zboží,které je skladem odesláno po čtyřech dnech od objednání balíkem do ruky,který ještě nepřišel- vina České pošty
Zboží došlo poškozené - vracela jsem. Čekám na vrácení peněz.
- příznivá cena dárkových košů, adekvátní zboží
- fatálně špatné balení, po přepravě napříč republikou většina krabic poničená
Nebyl dodán dodací list
- velice špatná kvalita zabaleného zboží
raději kupovat přímo v kamenným obchodě než si zboží nechat poslat !
- Foto na strankach neodpovida skutecnosti. Byl jsem s vyrobkem velice zklamany.
Nekdy neni vyhra kupovat levne veci.
- zboží-stojan, byl nezahlazený, s odštípnutými kousky.
- Nedodržení dodací lhůty možná chyba české pošty... nevím
- Žádné
- Lže o dostupnosti zboží
Nikdy více
Reakce obchodu vínogalerie
paní byla informována o dostupnosti zboží a s posunutím termínu dodání souhlasila. Recenzi prý psal manžel :-)
Věříme, že nám zachová přízeň i přes toto nedorozumění.
Za team VINOGALERIE.cz Karpecki Tomáš -
- nekvalitní stojan na 91 lahví, zakázka totálně odfláklá prasklé prkna, přesahy, spoje praskají po zašroubování, prostě na hovno, nakoupil jsem už zde párkrát a stalo se to již podruhé, příště už zde nenakoupím.
- dostala jsem doporučení na tento obchod, ale zřejmě jsem neměla zrovna štěstí
- objednaný produkt mi nepřišel v očekávané kvalitě
Objednávala jsem si stojan na vína (16 lahví) a bohužel nedorazil v takové kvalitě, jak bych ho mohla darovat. Stojan se kýval, neboť každá "noha" byla jinak dlouhá. Jednotlivé části nebyly k sobě dostatečně připevněny, protože jednotlivá patra vypadávala - zřejmě málo lepidla. Kdybych to neměla jako dárek k Vánocům, určitě bych zboží poslala zpět, ale vzhledem k tomu, že by se do Vánoc reklamace nestihla vyřídit, raději jsem požádala přítele, aby stojan dal do pořádku sám.
Reakce obchodu vínogalerie
tato recenze nás moc mrzí. Tento regál na víno je velice oblíbený a bezproblémový. Mohlo dojít k poškození při přepravě, protože regál není lepený, jak uvádí recenzent, ale šroubovaný.
Proto je velká škoda, že zákaznice zboží nereklamovala. Reklamace totiž řešíme bleskově a určitě by dárek dorazil včas.
Věříme, že se nám ještě podaří si u této zákaznice získat přízeň.
Karpecki Tomáš -
Objednala jsem stojan na víno - na 6 lahví a na 2 skleničky. Navíc ještě s povrchovou úpravou tmavé dřevo, dohromady to stálo přes 1000kč. Přišlo pár nekvalitně stlučených a čerstvě natřených prkýnek - ještě mi na rukou zůstávala barva a do rána zasmrádl celý byt. Skleničky se tam nedají zavěsit žádné, výrobce asi neví, jakou šířku mají nožičky obyčejné sklenice na víno, vejde se tam MOŽNÁ jen sklenice na sekt. Rozhodně tento obchod nedoporučuji.
Reakce obchodu vínogalerie
Vaši objednávku jsme prověřili a zjistili následující skutečnosti.
Minibar Patrik je dlouhodobě prodávaný stojan na víno z masivního dřeva a nezaznamenali jsme žádné negativní recenze. Latě jsou dohromady zafrézovány, nikoli stlučeny. Mohlo se v předvánočním shonu stát, že barva zcela nedoschla, za co se omlouváme. Dále jsme zjistili, že nedošlo k žádné reklamaci. Rádi bychom pomohli a situaci vyřešili k Vaší spokojenosti, ale o problému se dozvídáme až prostřednictvím veřejné recenze.
