Přišel jen email o hodnocení obchodu, ale 10 dní ani zmínka od potvrzení platby.

Reakce obchodu Unuo.cz

Dobrý den, Vaše platba je přijata a objednávka se chystá. Moc se omlouváme, ale emaily o platbě rozesílá systém automaticky. Doporučujeme proto zkontrolovat složku pro nevyžádanou poštu, spam atp. zda se email někam nezatoulal, protože máme zkušenost, že se tam se většinou dohledá. V případě dalších informací týkajcích se objednávky, kontaktujte kolegyni Klárku: +420 774 466 668.

Vaše JULČA!

• Zboží super
    • Komunikace se zákazníkem katastrofa, po telefonu jsem byla odkázaná na e-mail, na kterém jsem se po osmi dnech a třech e-mailech nedočkala odpovědi.

Reakce obchodu Unuo.cz

Dobrý den, moc se omlouváme za komplikaci vzniklou při požadované výměně. Bohužel se Vaše odpověď na náš automatický email zatoulala do složky s automatickými emaily, kde se snadno přehlédne. Za situaci se moc omlouváme, již jsem na Váš email zareagovala a vše dáme do pořádku tak, abyste byla s velikostí spokojená.

Vaše JULČA

• Originalni nabidky
    • Prisla mi jina velikost kalhot,na dotaz o vymenu nikdo dosud nereagoval.

Reakce obchodu Unuo.cz

Dobrý den, velice se omlouváme. Váš email jsme dohledali po této recenzi ve spadlých zprávách. Kolegyňka Vám již píše email. Pěkný den

Vaše UNUO

• doručeny jiné ponožky, než objednané

reklamaci jsem neuplatnila, pouze jsem napsala mail, doručené ponožky byly levnější, než jsem zaplatila, čekala bych aspon omluvu, ale obchod nereagoval

Reakce obchodu Unuo.cz

velmi se omlouváme za případnou chybičku, je možné že jste odpovídala na automatický mail a nic se k nám tedy nedosalo, kolegyně v pondělí vše ověří a ozve se vám.

děkuji Petra

Silenost!Už nikdy zde nakupovat nehodlam.

Reakce obchodu Unuo.cz

Dobrý den, zítra se vám děvčata ozvou a vše s vámi dořeší, vidím, že zboží k vám ještě nedorazilo, jelikož nemáme celou platbu.

děkuji Petra Plemlová

• Zbozi dorazilo vcas, kvalitne zabaleno
    • Koupeny na doporuceni softshelove kalhoty pro 6 mesicni miminko, dvakrat na sobe pri noseni v satku a uz se paraji :( , to nevim jak budou vypadat az klarka zacne lezt, bohuzel zklamani

Nevim jestli jsem mela proste smulu na kazovy vyrobek nebo je to bezny stav, ale za me bohuzel nekvalitni zbozi

Reakce obchodu Unuo.cz

to nám určitě napište e-mail a pošlete fotku a pro kalhoty si pošleme kurýra a okamžitě vám pošleme nové. Velmi se omlouváme za komplikace.

Děkuji Petra Plemlová

Stav doručení i s fotografiemi jsem emailem sdělila firmě Unuo, dodnes se mi ani neozvali zpět

Reakce obchodu Unuo.cz

Dobrý den,je nám velice líto této situace.Z četností emailu,které denně dostaneme,se nám někdy stává,že nám spadnou do spamu.Ozvěte se nám prosím znovu na [email protected] ,abychom celou zležitost dořešili.Děkuji .Vaše Julča

• zatím nevím zboží nedorazilo ani po 10dnech !!!
    • pro přepravu spolupracuje s IN TIME a ti nedodržují vůbec žádné obchodní podmínky ani po urgenci na dispečinku !!!

buďte velmi obezřetní a neplaťte nic předem !!! (volala mi paní majitelka a prý sjedná nápravu u InTime ale zatím ani po 10dnech nic)

Reakce obchodu Unuo.cz

V nabídce je možné si vybrat i přepravu společností Česká Pošta. Bohužel přepravce In-time nezvládl nápor a proto již nyní hledáme nové možnosti dopravy. Zákazníkům se vždy snažíme vyjít vstříc.

Jak bych měla objednávku asi shrnout?? Je deset dní od objednávky, začíná být zima a kalhoty pro děti nemám....

Reakce obchodu Unuo.cz

prosím zavolejte nám na 774 466 668, bohužel jste neuvedla jméno a tak nedohledáme kde se stala chybka. S největší pravděpodobností jste ale objednala zboží na objendávku, který je nutné vyrobit. děkuji Petra Plemlová

• Nízké ceny
    • Doručování zboží

Z prvu jsem byla z web.stránek nadšená.Z přehlednosti a pestrosti také, ale zklamání se dostavilo po objednání zboží.Dlouhá čekací lhůta.Již je to 10 dnů do objednání a zboží stále nemám,přesto že píší do 2 prac.dnů

Reakce obchodu Unuo.cz

Dobrý den, škoda, že píšete jako anonym a nemohu tedy ověřit kde je šotek :( zda jste objednala převodem a penízky nedorazily nebo zda se balíček již toulá někde na poště. Každopádně v našem systému žádná nevyexpedovaná objednávka není :( prosím napište mi na e-mail abych mohla vše ověřit. Náš mail je [email protected]