- rychlé dodání
- výborná káva
- mléko v kapslích
Reakce obchodu Upraženo.cz
Moc vám děkujeme za recenzi a těšíme se zase příště :) S pozdravem tým Upraženo.cz
Výborná káva
vše na jedničku!
- Kvalitní káva
- Dobré ceny
- Možnost předplatného
- Rychlé doručení
- Věrnostní systém
Momentálně nejlepší obchod s kávou. Před pár lety jsem na ně narazil a od té doby nekupuji kávu jinde. Káva je čerstvá, kvalitní a velmi dobrá! Rychlá doprava.
Umožňují také předplatit si kávu dle vaší konzumace, takže o ní nebudete mít nouzi :) Mohu doporučit.Reakce obchodu Upraženo.cz
- Skvělá káva a rychlé dodání.
- Zajímavá nabídka
- Dobré ceny
Reakce obchodu Upraženo.cz
Dárek k narozeninám, krabice se čtyřmi druhy kávy. Rychlé dodání. Doprava do Boxu zdarma!
- Výběr
- Kvalita
- Výborná káva
- Rychlé doručení
Reakce obchodu Upraženo.cz
Přehledný shop se super výběrem kávy. Všechny jsem zatím neochutnal, ale dle hodnocení to bude určitě zážitek. Rychlá doprava a čerstvé upraženo taky fajn.
- Rychlé dodání, skvělá káva
Reakce obchodu Upraženo.cz
Výborná káva, rychlost doručení.
Reakce obchodu Upraženo.cz
VŠE PERFEKTNÍ, kvalitní zboží, rychlé vyřízení
Reakce obchodu Upraženo.cz
Výborná káva a skvělý obchod.
- skvělá káva
- rychlé doručení
- příznivé ceny
- Vše luxusni
- Zatím nic
+ rychlé vyřízení objednávky
+ výborná kávaReakce obchodu Upraženo.cz
Měla jsem od Upraženo již poměrně hodně káv a žádná mě zatím nezklamala. Většinu jsem dostala jako dárky, ale teď jsem se rozhodla pořídit si kvalitní kávu i do práce. Objednala jsem si Startovací směs a rozhodně nelituji. Je výborná.
Reakce obchodu Upraženo.cz
- výborná káva za dobrou cenu
- rychlé dodání
- Bleskové vyřízení objednávky
- Široká nabídka jinde nevídaných druhů kávy, alespoň co se týče Nespresso kapslí
Asi mě to eště bude stát hodně peněz:D
- Rychlé dodání zboží