• Relativně dobrá cena
    • Dostupnost
    • Zpracování objednávky a její odeslání trvalo několik dní

Čekat na zboží dneska 4 dny je docela mimo. Zboží jsem objednal v pondělí ráno a zboží bylo odesláno až ve čtvrtek. Kdybych se neozval obchodu, kdo ví, kdy by zboží vůbec došlo...

Reakce obchodu TvujRegal

děkujeme za recenzi. Zboží jste si objedlani v pondělí 1.11. Objendávka byla zpracována 2.11. a expedována 3.11. o čem jsme Vás informovali i emailovou komunikaci, kterou jste zmiňovali. V daném e-mailu jsme Vás informovali, že objednávka je připravena k expedici, čili již byla zpracována a tedy nevyslkadňovali jsme ji až na Vaše upozornění. Zboží Vám bylo doručeno 5.11. Doručení bylo realizováno rychleji, než byla uvedena doba dodání u zboží v době jeho objednání. Pravděpodobně jste si tohoto údaje vůbec nevšimali při vytváření objednávky. Myslím, že z naší strany byly dodrženy všechny uvedené lhůty, které jsme měli uvedeny.

TvujRegal.cz

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

Před týdnem objednáno, přišlo jen potvrzení o objednávce. Jinak nic, nic a nic. Asi tam všichni zemřeli.

Reakce obchodu TvujRegal

děkujeme za recenzi. Vaši objednávku jsme expedovali následující pracovní den po objednání o čem jste byli informována e-mailovou zprávou od přepravce. Ten balík doručoval ve stanovené lhůtě do 48 pracovních hodin. Balík jste podle sledování zásilky odmítli převzít a zboží je na cestě zpět k nám. V případě jakéhokoliv zpoždění je nejlepší způsob kontaktovat nás a informaci o Vaší objedávce Vám bez problémů poskytneme. V tomto případě žádné zpoždění dodávky nenastalo.

Tým

TvujRegal.cz

• Špatně navrtané dírky,vypadáne šroubky z pantů a předvrtane dírky,že se dřevo štípe. Nastřelene prkno na horní víko vypadlé. Musíme sami presroubovat a upravit.

• levný
    • snadná montáž
    • jedna laťka přišla nalomená
    • celkově hodně nestabilní

Pokud někdo hledá co nejlevnější regál, tak to svůj účel asi splní, ale jinak bych si příště připlatil za něco stabilnějšího.

Reakce obchodu TvujRegal

děkujeme za recenzi. V nabídce máme i regály na vyšší zátěž a tedy i s mohutnější a pevnejší konstrukci. Vy jste si vybrali zcela nejzákladnější regál z naší nabídky. V takovém případě je ideální před objendávky zvážit na jaké využití budete regál potřebovat a podle tohoto přizpůsobit výběr. Není možné čekat od levného regálu, že zastoupí regál dražší a pevnější. Právě proto máte regály takto tříděné s možností výběru.

TvujRegal.cz

Zatím nemůžu hodnotit, zboží objednané před 19 dny, ještě nedorazilo. Na můj dotaz e-mailem obchod zatím nezareagoval.

Reakce obchodu TvujRegal

děkujeme za recenzi. Omlouváme se za delší dobu dodání. Nový termín dodání jsme si odsouhlasili mailovou komunikaci a dodání proběhlo už bez následných problémů.

• Nekvalitní zboží

DŘEVĚNÁ LAVIČKA S ÚLOŽNÝM PROSTOREM B-13 surová 52x80x42 Jsem objednávala 8.4.2021 a dorazila mi 28.4.2021 to by nebylo to nejhorší pokud by ji vyráběli ale vypadá to na strojovou výrobu a ne zrovna kvalitní, opravdu cena odpovídá kvalitě, některá prkna nedoléhají, a dno truhly (deska) bylo širší a je krátký takže dno lavice má mezeru , celkově to působí jako domeček pro panenky .

