S obchodem jsem spokojená byl to můj první nákup vřele doporučuji.

Reakce obchodu Vestavne sety

děkujeme za kladnou recenzi! Jsme rádi, že jste byl spokojen. Velice si pochvaly vážíme, děvčata poskytují zákazníkům 100% servis a právě tyto zpětné vazby jsou pro nás jak odměnou, tak i motivací, jsme tu pro Vás, kdyby cokoliv, neváhejte se na nás obrátit!
    Zdraví Váš tým www.vestavne-sety.cz.

• Velmi dobrá komunikace s personálem
    • Ihned vyřešen problém při vyprodání výrobku a nabídnuta alternativa

Reakce obchodu Vestavne sety

děkujeme za 100% doporučení a přejeme Vám, ať Vám vybrané spotřebiče co nejdéle slouží!
    Zdraví Váš tým www.vestavne-sety.cz.

• Velice rychlé jednání a rychlé dodání

Reakce obchodu Vestavne sety

děkujeme za perfektní recenzi :-), zdraví

• rychlé jendnání
    • rychlá dodávka
    • inzeruje sboží, které se již nevyrábí

Reakce obchodu Vestavne sety

Vaše pozitivní reakce je velmi příjemná. Děkujeme za ni. Zpětné vazby od spokojených zákazníků jsou pro nás motivující a velmi si jich ceníme. V množství setů nelze bohužel 100% zaručit vždy skladovost výrobků, roli zde sehrála bohužel i neinformovanost od výrobce. Omlouváme se a doufáme, že se Vám alternativa, kterou jsme Vám nabídli, líbí, a že Vám spotřebiče budou práci jen usnadňovat.
    Zdraví Váš tým www.vestavne-sety.cz.

• Rychlé vyřízení, platba při převzetí.

Reakce obchodu Vestavne sety

děkujeme velice za kladnou recenzi, ocenění našich služeb!

• Rychlé dodání

Reakce obchodu Vestavne sety

děkujeme za pozitivní recenzi!
    Zdraví Váš tým www.vestavne-sety.cz.

• Vše v naprostém pořádku. Rychlé doručení. Trouba i deska jsou skvělé,moc si je užívám. Žádné chyby jsem nenašla a všem vřele doporučuji.

Reakce obchodu Vestavne sety

děkujeme za Vaše doporučení a pochvalnou recenzi. Vážíme si každého zákazníka a spokojenost všech nakupujících je u nás na prvním místě. Věříme, že se na nás obrátíte i v budoucnu.

• super komunikace

Reakce obchodu Vestavne sety

děkujeme za recenzi, snažíme se pro zákazníka dělat maximum, prodejem spotřebiče u nás péče o zákazníka nekončí! Budeme se těšit v budoucnu, zdraví
    Váš tým www.vestavne-sety.cz.

Sklokeramická deska nefunguje, elektrikář ji zapojil a nešla. Trouba je jiná než jsme si objednali, měla mít černé knoflíky a madlo, ale došla se stříbrnými knoflíky a stříbrným madlem a nám se toto provedení do kuchyně bohužel nehodí. Digestoř ani nemluvím.

Vážený zákazníku,
    Vaše situace nás velmi mrzí, na Vaši reklamaci jsme ihned reagovali, Váš kontakt jsme předali výrobci, který s Vámi nefunkčnost desky řeší formou návštěvy servisního technika u Vás. Co se týká barevného provedení, je nám líto, že jste nebyli spokojeni a omlouváme se za nedorozumění. Náprava na našich stránkách proběhla pravidelnou aktualizací setových kombinací, nicméně v množství setů se může vyskytnout chyba v náhledu obrázku.
    Zdraví Váš tým www.vestavne-sety.cz.

• S dodáním naprostá spokojenost, rychlost byla přímo brutální, vzhledem k tomu, že jsme si ještě potvrzovali změnu, za dva dny od potvrzení objednávky a odeslání platby byl setík u nás doma...
    • Varná deska již nebyla z důvodu právě probíhající obměny zboží u výrobce AEG skladem, set jsme obratem obměnili, nahradili vybranou mikrovlnkou AEG stejného designu ve stejné ceně, takže poskytnutá sleva zůstala zachována ( vybranou varnou desku se mi podařilo sehnat jinde, kde ji měli ještě skladem)
    • Velmi dobrá komunikace
    • Doprava Toptrans - trochu jsem se bála, po některých hodnoceních na webu, ale vychytala jsem velice ochotného pana řidiče, který přijel včas a se zbožím mi pomohl až do bytu, i když nemusel
    • Zboží bylo dobře zabaleno, obaly nepoškozené - zatím jsem ale nerozbalovala (čeká na instalaci, zatím probíhají úpravy kuchyně).

