• Super rychlé dodání. Děkuji

Dobrý den, Evo.
    Děkujeme Vám za doporučení našeho e-shopu. Jsme rádi, že jste byla spokojena s dodáním objednávky. Vaše hodnocení nás velmi potěšilo a doufáme, že i příště budete spokojena na 100 %. :-)

Přijměte od nás jako malé poděkování slevový kód. Kód ve tvaru "VASCHOVATELCZ" (bez uvozovek) můžete využívat opakovaně pro jakoukoliv objednávku v min. hodnotě 1 000 Kč. :-)

• Skvělé doporučuji spokojenost

Dobrý den.
    Děkujeme Vám za doporučení našeho e-shopu. Jsme rádi, že jste byl(a) spokojen(a) s dodáním objednávky. Vaše hodnocení nás velmi potěšilo a doufáme, že i příště budete spokojen(a) na 100 %. :-)

Andrea

Granule pro pejska objednávám pravidelně. S lhůtou dodání jsem spokojená.

• Rychlé dodání

Andrea

Vše v pořádku. Rychlé a bezproblémové dodání. Tento obchod doporučuji.

Dobrý den, Katko.

Andrea

Jsem velice spokojená, granule jsou vždy doručeny brzy a v perfektním balení. Velice oceňuji balení do krabice.

Dobrý den.
    Děkujeme Vám za doporučení našeho e-shopu. Jsme rádi, že jste byl spokojen s dodáním objednávky. Vaše hodnocení nás velmi potěšilo a doufáme, že i příště budete spokojen na 100 %. :-)

Andrea

Ochotný a profesionální přístup.

Andrea

• Opakovaně objednávám a vždy v pořádku.

Dobrý den, Radko.

• dobrá cena
    • rychlé dodání

• Příznivé ceny, rychlé dodání

Dobrý den, Martino.

Andrea

Nakupuji zde dlouhodobě. Úplná spokojenost. Doporučuji.

rychlost

Andrea

• Rychlost dodání, perfektní komunikace obchodu

Nic

Andrea

Rychle vyriřízení objednavky a rychlé dodání.
    Za nás, velká spokojenost!

Rychlé dodání

Dobrý den, Aleši.

Andrea

• dobrá cena a výběr zboží

Trochu jsem musela popohnat doručení, ale nakonec zboží dorazilo celkem rychle. Opravdu při každé objednávce nečtu OP, když objednávám kolik let, abych zjistila, že od října je delší dodací lhůta. Byla jsem zvyklá, že granule dorazily hned druhý max třetí den po objednání a zaplacení. Jinak s obchodem jsem spokojená.

Dobrý den.
    Děkujeme Vám za doporučení našeho e-shopu. Jsme rádi, že jste byla spokojena s dodáním objednávky, i když jsme Vás tentokrát nejspíš zklamali dodáním o pár dní později než jste byla u nás zvyklá... Vaše hodnocení nás i tak velmi potěšilo a doufáme, že příště budete spokojena na 100 %. :-)

• Vše OK

Andrea

Jeden den objednáno, druhý dodáno.

• Velký sortiment,
    • Rychlé dodání