Přesto věříme v zachování přízně.
- Široký Sortiment.
- Vysoké ceny.
- Slabá komunikace.
- Příliš dlouhá dodací doba.
- Kvalita zboží v reálu se rozhodně nerovná kvalitě prezentované na e-shopu.
Objednal jsem si stojan na víno. Bílý provance, dle fotky moc hezký stojan. Ale v reálu už sem tolik nadšený nebyl. Stojan je oprejskaný, na jedné straně naprasklý, nátěr viditelně odfláknutý. Za litr toho člověk čeká trochu víc, rozhodně ne tohle. Příliš dlouhá dodací lhůta.
- Prodává věci ,které ani nezkontroluje kvalitu
Stojan na víno byl vyroben učněm 1 ročníku.
Aby stojan stál rovně musel jsem ho podložit špalíčkem, je špatně natřený barvou a použité dřevo posbírali kde se dalo.
Kdybych nebydlel tak daleko tak bych jim ten stojan hodil na hlavu.
Byl to super dárek od manželky udělala si akorát ostudu.
Závěr: potřebujete dřevo na zimu kupte si stojan na víno.Reakce obchodu vínogalerie
velice rádi bychom odhalili problém a sjednali nápravu. Zákazník však zboží nereklamoval. Nemůžeme tedy zjistit, kde se stala chyba. Pokud tak tedy učiní dodatečně, určitě pomůžeme.
Karpecki Tomáš
VINOGALERIE.cz -
- Váš obchod žádné!!!
- Stále čekám na zboží...
Dosud jsem se nesetkal s tak brutální nespolehlivostí a to jsem slušný...
Reakce obchodu vínogalerie
recenzent provedl objednávku a do dvou prac. dnů byla připravena k vyzvednutí v naší kamenné prodejně. Zákazník byl o této skutečnosti informován, což jsme důkladně prověřili. Pravděpodobně navštívil jinou prodejnu.
Rádi na přání zašleme zboží znovu přímo na adresu domů, abychom předešli podobným nepříjemnostem.
Ale slova "brutální nespolehlivost"?
Jsme jenom lidé, ale svou práci děláme zodpovědně a rádi.
Karpecki Tomáš -
- Objednal jsem si dřevěný stojan na vína, po vybalení jsme zjistili že přední nožička je o více než 5mm kratší, tudíž stojan byl nepoužitelný! Raději jsme to vyřešili podložením kratší nohy namísto posílání zboží zpět, řešení reklamací a podobných průtahů. Nemyslím si že takto vadné zboží měli na skladě omylem bez toho aby si toho někdo všiml, už při balení tohoto stojanu do balíku si toho pracovník musel všimnout.
Reakce obchodu vínogalerie
na stojany na víno tohoto typu jsme ještě zápornou recenzi neobdrželi. Jak je také vidět z historie recenzí. Nicméně jsme jenom lidé a chyba se stát může. Na reklamace reagujeme bleskově a ihned bychom výrobek vyměnili. Zákazník však zboží nereklamoval, nemáme tedy možnost chybu napravit.
Pokud tak učiní dodatečně, radi pomůžeme.
Věříme v zachování přízně našemu internetovému obchodu VINOGALERIE.cz
- rychlost dodání zboží
- drahé poštovné
- zboží nebylo v dobrém stavu, objednala jsem stojan na víno,na některých místech byl odřený se známkou koroze
nespokojená
Reakce obchodu vínogalerie
i za takovou recenzi děkujeme a bereme si z ní ponaučení.
Otázku poštovného řešíme prakticky neustále, ale cena nezáleží pouze na Nás. Co se týče poškozeného zboží doposud jsme reklamaci od recenzentky neobdrželi. Pokud tak učiní dodatečně, budeme se snažit vyřešit situaci k Vaší spokojenosti.
