Rychlé dodání .

Dobrý den, "Bí".
    Děkujeme Vám za doporučení našeho e-shopu. Jsme rádi, že jste byl(a) spokojen(a) s dodáním objednávky. Vaše hodnocení nás velmi potěšilo a doufáme, že i příště budete spokojen(a) na 100 %. :-)

• Rychlé, spolehlivé, bez problémů

• Spolehlivy a rychly obchod

supr

• vše OK.

Dobrý den.
    Děkujeme Vám za doporučení našeho e-shopu. Jsme rádi, že jste byl(a) spokojen(a) s dodáním objednávky. Vaše hodnocení nás velmi potěšilo a doufáme, že příště budete spokojen(a) na 100 %. :-)

Andrea

• Spolehlivost, komunikace, rychlost doručení.

Super, vím že se mohu spolehnout.

Dobrý den, Zdeňku.
    Děkujeme Vám za doporučení našeho e-shopu. Jsme rádi, že jste byl spokojen s dodáním objednávky. Vaše hodnocení nás velmi potěšilo a doufáme, že i příště budete spokojen na 100 %. :-)

Andrea

• zboží přijde vždy včas a v pořádku

Dobrý den, Jano.
    Děkujeme Vám za doporučení našeho e-shopu. Jsme rádi, že jste byla spokojena s dodáním objednávky. Vaše hodnocení nás velmi potěšilo a doufáme, že i příště budete spokojena na 100 %. :-)

• Spolehlivost a rychlost. Výhoda že máte v nabídce vše co potřebujeme. Děkuji

Dobrý den, "Chlupačci".
    Děkujeme Vám za doporučení našeho e-shopu. Jsme rádi, že jste byli spokojeni s dodáním objednávky. Vaše hodnocení nás velmi potěšilo a doufáme, že příště budete spokojeni na 100 %. :-)

Andrea

• Rychlé dodání, balíček dorazil v pořádku

Dobrý den, Andy.

Vse super

Dobrý den, Marto.

SUPER.

Andrea

• Rychlé dodání zboží v pevné krabici a vypolstrováno na ochranu zboží
    • Příznivé ceny
    • Přehledné webové stránky

Dobrý den, Heleno.

Andrea

Spolehlive a rychle vyrizeni objednavky

Dobrý den, Dano.

Andrea

• nákup v pořádku, vše OK

• Rychlé doručení, velký vyběr

Andrea

• Jiné obchody mají dopravu zdarma např. už od 2000,- Kč. Tady bohužel, ale i tak obchod doporučuji.

Dobré ceny, rychlé odeslání, někdy ještě tentýž den, dle času objednání.

Dobrý den.

Přijměte od nás jako malé poděkování slevový kód. Kód ve tvaru "VASCHOVATELCZ" (bez uvozovek) můžete využívat opakovaně pro jakoukoliv objednávku v min. hodnotě 1 000 Kč. :-) Ten Vám alespoň částečně vykompenzuje zpoplatněnou dopravu... A doporučuji odebírat naše newslettery, SMS zprávy a sledovat naše sociální sítě. Velmi často posíláme slevový kód na dopravu ZDARMA.

• Super rychlé dodání. Děkuji

Dobrý den, Evo.

• Skvělé doporučuji spokojenost

Andrea

Granule pro pejska objednávám pravidelně. S lhůtou dodání jsem spokojená.

• Rychlé dodání