Reklama

• Obchod dodal zbozi, ktere vubec neodpovidalo prodavanemu sortimentu

Objednali jsme dťevěný plot a bohužel nám byl doručen plesnivý. Patrně skadován venku....prostě na něm jsou plesníve skvrny. Navíc branka měla odlišný odstín od ostatního oplocení. S obchodem jsme dlouhodobě spokojeni, tohle bylo však zklamání.

Na stránkách je napsáno, že zboží bude doručeno do týdne a i proto jsem si to objednala, že do týdne to budu mít doma. Zboží jsem zaplatila a za víc jak týden(pracovní) se nikdo neozval kdy to asi dorazí není. Až jsem teprve volala na e-shop, tak mi prodavač řekl, že zboží teprve dorazilo do skladu a budou ho následující den posílat. Pochybuji, že kdybych se neozvala, tak se sami ani neozvou. Zboží furt ještě nedorazilo,,, mám sto chutí odstoupit od smlouvy! Lituji, že jsem si vybrala Uni hobby pro nákup vysavače do bazénu!! Už nikdy více!!
    Objednávám si hodně přes internet a většinou vše dojde max do 4 dnů. Nechápu, že tady to tak trvá!

Tak nekvalitní zboží jsem ještě neviděl. Samý suk a díra. Maximálně do kamen.

• Katastrofa
    • Dle fotky buď mi bylo posláno špatně zboží nebo zboží neodpovídá fotce tak k čemu to je !?!?!?!!!!!!

Obchodníci by měli vědět co prodávají má eshopu asi neví,zbytečná platba za poslání!

Zboží došlo.
    Nicméně - zakoupený výrobek "CERLAND Mříž na popínavé rostliny SOPRANO, impreg. borovice, 90x180cm - 3 kusy" nelze ohodnotit pozitivně. Zkrátka - tak zfušovanou práci jsem už dlouho neviděl, a kdybych kupoval přímo v prodejně, zcela jistě bych jej nekoupil. Výrobek přišel zabalený v cca 20 metrech "bublinek", asi proto, aby se cestou nerozpadl, protože je "sešitý" pouze drátěnými sponami, které zhruba v 30% spojů chybí, a dalších 20% je sešitých tak, že nedrží. Obvodové profily jsou křivé (až o 5cm od roviny), povrchová úprava slušná tak z 60%. Zbytek je "oškubaný" jako by od tupé frézy. A co se týče uváděné hloubkové impregnace - kdyby výrobce tuto informaci neuváděl, měl bych dojem, že výrobek ležel nějakou dobu na dešti a pak zplesnivěl (zelené flíčky nejasného původu na povrchu).
    Po cca 3 dnech práce (sešroubování nedržících spojů, obroušení, a 2 x nátěr lazurou) je výrobek použitelný.
    Co si mám myslet o obchodu, který takto nekvalitní výrobek prodává ?

• rychle dodani
    • Ocekaval bych, ze objednane zbozi bude vlozeno alespon do papirove krabice, jak vyzaduji prepravni spocnosti.Realita pouze stazene paskou k sobe a obalene folii.Pochopitelne 1 kus z 5 poskozeny a muzete zase okolo toho litat, balit, ibjednavat jine a venovat tomu dalsi svuj cas. Prodejci bych doporucil naucit se balit.

děkujeme za Vaši recenzi.
    Reklamaci prosím nahlašte prostřednictvím kontaktního formuláře, který naleznete v sekci "prodejny".

Tým UNI HOBBY

Při osobní návštěvě v obchodu mi řekli, že zboží je vyprodáno. Nsledně večer jsem ho normálně objednsal ve stejném obchodě na eshopu- druhý den bylo připraveno k vydání. Při nákupu mi obsluha donesla jiný vzor- reklamoval jsem ho , pak dodali správný. Vyzvednutní zboží z eshopu mě díky tomu stálo cca. 1hod. času..

děkujeme za Vaši recenzi.
    Ihned bylo předáno k prověření, naše služby se snažíme neustále zdokonalovat.

Tým UNI HOBBY

Po upozornění na nekvalitní zboží jsem stejně při druhém dodání obdržel opět podřadné zboží. Vše jsem ale písemně napsal, ale jak je vidět, marně.

