- Skvělé ceny
- Rychlé dodaní
- Velmi rychlé doručení zboží.
- Rychlé a bezproblémové dodání
- Férové ceny
Zatím je vše v pořádku, ale modlím se, abych ten telefon nemusel reklamovat. Když jsem telefon poprvé zapnul a zprovoznil, tak mi na něm vyskočila hláška, že telefon je zakoupen na splátky od nějakého polského operátora a dokud nebude plně splacen, tak prý zůstává jeho majetkem. Jednak jsem s touto skutečností nebyl obeznámen a jednak to ve mě nevyvolává zrovna pocity klidu a důvěry. Nezbývá, než si držet palce, že bude všechno v pořádku. Kupní smlouvu mám firmou UMobil, tak jen doufám, že na mě neuhodí nějaký polský vymahač a nebude po mně chtít něco doplatit.
- bylo to rychle dodani.
Opravdu dlouhá doba doručení, 6 dní od objednání zboží stále nemám. Ani komunikace obchodu není nijak valná.
Reakce obchodu uMobil
Dobrý den.
Zde je číslo zásilky: GLS 144263241
Předpokládané doručení je stanoveno na úterý. - jak jsme psali v emailu včera i dnes.
Omlouváme se za zdžení.... pracujeme už i o víkendech aby jsme vše zvládli. Vánoce jso vždy spíš pracovní peklíčko, než pohodička u PC doma.
Děkujeme za pochopení.
umobil.cz -
Není sice možné platit kartou, ale převod na účet předem byl obchodem akceptován a potvrzen bez zdržování, okamžitě po připsání. Poté byl telefon ihned předán dopravci. Myslím, že rychleji to už nešlo. Doporučuji!
- super
- Super domluva. Odpověď na e-maily téměř ihned.
Docela rychlé dodání.
- Dobrá komunikace
- Rychlé odeslání
- Dobré ceny
Telefon mi bohužel dorazil bez ochranné fólie na displeji a s drobnými mikrooděrky, takže zřejmě ne úplně nový, zbytek příslušenství, baterie, vše ok. Není to pro mě až takový problém, rozhodl jsem se vše nechat tak, ale přístě si asi raději trochu připlatím jinde.
- Rychlost - zboží jsem obdržela hned druhý den
Nemám žádné.
- rychlost doručení, dobrá komunikace
Přestože uvedené zboží bylo skladem, tak po týdnu stále není doručeno.
Ale email s výzvou k hodnocení přišel, tak hodnotím tak jaký je zrovna stav.Reakce obchodu uMobil
Dobrý den.
Nevíme proč heureka posílá dotazník spokojenosti po 4 pracovních dnech od objednání. Je to zavádějící a nedává nám to jako obchodu šanci na plnění kupní smlouvy (registrace, vyskladnění, expedice fakturace, předání dopravci, vlastní doručování zásilky atd atd...)
Rekapitulace objednávky:
30.10 neděle
31.10 vyexpedováno
1.11 zásilku doručuje GLS
2.11 doručeno
Zboží bylo doručeno pátý den od objednání. Nyní bychom očekávali ze strany heureky po převzetí zboží jeho odzkoušení zákazníkem a po pár dnech zaslání žádosti na zákazníka o celkové hodnocení proběhlého obchodu.
Heurece je toto ovšem jedno. Prostě pošle dotazník spokojenosti po pár dnech od objednání i např na vánoce, kdy bývá vše zavřeno při dobré konstalaci svátků i 2 týdny a obchod ani neví, že mu přišla objednávka, protože zaměstnanci zrovna řeší vánoce s rodinou anebo dovolenou a tak...
Prostě heureka...
Jinak věříme , že je vše v pořádku.
Děkujeme za hodnocení .
umobil.cz -
- Rychlost a komunikace
Nakupoval jsem poprvé, ale jem velmi spokojen. Cenou, dodávkou, komunikací obchodu, vstřícností.
Není co vytknout. Vše proběhlo v pořádku jak mělo být
- Rychlost dodání
- Komunikace
Vše v pořádku, pouze dodací doba delší.
- Jednoduchy vyber
- Rychla odpoved pri vyrizovani
- Rychle vyrizeni objednavky
- Neni moznost platby kartou
I pres nemoznost platby kartou objednavka byla vyrozena rychle a ku spokojenosti.