Reakce obchodu TvujRegal

děkujeme za recenzi. Ano, jde o strojovou výrobu. Pokud by šlo o ručně vyráběné komody, určitě by nebylo možné prodávat je v takové ceně. Jelikož jste nám po dodání zboží nepředaly reklamaci, ani žádné upozornění na problém s produktem, neumíme se k tomu vyjádřit. No v 99,9% případů, kde mají zákazníci problém s rozměry dna lavičky jde o chybu při montáži a tedy, že se kratší strany nevložili mezi delší. Lavička má následně jiný rozměr a proto dno nesedí.

TvujRegal.cz

• Zboží, které je psáno skladem s doručením do 5 dní nemám ani po dvaceti dnech.

Reakce obchodu TvujRegal

děkujeme za recenzi. Není pravdou, že Vámi objednané regály byly v době objednávky uvedeny jako zboží, které máme skladem. V objendávke jste měli regál B-30, který byl v daném čase na objendávku u výrobce. Proto byla i tato informace uvedena na naší stránce. Následně po doručení od výrobce jsme obratem expedovali.

TvujRegal.cz

Naprosto odbytá práce, nekvalitní dřevo s uštípnutými částmi na koncích lišt, a to i tam, kde je vyvrtaný otvor pro poličku - v místě vyvrtané dírky je odštíplý kus dřeva a síla lišty v místě pro nesení poličky je cca 1 mm! Nezačištěné žlábky- úchyty pro police. Styděla bych se předat zákazníkovi takový odfláknutý produkt. Škoda, že nejdou přiložit fotografie.

Reakce obchodu TvujRegal

děkujeme za recenzi. Jelikož jsme od Vás nedostali reklamaci na tento produkt je nám velmi těžko hodnotit nějaké poškození. V případě potřeby je vždy možnost vyměnit produkt případně část zboží. Co se provedení regálu týká. Danou nosnost, kterou na stránce uvádíme, regál s určitostí unese. Pokud je potřené větší zatížení je nuté si vybrat ze série určené na vyšší zatížení. Nemůžete očekávat od levnější verze regálu, plnění funkce regálu z vyžší zatížením.

TvujRegal.cz

• (Nic nedostanete. Budete čekat a vůbec nic nedostanete jen se vám bude cpát do všeho tisíckrát reklama na regaly. I kdyby jste si jich objednali 1000, nedostanete ani jeden, jen si zasekate prohlížeč regálovou reklamou.

Objednaný regal jsem nikdy nedostala

Reakce obchodu TvujRegal

děkujeme za recenzi. O aktuální chybějícím zboží z Vaší objendávky jsme Vás informovali. Také jsme Vám navrhli výměnu rozměru, abychom regál mohli zaslat obratem od nás ze skladu. Vaše odpověď byla, že si počkáte na regál v daném rozměru. Dokonce s poděkováním za snahu o vyřešení. Nerozumíme proto reakci, která se na této stránce zobrazila.

• žádná
    • špatná komunikace se zákazníkem

Je to téměř měsíc od objednávky a zboží zatím nedorazilo, ani nepřišel žádný email (pouze potvrzení objednávky). Informace, kdy bude objednávka vyřízena, nebo v jakém je objednávka stavu, nic takového nedorazilo.

Reakce obchodu TvujRegal

děkujeme za recenzi. Omlouváme se za komplikace. V daném období jsme toto zboží na skladě neměli, proto jsme Vaši objendávky nevěděli vybavit. Nakonec se objendávka na základě Vaší žádosti stornovala.

• rychlé vyřízení reklamace
    • nekvalitní provedení a zpracování regálu, museli jsme reklamovat
    • po urgenci a 3 týdnech nezaslaná faktura, ani zboží

U první objednávky jsme museli dodané zboží ihned reklamovat, kvalita provedení šílená. Týden jsme čekali na dodání faktury, která nám ani po urgenci nebyla zaslána, už jsou to 3 týdny od objednání. Ani faktura, ani zboží.

Reakce obchodu TvujRegal

děkujeme za recenzi. Za vzniklé komplikace se omlouváme. Vámi avizovanou reklamaci jsme neprodleně řešily výměnou zboží. Jelikož jste si vytvářeli u nás novou objendávky na totožný regál, předpokládám, že zboží nakonec splňovalo Vaše očekávání.

