zboží nedorazilo

• Stojan špatně smontován, houpe se. Stojan zabalen bez vyztužení, při horší manipulaci při dopravě hrozí polámání/zničení zboží.

Zboží jsme objednala s tím, že bude dle informace na webu dodáno 12.11.2021. Zboží bylo uhrazeno platební kartou, ale dodnes nedorazilo a ani jsem dosud neobdržela informaci, že bylo expedováno. Veliké zklamání, obchod nemohu doporučit.

Musela jsem odstoupit od smlouvy, ale vínogalerie reagovala velmi dobře, celá zaplacená finanční částka mi byla zpět převedena na účet. Zboží bylo vráceno.

• Nespolehlivost

A termék sérülten érkezett meg, fényképeket készítettem róla.
    Elérhetetlenek telefonon és emailben is.
    Semmire nem kapok választ, valószínűleg kicsalták a pénzemet és hibátlan terméket nem várhatok tőlük!
    Az én véleményem hogy senkinek nem lenne szabad tőlük vásárolnia, megbízhatatlan bolt.

čokolády za 500Kč,všechny těsně před doporučenou dobou trvanlivosti!!!!

Zbozi bylo objednano coby Vanocni darky s dorucenim 19-20 prosince. Objednavky byly popleteny, ani jedna nedorazila vcas spravnemu prijemci. Jedna dorazila 28 prosince, zbyle 2 dosud nedorazily (8 ledna).

Zboží nebylo dle mého očekávání tak jak jsem si objednal , barva zboží není pravdivá jak uvádí prodejce na internetu! Bohužel to měl být dárek, tudíž jsem opravdu zklamaný.

zboží dodáno,ale přes telefonickou upomínku do dnešního dne bez daňového dokladu

• docela dobré ceny

velmi dlouhá doba dodání u zboží, které avizují skladem

Stojan došel sice v dobře zabaleném stavu, ale zřejmě už takto zabalený byl dlouho a tak jeho hrany nejsou čisté a bílé ,ale odřené/olepene od kartonů. Samozřejmě za své peníze nebudu posílat zpět jako reklamaci, ale nezbyde mi nic jiného si to sama přetřít nebo přestříkat. Jinak komunikace s obchodem v pořádku.

• o žádné nevím
    • u zboží uvedeno skladem, skladem není, zasláno po 10-ti dnech
    • zasláno jiné zboží, než objednáno
    • ani po více jak 3 týdnech od vrácení zboží nevrátili peníze

Moje první a jistě poslední zkušenost s tímto e-shopem. Pokud nechcete řešit vratky a pak se domáhat svých peněz, nakupujte jinde.

Reakce obchodu vínogalerie

velice nás mrzí problémy, které s touto objednákou vznikly. Za komplikace se velice omlouváme. Jsme poctivý eshop, který denně expeduje spousty zásilek a máme nespočet spokojených zákazníků. Bohužel v recenzích se častěji objevují ti nespokojení. Spokojení nenapíšou. Ano, pochybili jsme. Došlo ke změně ročníků a expedice bez upozornění zaslala nová vína. Ze stejného důvodu přeskladňování se opozdil termín odeslání. Peníze jsme vrátili na váš účet v zákonné lhůtě 30 dnů od reklamace.
    Ještě jednou přijměte naši omluvu a věříme, že váš názor na náš obchod přehodnotíte.
    Za team VINOGALERIE.cz
    Karpecki Tomáš

• Komunikace se zákazníkem
    • Trvá dlouho, než obchod zásilku vypraví (týden)
    • Zboží jsem zatím stále nedostal (13 dní od objednávky)

Trvá týden, než obchod zásilku vypraví, a přestože je zaslána jako Balík do ruky, na Českou poštu čekám už šestý den a stále se jen snažím dovolat na depo a zjistit, kdy a jestli vůbec mi ho doručí. Českou poštu rozhodně nedoporučuji! Komunikace obchodu, když zavolám, je velmi příjemná, ale zboží samotné zkrátka hodnotit nemohu. Chtěl jsem si koupit více regálů, ale spíše si pro ně někam zajedu.

Stojan na víno byl za dobrou cenu a tak trochu jsem počítal s "polskou kvalitou", takže jsem objednal bez povrchové úpravy, že si ji raději udělám sám. Bohužel jsem si myslel, že i ta polská kvalita má své dno...... no....nemá. Jeden držák prasklý, prostě tam ten vrut nějak nahulákali, patrně bez předvrtání - nutno slepit, ve dvou dalších díry průměr 10mm, hloubka cca 3-4mm, okolo zašedlé dřevo - nutno vybrousit a vytmelit. Zbytek jakžtakž O.K. ovšem celý stojan byl broušen smirkem zrnitostí tak 40-60 a výztuhy bočnic byly dokonce broušeny kolmo na léta, po přejetí rukou tudíž povrch připomínal asi tak týden neholenou tvář, což asi nejvíce vypovídá o řemeslném zpracování. Po rozebrání, opravách, celkovém přebroušení zrnem 280, navoskování, a konečné montáži již vypadá k světu a nemusíme se za něj stydět. Vše samozřejmě mohu doložit fotografiemi, které jsem pořídil ihned po rozbalení. Nejdříve jsem myslel, že to budu reklamovat, ale vzhledem k ceně jsem tím nechtěl marnit čas. Takže asi tak - kdo nemá alespoň hobby vybavení a trošku elánu, ať si to raději nekupuje.

• bílá barva nekvalitní, poměr cena a kvalita neodpovídá
    • Stojan dorazil čerstvě a ještě k tomu nekvalitně natřený

• ceny jsou super

zboží ještě nedorazilo,objednávka zaplacena 4.7.2018 termín původně na 10.7.2018

• Bez stojánku,předražené :-((

Dobrý den, platba proběhla z mého účtu 13.3.2018. Počátkem tohoto týdne jsem se zajímala o stav objednávky, bylo mi sděleno, že není spárována platba zda-li jsme platila. Obratem jsem doložila výpis z účtu. Zboží do dnešního dne nemám tj. 23.03. 10 dnů od platby. Prosím o dodání co nejdříve. Děkuji.

Reakce obchodu vínogalerie

omlouváme se a přiznáváme naše pochybení. Jsme jen lidé a přesto, že se snažíme dělat naši práci dobře a s chutí se stala chyba. Zde se nám platba nespárovala a mezitím se tohle zboží vyprodalo a čekalo se na naskladnění nových zásob. Ješě jednou se omluováme a posíláme malý dárek.
    Za kolektiv VINOGALERIE Karpecki Tomáš

• Zboží odesláno obratem.
    • Kvalita zboží je příšerná budem zasílat zpět. Měl to být dárek k vánocům, ale ani jsme jej nedarovali. Laciná cetka.. Nedoporučuji.