.cz. -
- Zboží nedorazilo
Dobrý den paní Pechová,
děkujeme za objednávku a recenzi. Vaše objednávka nemohla být doručena jelikož jste ji neuhradila. Vybrala jste si platbu převodem a prostředky na našem účtě nejsou prosím o kontrolu. Kolegové se Vás snaží kontaktovat bez úspěchu. Prosím dejte nám vědět co s Vaší objednávkou zda máme změnit platbu převodem na platbu v hotovosti při předání.
Pěkný den přeje Tým VládceMopu.cz -
- Zboží dorazilo na zadanou adresu a to je vše.
- Dobré balaní v silné krabici.
- Na internetusslibují optimisticky dodání do druhého dne....zboží do uloženky však dorazilo za 6 dní...
- Slibovaný dárek "malé překvapení" k objednávce se nekonal
- Patrně zde již nenakoupím
Viz výše, nemám víc co bych dodal.
Dobrý den pane Kubíku,
velice děkujeme za objednávku . V našich informacích máme možnost doručení druhý den, které platí pro zaslání společností TopTrans jak máme uvedeno ve vysvětlivkách v košíku. Objednávku jste vytvořil 28.7. ve středu a již 2.8. v pondělí po víkendu byla zásilky připravena k výdeji a vy jste si ji 4.8. vyzvedl.
Budeme se těšit na příští nákup VládceMopu.cz. -
- Nízké ceny
- Po odeslání objednávky a zaplacení super komunikace
- Od zaplacení zboží žádné informace o objednávce
- Dlouhá doba dodání
- Špatná komunikace
Bohužel nedoporučuji. Obchod mi v den odeslání a zaplacení zboží napsal maily o přijetí objednávky a jejím zaplacení, den na to mi přišla sms o tom, že jakmile bude mé zboží odesíláno, budu o této skutečnosti informována.
To bylo před týdnem. Žádná zpráva, na sms ani maily žádná odpověď.
Takže si příště raději připlatím, ale své zboží snad od jiného dodavatele dostanuReakce obchodu Vládce mopu
Dobrý den paní Klemerová,
děkujeme za Vaši objednávku a recenzi. Velice nás mrzí nastalá situace. Nicméně jsme spolu telefonicky hovořili a informovali jsme Vás že požadovaný počet PVA utěrek nebyl skladem a byla jste ochotna počkat na naskladnění cca 3 dny jelikož nám je dodavatel takto vozí každý týden což jste akceptovala. Následně byla zásilka odeslána. Doručení společností WEDO/ uloženka běžně trvá 2-4 dny v závislosti na vytížení výdejního místa. Pokud by jste si vybrala dražší dopravu společností TopTrans Vaše objednávka by byla doručena druhý den po odeslání.
Ještě jednou se omlouvám za komplikace a budeme se těšit na příští nákup.
- Nespolehlivost
Reakce obchodu Vládce mopu
děkujeme za recenzi. Prosím kontaktujte nás na info@vladcemopu.cz, nebo telefonicky. Nedaří se nám Vás zastihnout zvolila jste si dopravu po Praze ale Vaše adresa není v dojezdové vzdálenosti. Jistě najdeme variantu jak Vám zboží doručit.
Cca 10 dní čekám, nikdo nic neveze ani nevolá. -
Dobrý den, objednal jsem si nerezový odpadkový koš 20l.
Koš dorazil z jedné strany promáčknutý. Balení vypadalo na první pohled v pořádku. K promáčknutí došlo nevhodným zabalením. Papírová kartonová krabice byla příliš měkká. Reklamaci uplatňovat nebudu.
Aleš JodasReakce obchodu Vládce mopu
děkujeme za recenzi . Jak jsme se telefonicky dohodli koš jsme Vám zaslali nový. Děkujeme za spolupráci a těšíme se na další objednávku. Pěkný den přeje Tým VládceMopu.cz -
- neseriozní jednaní
Objednávka do dnešního dne ještě nedorazila , což je už 10 dní.
Reakce obchodu Vládce mopu
Dobrý den děkujeme za objednávku a recenzi. Celou věc jsem prověřila. Bohužel chyba není jen na naší straně. Zvolil jste si platbu platební kartou přes platební bránu a platba Vám neprošla. Snažili jsme se s Vámi spojit aby jsme se domluvili na jiné možnosti platby bohužel marně. Celá věc nás mrzí. Pěkný den Tým Vládce mopu
Špatná komunikace s obchodem - paní tvrdila, že volala, ale nepřijaté hovory jsem neměla. Čekala jsem víc jak týden na balík a pořád nic, tak jsem napsala e-mail, na který konečně reagovali. Objednávku jsem zrušila.
