• Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.

• nic
    • Přišlo úplně jiné zboží

Už skoro týden čekám na vyjádření obchodu potom, co mi přišlo zboží které je pro mě úplně bezcenné.

• PŘÍPRAVKY NEFUNGUJI MEL BY SI PRODAVAJICÍ VÍCE PROVĚŘOVAT ZBOŽÍ JETO CHYTÁK NA PENÍZE

Zboží je z 50% nefunkční,obchod dokola psal, že máme přečíst návod....ktery nebyk v češtině.

Ovládání jsme znali, máme podobný kousek,ale prostě hold nefunguje :+(,mame doma zbytecnou vec za x.stovek

Reakce obchodu Vibrátorek

Dobrý den, děkujeme za recenzi. Pokud je zboží nefunkční, zašlete nám jej na reklamaci a my Vám rádi zašleme nový produkt. Konkrétně Vámi zakoupený produkt má prodlouženou záruku od výrobce na 15 let.

• Máte v tom pěknej b***el!!! Dopravu máte uvedenou za 59 Kč do balíkovny a dobírku při převzetí zboží zdarma, ovšem vše je jinak! Při kliknutí na okénko “dobírka” se za ni automaticky naůčtuje dalších neuvěřitelných 50 Kč, takže ve finále zákazník zaplatí 109 Kč!!! A aby toho nebylo málo, tak při zhrnutí objednávky po jejím odeslání si účtujete dopravu do balíkovny za 109 Kč a dobírku zdarma. Neuvěřitelné!!! Každopádně jsem si zboží objednal skrz nejnižší cenu na Heuréce, ovšem ve vašem obchodě už nikdy nic nekoupím, protože tohle se prostě nedělá!!!

Reakce obchodu Vibrátorek

Dobrý den, děkujeme za recenzi.
    Poštovné zdarma nabízíme jen v případě platby předem (převodem nebo kartou). Pokud jste zvolil dobírku, je poštovné automaticky naúčtováno viz náš ceník dopravy: https://www.vibratorek.cz/Stranky/Ceny-postovneho
    V případě zájmu o poštovné zdarma nám neváhejte napsat na naši podporu ([email protected]), a my Vám rádi poštovné upravíme na platbu předem, abyste měl doručení zdarma. Děkujeme za pochopení.

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

Na eshopu svítí zboží skladem. Na nemají ho

Reakce obchodu Vibrátorek

Dobrý den, děkujeme za recenzi a omlouváme se za komplikace s Vaší objednávkou. Bohužel u Vámi objednaného produktu byla v našem systému chybně naskladněna jiná barva. Snažili jsme se Vás kontaktovat, bohužel bez odpovědi. Na našem eshopu standardně můžete vidět u každého produktu i počet kusů, které jsou reálně naší prodejně.

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

Obchod asi dobrý doprava perfektní ale produkt co jsem koupila
    Nevyhovující moc hlučný až je to neprijemny

• Ceny, přehledný web.
    • Kvalita zboží.

Doručení rychlé, kvalita zboží nulová, přestalo fungovat po prvním použití.

• Nabízení na stránkách zboží, které nemají...

Zakoupil jsem a zaplatil prostřednictvím www.stránek zboží. Následně mi přišla odpověď, že toto zboží nemají, ale že mají jiné, vylepšené, avšak za skoro dvojnásobnou cenu....

• Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

• Doručení zboží bylo rychlé.
    • Zboží přišlo vadné
    • Nikdo z obchodu již devátý den neodpověděl na e-mail

Pokud by zbozi dorazilo v poradku, nemela bych co vytknout, doruceni bylo slutecne rychle. Mrzi me, ze obchod nekomunikuje :(

Reakce obchodu Vibrátorek

tato situace nás velice mrzí. Bohužel jsme od Vás neobdrželi žádný mail ani telefonát. Aktuálně se s Vámi snažíme spojit.

• Komunikace a emailová schránka

Již si zde nic nezakoupím. Zboží v době objednávky bylo skladem a dalo se objednat. Objednávku jsem uskutečnila a zboží zaplatila kartou on-line. Po týdnu (Vánoční dovolené obchodu) se mi obchod ozval s tím, že zboží se již nevyrábí a nabídl jiné varianty, které jsem odmítla a požadovala peníze zpět. Na tuto mou odpověd mi přišel mail, že schránka adresáta je plná a tudíž mail nemůže být doručen. Druhý den se obchod ozval s tím ať zašlu číslo účtu a peníze ihned zašlou. Obratem jsem odeslala mail s údaji o mém účtu. Ten díkybohu došel napoprvé. Dnes je to třetí pracovní den, peníze nikde (pokud to odeslali tak bych je již měla mít) a obchod na maily nereaguje. Pracovní doba je tak hloupá, že v době kdy by je člověk mohl kontaktovat telefonicky, nemůže, protože je v zaměstnání a nevím jak vy, ale já v práci nehodlám vyřizovat něco tak intimního jako je nákup v sexshopu. Za mě teda propadák. V životě si zde již nic nekoupím a jestli peníze neuvidím do konce týdne, vezmu si dovolenou a půjdu si teda pro ně osobně když nejsou schopni v tomto obchodě zadat příkaz k úhradě.

• Objednal jsem dárkové balení za 100Kč.. Zboží dorazilo vložené do tašky,na které ještě byla cenovka 29Kč..

Amatéři

• zboží dorazilo pozdě

• U mě po zkušenosti výhody na nule
    • - prezentované doručení do 24h (českou poštou) ... objednáno 22.11. (kdy ještě neberu Vánoční kolaps) - zboží dorazilo až 30.11. - po urgenci na mail eshopu mi nedošla žádná odpověď či omluva. Takže komunikace na bodu mrazu.
    • Mezi tím jsem objednal jinde a zboží mi došlo do 2 dnů. Z výše uvedených důvodů jsem tedy odmítnul zboží převzít !

Raději kupte jinde !
    Nebo nedávejte doručení přes českou poštu, ale spedičního dopravce - to by mohlo dojít rozumně ..

• Přepravní sluzba

Přepravní služba me nekontaktovala při dodání, balíček byl dodán jinému zákazníkovi.

• Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

• Je potřeba sledovat nákupní košík při objednání konkrétního produktu obchod automaticky přihodí do košíku další produkt který jste si neobjednaly .Je ho nutno odebrat s košíku . Připadá mi to dost neseriózní jednání .

Reakce obchodu Vibrátorek

systém automaticky přihazuje příslušenství k produktům. Může se jednat například o baterie nebo USB nabíječku.