Výhoda je že nemusím nikde shánět po obchodech, zboží je mi doručeno až domu.
- Přišlo mi zboží včas a v pořádku jsem spokojená
- Krásné zboží, velký výběr, dobrá komunikace obchodu
Objednávala jsem mnohokrát a byla jsem spokojená. Zboží vždy a včas doručeno v pořádku.
Jen ty nejlepší!!
- Objednávka je vždy rychle vyřízena
- I když mají zboží v nabídce tak mě ji zrušily peníze ale vratily
Reakce obchodu Velký Košík
Dobrý den, moc se omlouváme za nedodání zboží. Produkty se vždy snažíme zajistit a zákazníka informovat o dodací lhůtě, ale někdy se stane, že se produkty nepodaří zajistit, nebo se jejich doskladnění prodlouží. Ještě jednou se omouváme a děkujeme za pochopení.
Tento obchod doporučuji
Po více než týdnu žádná informace o odeslání zboží.
jsem vždy spokojena
Minulý rok mi přišlo vadné vánoční zboží. Jelikož se jednalo o sezónní zboží, šikovný manžel sletoval dráty. Letos jsem opět neodolala a zboží je opět vadné. S obchodem špatná komunikace. Nemám prý vracet ale popsat závadu a bude mi zaslán pouze vadný díl, dále jsem byla vyzvána opět k popisu a nafocení závady. Po odeslání všeho mi nabídli jakousi malou peněžní kompenzaci, Následně mě vyzvali k zaslání zboží. Tady však běží 30-ti denní lhůta a vzhleden k tomu, že se jedná o sezónní zboží vracím.
- krásné dárky
- krásné dekorace
- veškeré zboží bylo skladem , velmi dobrá komunikace a velice brzké dodání zboží.S velkým košíkem jsem vždy spokojena.
- rychlost a spolehlivost
Začal druhý týden od objednání a předem zaplacené zboží dosud nedorazilo. Ani žádná zpráva, že by se mělo zpozdit.
vše v pořadku rychle doručení krásné zboží určitě u vas budu nakupovat
rychle dodání, zboží přesně jak na obrázku, splnilo očekáváni
Rychlost,skvělá komunikace.
Dobrá komunikace obchodu ,rychlost dodání,kvalita zboží super, příznivé ceny.Nakupuji zde opakovaně.Doporučuji.
- Přehledné stránky