Reakce obchodu Vládce mopu
Dobrý den, děkujeme za objednávku a velice nás mrzí Vaše nespokojenost. Opravu jsme volali. Bohužel zásilka byla po zabalení rozměrově velká a nesplňovala podmínky zaslání na výdejní místo. Nabídli jsme Vám přepravní sužbu, kde by to bylo vše v pořádku. Přejeme krásný den Tým Vládce mopu
zboží je špatně nafoceno (jen zabalené), nepoznáte přesně jestli jde o žádaný výrobek, pokud je pod stejným názvem
Reakce obchodu Vládce mopu
Dobrý den děkujeme za objednávku recenzi. Foto máme přímo od výrobce. Pěkný den Vládce mopu
- Dodavka trvala moc dlouho
Reakce obchodu Vládce mopu
Dobrý den děkujeme za recenzi a objednávku. Celou věc jsem prošetřila a objednávka byla vytvořena 4.1 ve večerních hodinách a 7.1 dopoledne Vám byla zásilka dodána. Pokud na zboží spěcháte stačí nám zavolat a domluvit se individuálně. Pěkný den Tým Vládce mopu
Na zboží jsem musela dlouho čekat z tohoto důvodu jsrm napsala že nedoporučuji ale to se může stát. Jinak zboží přišlo v pořádku.
Reakce obchodu Vládce mopu
Dobrý den děkujeme z objednávku. Bohužel někdy se stane , že dodání je o něco delší. Budeme se těšit na další spolupráci. Vládce mopu
Objednané zboží nedorazilo, několikrát jsem byla ujišťovaná slovy ... v pátek... za týden... zítra se ozvu.... nikdo se neozval ani písemně, ani telefonem. Telefon týden nikdo nezvedá
- Dlouhá dodací doba, i přesto, že obchod uvádí předpokládané datum doručení, trvalo vyřízení objednávky přes týden, a to měli veškeré produkty skladem
- Komunikace ze strany obchodu žádná
Reakce obchodu Vládce mopu
Dobrý den, děkujeme za objednávku. Předpokládané datum doručení je přepravní službou . Pokud to máte na výdejní místo tak to několik dní trvá. Pěkný den Tým Vládcemopu.cz
Zboží jsem objednala 26.8.2020 - 28.8.2020 bylo proplaceno a do dnešního dne nebylo doručeno!!Žádná komunikace,až po mém odeslání dotazu na zboží dne 9.9. 2020 mi bylo odpovězeno,že by mělo být dodáno 11.9..Většina obchodů dodá zboží ihned po zaplacení!!!!Tady si člověk musí o ZAPLACENÉ zboží žádat sám,nebot nefunguje žádná komunikace .UŽ VÍM,ŽE PO TÉTO ZKUŠENNOSTI ZDE NAKUPOVAT NEBUDU A ANI NEDOPORUČÍM OBCHOD DÁL.
Reakce obchodu Vládce mopu
Dobrý den, omlouváme se za vzniklé komplikace. Zásilka nebyla úplná a čekalo se na dodání zbytku zboží. Telefonicky jsem se Vám omluvila. Moc mne mrzí vaše nespokojenost. Pěkný den Radka Vládcemopu.cz
- Nevím
Objednáno 26.8.,zaplaceno a zboží stále nedodáno.
Reakce obchodu Vládce mopu
Dobrý den, 4.9 jsme spolu komunikovali, že zásilka byla poškozena a že zboží bude odesláno znova. Ještě jednou se omlouváme za vzniklé komplikace. Vladce mopu
Zboží zatím nedorazilo i když mělo být na skladě.
Reakce obchodu Vládce mopu
Dobrý den, zásilka byla opožděna z důvodu špatného zaslání z centrálního překladiště přepravce. Moc se omlouváme za komplikace. Tým Vládce mopu
- na zboží jsem čekala 10 dní a nepřišla celá objednávka ,chyběl jeden hadr na podlahu a když jsem jim napsala tak ani neráčí odpovědět ,takže tady určitě už nenakoupím
Reakce obchodu Vládce mopu
Dobrý den, celou věc jsem prověřila na email jsme odpověděli a dokonce i telefonovali, ale bohužel jste telefon nezvedla a nezavolala zpět. Moc se omlouváme za chybu která byla na naší straně. samozřejmě ji napravíme . Děkujeme za objednávku Tým Vládce mopu