Věříme v zachování přízně našemu obchodu.
S pozdravem team VINOGALERIE.cz
- pohotovost
- nepřehlednost ceny jednotlivých výrobků
pohotový, ale příliš drahý
Reakce obchodu vínogalerie
Vaše recenze Nás MOC mrzí a popravdě řečeno ji nechápeme.
U každého dárkového koše je celková cena včetně podrobného popisu jednotlivých produktů i s jejich cenami. Zákazník tedy přesně ví co a za kolik kupuje.
Dárkové koše připravují profesionální dekoratérky a myslím, že odvádějí super práci. Na tyto výrobky jsme hrdí a stojíme si za nimi!
E-maily a recenze spokojených zákazníků jsou toho důkazem. Věříme, že nám zachováte přízeň a oceníte, že svou práci děláme poctivě.
S pozdravem team VINOGALERIE.cz -
- Rychlé dodání.
- Nekvalitní produkty.
Koupil jsem dva druhy zboží. Ani jedno bych znovu nekoupil a obchod proto nemohu v žádném případě doporučit. Není sice problém s obchodem jako takovým, ale kvalita dodaných výrobků je tristní.
1) Stojan na víno (dřevěný) má 4 nohy z nichž pouze 2 měly stejnou délku. Zboží bych vrátil, ale levnější i rychlejší mi přišlo nohy uřezat na délku nejkratší z nich a pak zapilovat.
2) Luxusní otvírák na víno. Kvalita výrobku hrozná. Nekvalitní materiály použité na výrobu otvíráku a krabička vypadá jako, kdyby ji na koleně lepilo dítě v mateřské školce. Navíc bylo zboží špinavé.
Znovu v obchodě v žádném případě nenakoupím. Musela by být velká náhoda, aby mnou koupené 2 kusy zboží byly oba hrozné a jiné zboží bylo v pořádku. Nebudu to již riskovat.Reakce obchodu vínogalerie
za celou dlouhou historii Našeho internetového obchodu Nás tato recenze opravdu nadzvedla ze židlí! Ihned jsme prověřili výrobky, které jste objednal a všechny jsou v pořádku! Stojany na víno jsou vyráběny sériově, není tedy možné, aby jedna noha byla delší. Jedinou možností je špatné sestavení, či nevhodné zacházení s výrobkem(přeprava). Zároveň absolutně nechápeme, proč jste Nás nekontaktoval! Rádi bychom Vám zboží ZDARMA vyměnili, nebo vrátili peníze. Myslíme, že tyto recenze slouží k tomu, aby se zákazníci chránili před nekorektním chováním firem (neochota vyměnit, či reklamovat zboží atd.), což se tady NESTALO! Pokud je zboží poškozeno např při přepravě, musíte nejprve informovat Nás - né recenzovat něco o čem nemůžeme vědět!
Přesto věříme, že Nám zachováte přízeň a nebudete kárat firmy s tradicí, pro které je spokojený zákazník hlavním cílem!
S pozdravem VINOGALERIE.cz -
- přišel mi poškozený someliérský set,poškrábané víko a ze spoda špatně slouplá cenovka.
Reakce obchodu vínogalerie
tato recenze nás velice mrzí, jelikož je spokojenost našich zákazníků na prvním místě. Je škoda, že nás hodnotitel nekontaktoval přímo, rádi bychom sjednali nápravu. Pokud bylo zboží poškozeno, má zákazník právo na bezplatnou výměnu. Za vzniklé komplikace se velice omlouváme, avšak o problému se dozvídáme až prostřednictvím hodnocení na Heurece. Záporné hodnocení si obchod zaslouží pokud zboží nevymění, neopraví apod. . Jak jsme již uvedli, nikdo nás nekontaktoval se žádosti o nápravu, proto je toto hodnocení pro nás velice nepříjemné.Přesto věříme v zachování přízně. Team VINOGALERIE.cz