TvujRegal.cz

19 dnů čekám na doručení objednávky a dosud nic. Psal jsem mailem dotaz a opět se nikdo neozval, až na telefonické jednání jsem se dověděl, že regály prostě nejsou dodány od výrobce. Ubezpečili mne, že mi tyto doručí další týden. Tak se nechám překvapit.

Reakce obchodu TvujRegal

děkujeme za recenzi. Za vzniklé komplikace se omlouváme. Situaci jsme Vám vysvetili a dodání následně proběhlo bez dalších prodlev.

TvujRegal.cz

Nic jsem nedostala do dnešního dne

Reakce obchodu TvujRegal

děkujeme za recenzi. Za zpoždění se omlouváme. Důvod zpoždění a termín doručení jsme Vám poskytli e-mailem. Zboží jsme bez násladných stížností dodaly.

TvujRegal.cz

• Na zboží jsem dlouho čekal a přestože jsem byl předem smířen s tím, že nepřijde žádná perla,

Na zboží jsem dlouho čekal a přestože jsem byl předem smířen s tím, že nepřijde žádná perla, překvapilo mě, že některé díly byly delší než měly být i o 13 mm, bočnice a nohy vůbec nelícovaly. Víko sešité sponkovačkou a textilní pásku má nepravidelné mezery mezi jednotlivými prkny, takže jsem byl nucen jej rozebrat a znovu sešroubovat napevno s malými bočními vzpěrami ve tvaru kruhové úseče. Značné povrchové vady na cca 1/4 povrchu bylo nutno jemným smirkovým pasem přebrousit.
    Vše jsem si nafotil a mohu poskytnout na požádání.

Reakce obchodu TvujRegal

děkujeme za recenzi. O průběhu dodání jste byli informováni vícekrát e-mailem. Po dodání zboží k nám nebyla zaslána žádná reklamace na zboží. Neměli jsme vedemosť o nějaké vadě zboží z Vaší strany. Pokud byste nás kontkatovali věděli jsme se dohodnout na výměně zboží případně poškozené části. No neumíme hodnotit stav produkty, protože jsme nedostali, žádné info.

TvujRegal.cz

Ačkoli bylo u zboží uvedeno "skladem" po 14ti dnech se zatím nic nekoná. Měl jsem si přečíst recenze před nákupem a takovou hloupost objednat u nich bych už neudělal.

Reakce obchodu TvujRegal

děkujeme za recenzi. Za zpoždění se omlouváme. V době objednání zboží měla česká pošta problémy s dostatkem personálu a proto jsme vznikaly takové zpoždění. Najdete množství zákazníků, kteří jsou spokojeni se zbožím a také dodáním.

TvujRegal.cz

Píše se skladem a jsou to tři týdny a zboží nikde.

Reakce obchodu TvujRegal

děkujeme za recenzi. Za zpoždění se omlouváme. V době dodávání Vaší objendávky měla česká pošta problém s pracovními kapacitami a proto se dodání natahovalo bez ohledu na to jak rychle jsme objendávky vybavili.

TvujRegal.cz

• Ptáte se na zboží které ještě nedorazilo bez jediné SMS o dodání zboží?

Reakce obchodu TvujRegal

děkujeme za recenzi. Zboží jsme Vám doručili na 15 den od objednání zboží, přesně jak byla uvedena informace při zboží v době jeho objednání.

TvujRegal.cz

10 dní bez reakce,pouze potvrzení objednávky a víc nic.Zboží bylo skladem,ale bohužel ještě nebylo expedováno,ani zpráva o tom,že bude mít objednávka zpoždění.

Reakce obchodu TvujRegal

děkujeme za recenzi. Za delší dobu dodání se ospravdlňujeme. Zboží jsme v pořádku dodali bez jakýchkoliv následných stížnosti.

TvujRegal.cz

Zboží jsem objednala 25.2.2021 k dnešnímu dni , t.j. 18.3.2021 nebyla objednávka vyřízená.

Reakce obchodu TvujRegal

děkujeme za recenzi. Na základě naší společné komunikace jsme po odeslání balíku zjistili, že pošta balík ztratila a neinformovali nás o nedodání zboží. Po tomto zjištění se vytvořila nová objednávka a tu jsme obratem expedovali a dodaly k Vám. Následně jsme si s přepravcem vyřešili ztrátu. Za komplikace se omlouváme.