- Zboží po objednání zaplaceno, ihned přišel potvrzovací email o přijetí částky , od té doby se nic nedělo , z mé strany zaslán dotaz kdy bude zboží dodáno bohužel žádná reakce, telefon uvedený na stránkách nedostupný, čtvrtý den po obdržení částky na účet obchodu se mi podařilo dovolat s tim že zboží není skladem , tak mi byly peníze zaslány zpět na účet
od potvrzení objednávky, žádná komunikace!
Děkujeme za hodnoceni
Objednávka byla dokončena a zboži bylo doruceno
- 42 ks skladem a čeká se na naskladnění přes týden
- Top cena na CZ trhu
- Musíte si počkat - e-shop nepatří k zrovna nejpružnejším
Na poprvé sice zboží vyexpedováno hned následující prac. den, ale došlo něco jineho / napodruhé se to povedlo, i díky ochotě personálu e-shopu... Proto ale nemůžu dát 100% hodnocení... Nicméně, pokud vyloženě nejste v chvatu, s cenou výrazně nižší oproti ostatnim obchodům se tento rozhodně vyplatí zahrnout do výběru!
Snažíme se celý čas zlepšovat a zvyšovat kvalitu našich služeb. -
- Nakoupil jsem zde poprvé a jsem velmi spokojen s rychlostí vyřízení objednávky.
- sortiment
čf: 22302916
rychlé vyřízení objednávky,cena zboží
Děkujeme za hodnoceni
- Zaslali špatně zboží, to jsem vrátila, měli poslat správné a zatím nic nepřišlo. Zboží bylo uhrazeno, takže mám pocit, že jsou to podvodníci.
Děkujeme za hodnoceni
Opravdu došlo k omylu na skladě při balení
Výrobek jsme vyměnili na naše naklady,
jednak delší doba vyměny zboží vyplývá z toho, že jsme museli čekat na vrácení nespravného zboží. -
Komunikace obchodu rychlá. Ceny slušné. No jednu položku sem po 10 dnech po objednání v balíku stejně nenašel - to se stane. Ale stokorunu za možnost platit hotově, to je na zvraceni.
Děkujeme za hodnoceni
Snažíme se celý čas zlepšovat a zvyšovat kvalitu našich služeb.
Bohužel ale ceny postovneho nezaleži pouze od nas -
- Sortiment
- Dlouhé dodací lhůty
Měl jsem trochu obavy když jsem viděl tolik negativních recenzí, ale opak je pravdou. Pokud na zboží opravdu nespěcháte tak není problém. To že dodací doba je delší než týden zase kompenzuje cena výrobku.
- doručení rychlost
- cena výrobku
- komunikace
- nemám návod v CZ ale Polský
- dárek žiletkový nůž, ale nejnižší kvality na jedno použití
Celkově 80%, měl dojít dárek k objednávce a došel žiletkový nůž za 15kč z PL:( na jedno použití
FA:22302810Reakce obchodu TVOJE OBCHODY
Děkujeme za hodnoceni za ktere jste dostal delsi zaruku na zbozi (pul roku )
Za chybějici navod jsme se omluvili a okamžitě odeslali v elektrnické podobě na email
Darky davame podle hodnoty zakoupeneho zboži , čim vetši nakup tim lepši darek . -
- rychlost doručení
- Fa č. 22302679
- nízká cena
- delší termín dodání
22302697
Reakce obchodu TVOJE OBCHODY
Snažíme se celý čas zlepšovat a zvyšovat kvalitu našich služeb.
- všechno ok
- Rychlost dodání
- Levné ceny
dodávka trvala trochu déle, ale obchod komunikuje a vybrané zboží bylo spolehlivě doručeno
děkujeme za hodnoceni
Snažíme se celý čas zlepšovat a zvyšovat kvalitu našich služeb. -
- Žádná výhoda, jenom se tváří jak jsou dokonalým obchodem, ale skutek utek
- Dělají si co chtějí a hlavně ta doba doručení kterou garantují je úplně z jiného světa
Otřesný obchod, doručení nejdříve za 1 týden, když má člověk štěstí a to pošlou jen polovinu objednaného zboží, ta druhá polovina = další týden navíc.
Komunikace s obchodem je také otřesná - tel. číslo buď mají nedostupné a když začne telefon zvonit tak ho stejně vypnout, takže se nedovoláte, na e-mail reagují za 1 - 2 dny.
Bohužel jejich asi nejdůležitější činnost je, že musí reagovat na každý komentář či hodnocení od zákazníků a všechno jen překrucovat, protože oni jsou nejlepší a nikdo jiný nemá pravdu.Reakce obchodu TVOJE OBCHODY
Děkujeme za Vaši recenzi. Každá je pro nás důlezitá protože víme na čem musíme ještě pracovat a na co dát pozor. Bohužel , ale není dokonce pravda co píšete.. Na všechny mailové zprávy odpovidáme do 24 h /pracovni dny jak máme uvedene na strance. Na Vaše zprávy jsme taky reagovali ihned. Telefon je dostupný mezi 8-13 hodinou taky v pracovní dny a bereme telefony, je možné že nestichneme /máme taky přestávky jako každy/ ale nikdy nevypneme zákazníka. Za všechny problémy které vznikly během realizace Vaší objednávky jsme se omlouvali a ihned jsme řešili abychom Vám zjednali nápravu.
- nízká cena
- komunikace
- doba dodání
- celkový přístup
- kurýrní služba
Hele, zboží přišlo a je v pořádku, jenom to prostě trvá. Dodání bylo zhruba 6 pracovních dní. Čili, pokud nepospícháte a chcete dobrou cenu, je to fajn. V opačném případě raději běžte jinam a máte zboží třeba za 3 dny doma.
Reakce obchodu TVOJE OBCHODY
Usilovně se snažíme vyexpedovat všechny evidované zásilky co nejdříve to je možné. Ještě jednou se Vám omlouváme za vzniklé komplikace.
nekomunikuje, peníze poslány, zboží neposláno