Reakce obchodu Vestavne sety

děkujeme za nákup z našeho obchodu, za 100% kladné hodnocení našeho týmu a za doporučení pro další nakupující. Vážíme si každého zákazníka a spokojenost všech nakupujících je u nás na 1. místě.

Super obchodni komunikace.

Dobrý den pane Michale,
    děkujeme za kladnou recenzi, spokojený zákazník je u nás vždy na prvním místě!

Zdraví Váš tým www.vestavne-sety.cz.

• Zboží došlo v pořádku a v krátkém čase.

Dobrý den pane Vítku,
    moc děkujeme za Vašich 100% a Vaše doporučení. Jsme rádi, že jste byla s našimi službami spokojený. Náš tým se snaží, aby každý z našich zákazníků měl důvod se k nám vracet.

Zdraví Váš tým www.vestavne-sety.cz.

rychlý, velmi vstřícný, velká spokojenost, vřele doporučuji

Reakce obchodu Vestavne sety

děkujeme za kladnou recenci, pro naše zákazníky děláme maximum!

Zdraví Váš tým www.vestavne-sety.cz.

• Objednávku jsem změnit, jelikož obchod mi nemohl vyhovět, na mou žádost objednávku bez problémů zrušil. Dobrá komunikace.

Reakce obchodu Vestavne sety

děkujeme za Vašich 100%. Jsme rádi, že jste byl se službami našeho obchodu spokojený, děkujeme za pochvalu i doporučení pro další zákazníky. Snažíme se, abychom našich zákazníkům nabídli co největší pohodlí a snadný výběr při nákupu zboží.

Zdraví Váš tým www.vestavne-sety.cz.

• Perfektní konfigurace vestavných spotřebičů.

Velice spokojen. Kratká dodací doba.

Reakce obchodu Vestavne sety

děkujeme za Vaše doporučení a 100% recenzi. Vážíme si každého zákazníka a spokojenost všech nakupujících je u nás na prvním místě. Věříme, že se na nás obrátíte i v budoucnu.
    Zdraví Váš tým www.vestavne-sety.cz.

• Rychlé vyřízení a rychle doručení

Dobrý den paní Janko,
    děkujeme za perfektní recenzi :-),
    zdraví Váš tým www.vestavne-sety.cz.

• Nejnižší cena zakoupeného zboží
    • Doprava zdarma
    • Rychlá komunikace
    • Zboží nebylo skladem, bylo nutné čekat

Dobrý e-shop s nízkými cenami a širokým výběrem.

Dobrý den pane Václave,
    děkujeme za shrnutí našich služeb a kladnou recenzi, těší nás, že jste spokojen!
    Zdraví Váš tým www.vestavne-sety.cz.

• dobrá cena, dobrá komunikace s obchodem, rychlé doručení

Váš tým www.vestavne-sety.cz.

Zboží mám zatím ještě zabalené, ale doufám, že to bude vše v naprostém pořádku. (čekám na dodání kuchyně na míru)

Reakce obchodu Vestavne sety

děkujeme za velmi kladné hodnocení. Doufáme, že budete se spotřebiči spokojen :).

• Perfektní komunikace
    • Okamžité řešení problémů
    • Spolehlivý obchod
    • Profesionální přístup

Objednala jsem vestavný set - celkem šest spotřebičů. Komunikace s obchodem byla na velmi vysoké úrovni a domluva byla perfektní, jednání okamžité. Tato firma je velmi spolehlivá a bude-li potřeba, využiji její služby opět a s radostí.
    Horší to bylo s přepravní společností TopTrans, která moje zboží blokovala v depu v místě mého bydliště 3 dny a blokovala by dál, kdyby nezakročila firma, u které jsem zboží zakoupila. Přepravní společnost donutila k doslova okamžitému doručení. Celkový dojem z obchodu je tedy výborný a doporučuji všem.

Dobrý den paní Petro,
    velmi nás potěšila Vaše recenze. Vaše vysoké hodnocení je pro nás odměnou, děkujeme. Jsme rádi, že se vše doručilo v pořádku a za prodlení dopravce se ještě jednou omlouváme.