- ceny
- dlouhá doba dodání
Dodání v mém případě 2 týdny. Komunikace přes e-mail chce chvíli luštění, ale jinak pohotová. Balení zásilky by si zasloužilo trochu víc péče, ale naštěstí skoro metrové vrtáky přišly rovné.
Bál jsem se nákupu po přečtení mnoha recenzí, ale až na delší dobu dodání bylo všechno v pohodě.Reakce obchodu TVOJE OBCHODY
Děkujeme za pozitivní recenzi . Velmi se omlouvame za vznikle komplikace. Těšíme se, že jste nakonec byl spokojen!
to treba byt inteligent poslat dotazik spokojnosti a ne poslat objednane zbozi
Reakce obchodu TVOJE OBCHODY
Děkujeme za recenzi. Vyexpedovali jsme balík hned první pracovní den po objednávce, kurýr jej odebral, ale doručení bylo až po 7 dnech (dle sledování zásilky). Omlouvám se za vzniklé zpoždění, které nenastalo z naší viny.
A dotazník spokojenosti vysílá Heureka. -
- Vše na jednom místě
Reakce obchodu TVOJE OBCHODY
Děkujeme za pozitivní recenzi a těšíme se, že jste byl spokojen!
- RYCHLOST DODÁNI
Zboží stále nemám.
Reakce obchodu TVOJE OBCHODY
Usilovně se snažíme vyexpedovat všechny evidované zásilky co nejdříve to je možné. Ještě jednou se Vám omlouváme za vzniklé komplikace.
- Výborná komunikace se zákazníkm.
- Nejlepší cena
- Ochotná podpora na telefonu
Nákup splnil má očekávání...
Reakce obchodu TVOJE OBCHODY
Děkujeme za pozitivní recenzi. Snažíme se pomoci nebo vyhovět zákazníkům.
Zatím zboží nedorazilo.
Reakce obchodu TVOJE OBCHODY
Děkujeme za recenzi, snažíme se posílat zboží do 4 pracovných dnů, ale je dovolenkové období a proto může být expedování zpožděno.
- Rychlé vyřízení objednávky
Reakce obchodu TVOJE OBCHODY
Děkujeme za pozitivní recenzi a těšíme se na další spolupráci.
Pozdní dodání zboží, i když bylo na stránkách eshopu uvedeno, že je na skladě.
Reakce obchodu TVOJE OBCHODY
Opravdu prodavaji neco co nemaji na sklade.A pak 4dny pisou odeslano a za tydwn pak pise dopravce 123 vyzvednuto.Des mozna zadarmo bych objednal
Reakce obchodu TVOJE OBCHODY
Děkujeme za recenzi, snažíme se zlepšovat naše služby a posílat zboží do 4 pracovných dnů.
Vyplnil jsem všechny potřebné údaje. Došel jsem až k závazné objednávce. Do mailu mi nepřišlo vůbec nic. Ani potvrzení, ani výzva k platbě. Zboží jsem si tím pádem koupil jinde.
Reakce obchodu TVOJE OBCHODY
Pokud je nějaký problém s objednávkou ale jste neobdrželi potvrzení, mohli jste zatelefonovat nebo napsat email. Rádi vám pomůžeme.
- Výhodná cena, rychlost dodání, komunikace s obchodem.
- Žádná.
Reakce obchodu TVOJE OBCHODY
Děkujeme za pozitivní recenzi a těšíme se na další spolupráci.
Objednávka učiněna v sobotu 08.07. a zboží dorazilo ve středu 12.07. Rychlost vyřízení objednávky a její dodání je super.
Reakce obchodu TVOJE OBCHODY
Děkujeme za recenzi, snažíme se zlepšovat naše služby. Těšíme se na další spolupráci.
- nekomunikuje, ani nepotvrdil objednávku
Reakce obchodu TVOJE OBCHODY
Potvrzení o nákupu je automaticky zasíláno po přijetí objednávky, ale někdy zákazník napíše nesprávnou emailovou adresu nebo systém nespolupracuje. Zákaznická linka je k dispozici od 8 do 13 hodin.
rychlé dodání produktu
Děkujeme za recenzi a těšíme se na další spolupráci.
- Hrozný dopravce 123 kurýr .
Reakce obchodu TVOJE OBCHODY
Kurýr je jiná soukromá společnost a proto hodnocení není adekvátní.
Neobdržel jsem ani potvrzení objednávky. Nabyl jsem dojmu, že se jedná o neexistující projekt.
Rychlé dodání ,velká spokojenost ,nemám co vytknout ,všem doporučuji
- Dobrá komunikace, rychlé dodání
Dobry den,
děkujeme za recenzi a těšime se na dalši spolupráci .
TOP PRODEJ