Velmi nespolehlivý obchod. Nechali si zaplatit, ale zboží nemám.
- žádná výhoda snad ani není, hruza
- neskutečně protivný personal u stavebniny, prý mají zakázáno ,když přijede jeden ZÁKAZNÍK něco naložit ( jednu věc třeba)- NEPOMOHOU a další a další, objednáte e-shop, paní řekne ne žádná tady není, a přijde vám za 6hod zrušení objednávky, máte objednávku přes internet ,jedete vyzvednout a prý ano tady na parkovišti si zastavte s vozíkem , my vám přivezeme paletu a můžete naložit - pan prodavač s Destou zastaví přes průjezd projíždějících aut a taháte to ještě kus od auta a to, že bylo kolem nakládajícího auta místo, to hlava nebere a nadává kde kdo, slevy na zákaznickou kartu jste dali v době Covid na výběr a to bylo zavřeno, no vzalo a bere nám to chuť, tak se obcházíme jinde. Obchod na nic . Zboží by celkem šlo, ale ta obslužnost a podmínky pro zákazníka?
Jedna položka rozbalená a přelepená, chtěl jsem jinou a prý už není na skladě. Podívám se na net a tam systém ukazuje dva kusy skladem. Arogance a nevstřícnost, při objednání přes e-shop doporučuji osobní odběr kvůli kontrole
děkujeme za Vaši recenzi.
Reklamaci prosím nahlašte prostřednictvím kontaktního formuláře, který naleznete v sekci "prodejny".
Tým UNI HOBBY -
- Objednával jsem wpc desky, první zjištění od operátory že to nejde objednat přes internet a vyzvednout na pobočce pokud to tam není skladem, řekla mi ať si to objednám přímo v obchodě, zajel jsem tam, objednal, zaplatil, a další den mi volali že to už nelze dodat přes pobočku ať si dojedu pro peníze zpátky na pobočku a jestli chci můžu si to objednat na internetu a nechat dovést toptranzem, to už prý jde!!!! Najezdil jsem 60km a na prodejně mi sdědili že peníze zpátky na účet dostanu do týdne??? Úplná španělská vesnice
děkujeme za Vaši recenzi.
Omlouváme se za komplikace.
Ihned bylo předáno vedení prodejny k prověření.
- Otevřeno i o víkendu
- Platba online je problém, pokud na zboží spěcháte. Lepší je si zboží vybrat a zaplatit přímo na prodejně, jinak budete čekat.
- U výdeje zboží na vás budou zaměstnanci koukat, jak makáte, pomoc od nich nečekejte.
Zboží jsem nakoupil, i když byl víkend. Že by to byla příjemná zkušenost, to nebyla.
Jádrová omítka uni hobby není dobrý produkt. Při nahazování na vertikální zdi omítka sotva drží, na stropech omítka nedrží vůbec. -
Na to, jak se prezentují v médiích je to žalostný stav.
Příklad: 19.9. (čtvrtek)objednané vruty do dřeva, výzva k odběru 24.9.
Hornbach: 24.9. objednané vruty do dřeva, po třech hodinách výzva k vyzvednutí a to ještě za třetinovou cenu.
To jsou fakta a né kecy.Reakce obchodu UNI HOBBY
Vaše objednávka vznikla v odpoledních hodinách na výdejnu v Praze, kde není skladová zásoba.
Standardní doručení na výdejnu je během 1-2 pracovních dnů. O této skutečnosti je zákazník informován při tvorbě objednávky. V případě objednávky s osobním odběrem na prodejně, je standardní vychystání do 2 hodin od objednávky.
Naše služby se snažíme neustále zdokonalovat.
Děkujeme za Vaši recenzi.
Tým UNI HOBBY -
Zbozi vadne, cestu do obchodu jsem absolvovala podruhe pro výměnu, pracovnici nepomohli s kontrolou na miste, i druhy kus ma stejnou vadu.
Objednávku obchod stornovlpro nedostupnost zboží
zboží došlo podrané a špinavé
Tým UNI HOBBY -
- Zavádějí foto zboží, po ujištění, že foto bude vyměneno se tak nestalo.
děkujeme za Vaši recenzi.
Opravu fotografie řešíme společně s dodavatelem.
Tým UNI HOBBY -
Dodaný přístroj je nekvalitní měřená hodnota ph určitě neodpovídá
skutečné hodnotě měřené třemi testery.Prosím o vysvětlení.
Děkuji.Reakce obchodu UNI HOBBY
- Připravili špatný kus
- Nekompletní zásilka
- Nezabalené poškozené zboží
- Nepříjemná komunikace
Nejprve dopravce přivezl jsem část zboží, které nebylo v žádném obalu a částečně poškozené. Komunikace s prodejcem nepříjemná. Žádná omluva.
Zbylá část zboží po urgencích přišla v tenké krabici, neprobalená, chaos v krabici. Jedna položka opět chyběla.
Ztráta času. V UNI HOBBY si již nikdy nic neobjednám.Reakce obchodu UNI HOBBY
Tým UNI HOBBY -
- Nejdelší dodání po objednání co jsem zatím zažil.
Objednávka nešla zaplatit
děkujeme za Vaši recenzi.
Prosíme o nahlášení problému s vytvořením objednávky prostřednictvím kontaktního formuláře, který naleznete v sekci "prodejny".
Tým UNI HOBBY -
ne doručílí to co jsem objednal
děkujeme za Vaši recenzi.
Prosíme o nahlášení reklamace prostřednictvím kontaktního formuláře, který naleznete v sekci "prodejny".
Tým UNI HOBBY -
Produkt jsem obdržel zabalený, po rozbalení jsem zjistil, že část chybí. Zaměstnanec obchodu to vyřešil tak, že mi chybějící část "sehnal" z jiného produktu skladem...
Vysloveně čekají na "bulíka", který si toho nevšimne, což za seriózní chování vůči zákazníkovi nepovažuji.Reakce obchodu UNI HOBBY
děkujeme za Vaši recenzi.
Ihned bylo předáno k prověření.
Tým UNI HOBBY -
15 minut jsem čekala než se mi bude někdo věnovat. Když se konečně otočila prodavačka tak po zeptání jestli se mi někdo věnuje, odvětila "ale já to nebudu protože jdu domů"
děkujeme za Vaši recenzi.
Ihned bylo předáno vedení prodejny k prověření.
- Součástí dveří nebyla klika
Tým UNI HOBBY -
- Na e-shopu Uni Hobby jsem zakoupil kufr s nářadím. Zboží bylo dodáno v nevhodném obalu (smršťovací fólie) která není schopna ochránit rohy a vystupující součásti kufříku (rukojeť, přezky...). Ačkoliv obal při převzetí nevykazoval známky porušení, při vybalení bylo zjištěno poškození zboží. Reklamace byla obchodem zamítnuta.
Obchod se při zamítnutí reklamace odvolává na své obchodní podmínky, které nerespektují závazná ustanovení obchodního zákoníku.
děkujeme za Vaši recenzi.
Ihned bylo předáno k prověření.
Tým UNI HOBBY