• Nekvalitní

Tým UNI HOBBY

Objednala jsem zboží, které se jevilo být skladem. Uhradila jsem objednávku, načež mi přišlo potvrzení. Od té doby ticho po pěšině. Když jsem jim k objednávce napsala přes informační formulář dotaz ohledně termínu dodání, nikdo se neozval.

Dřevo je velice křehké, laťky v místě šroubů byly už naprasklé, vyviklané, a dokonce ve spodní části i opravované jinou latí ke zpevnění. Laťky tenké na bocích, připevněné sešívačkou na dřevo, odpadly. Předpokládám, že mi poslali poslední, už jednou sestavený předváděcí kus, ale žádnou slevu nenabídli, což nepokládám za férové jednání. A nebo je to standartní kvalita, v tom případě nedoporučuji.

Tým UNI HOBBY

Objednávku jsem pro rychlejší vyřízení udělala přes internet. Zboží bylo připraveno špatně(jiné). Pokladní volala na oddělení domácích potřeb a opět nadiktovala jiný kód, takže paní přinesla zase jiné zboží. Sama si přepsala kód zboží, který jsem měla původně objednaný a odešla ... bohužel jsem musela po 20ti minutách odejít s prázdnou. Paní prodavačka (pokladní) si totiž odešla na svačinu. Pro zboží jsem se vrátila po hodině a to již bez problémů.

děkujeme za Vaši recenzi.
    Velice se omlouváme za chybu ve vychystání Vaší objednávky.
    Naše služby se snažíme neustále zdokonalovat.

Tým UNI HOBBY

Dodané zboží palubky byli velmi nekvalitní. Skoro polovina z nich neměla dofrézovanou drážku.

děkujeme za Vaši recenzi.
    Reklamaci prosím zasílejte prostřednictvím kontaktního formuláře, který naleznete v sekci "prodejny".

Tým UNI HOBBY

Chtěli jsme koupit ještě 4 díly zástěny, ale po tom co nám přišlo jsme si to rozmysleli. Výplň není rovně nastřílená, a když je postavíte vedle sebe, tak to vypadá jako když pes čůrá. K altánu nepoužitelné, maximálně na dřevník jako zadní stěna

Tým UNI HOBBY

• Dřevěný oblouk na růže, po rozbalení jedna ze stranových podpěr komplet prasklá.

Poslat zboží s prasklým nosníkem je fakt čuňárna.

Tým UNI HOBBY

Objednany kompresor dorazil bez kolecek a operne gumy.po reklamaci objednavky kolecka doposlany a vsak bez sroubu ,jedne krytky a operne gumy .

• rychlost doručení
    • zboží mi přišlo poškozené :(

Týden žádná reakce obchodu na zaplacenou objednávku. Stále ve statusu nová objednávka.

• Cena.
    • Komunikace při odstoupení od kupní smlouvy do 14 dní.
    • Barva výrobku absolutně neodpovídá fotce ani popisu.

Vyzvedla jsem v obchodě ve Svitavách látku na markýzu, která měla být tmavě šedá, ale je světlá, béžová ( objednáno bylo přes e-shop). V obchodě mi bylo řečeno, že když tam Čína píše tmavě šedá, tak to musí být tmavě šedá, i když to skutečně vypadá jinak. Na reklamaci neměli čas. Vzala jsem ji domů a po té s odstoupením od smlouvy za 200 Kč poštovného vracela do obchodu, zabalenou v tom samém přepravním pytli, v jakém mi ji předali ve Svitavách. Přišla mi odpověď, že zboží nepřišlo v originálním obalu, že nemá čárový kód, a že není ve 100 procentním stavu, tudíž mi bude vrácena částka o 10 procent menší! S tím nesouhlasím a také jsem jim to napsala. Látka nebyla z pytle ani celá vytažena, natož rozbalena a byla 100 procentně vrácena ve stejném obalu. Takže nechápu jejich jednání. .. Látku na markýzu jsem koupila nakonec jinde a jsem spokojená. Z důvodu nesmyslného jednání při vrácení zboží, obchod nedoporučuji!