Rychlost a hlavně vstřícnost.

Reakce obchodu tvdigitalne.cz

srdečně děkujeme za vaši ohromnou pochvalu! Jsme nadšení, že jste si všiml naší rychlosti a vstřícnosti při vašem nákupu na TVdigitalne.cz. Vaše spokojenost je pro nás prioritou a jsme rádi, že jsme splnili vaše očekávání. Pokud byste potřeboval v budoucnu jakoukoli další pomoc nebo radu, neváhejte nás kontaktovat. Jsme tu pro vás!

S přátelským pozdravem,

• Obchod výborně komunikuje
    • Zboží výborně zabaleno a v pořádku
    • rychlost vyřízení

Reakce obchodu tvdigitalne.cz

velmi děkujeme za vaše milé slova! Jsme potěšeni, že jste ocenil naši skvělou komunikaci, pečlivé zabalení zboží a rychlost vyřízení objednávky. Vaše spokojenost je pro nás prioritou a je pro nás radostí, že jsme mohli přispět k vašemu pozitivnímu zážitku. Pokud budete mít jakékoliv další dotazy nebo potřebujete pomoc, neváhejte nás kontaktovat. Jsme tu pro vás!

Tým TVdigitalne.cz

• Dobré ceny a následná technická podpora

Reakce obchodu tvdigitalne.cz

děkujeme za vaši zpětnou vazbu! Jsme rádi, že jste ocenil naše dobře nastavené ceny a kvalitní technickou podporu. Vaše spokojenost je pro nás velkým oceněním a motivací k dalšímu úsilí. Pokud budete mít jakékoliv další dotazy nebo potřebujete poradit, neváhejte se na nás obrátit. Jsme tu pro vás, abychom vám poskytli nejlepší možnou pomoc!

Tým TVdigitalne.cz

Lépe označit z vnějšku provozovnu, při otevřené brance "s tabulkou" jsem ji drobet problematicky hledal ...

Reakce obchodu tvdigitalne.cz

děkujeme za vaši zpětnou vazbu a upřímně litujeme obtížností, které jste zažil při hledání naší provozovny. Budeme pracovat na zlepšení označení z vnějšku, aby bylo snadnější pro naše zákazníky nás najít. Vaše připomínka nám pomáhá pochopit, kde můžeme vylepšit naše služby a nabídnout lepší zkušenost. Pokud budete mít v budoucnu jakékoli další návrhy nebo připomínky, neváhejte nás kontaktovat.

Vše v naprostém pořádku.

• perfektní

jen všechno to nejlepší

Rychlé dodání, příznivé ceny.

Rychlé dodání.
    Dobré ceny.

• Dobré ceny, rýchlosť vybavenia objednávky a dodanie tovaru, ústretovosť, komunikácia so zákazníkom, snaha riešiť prípadné problémy.

• Rychlé jednání, spolehlivost dodávky.

• Kvalitní informace při telef. dotazu.

rychlé jednání.

Spokojenost s dodávkou

Maimální spokojenost konfigurace skvělá

• Rychlá a kvalitní reakce na reklamaci návodu k obsluze

Rychlost a dobrá komunikace.

• Pokud si necháte zásilku poslat na ALZA BOX přes Zásilkovnu, musíte mít v telefonu její aplikaci. Platba běžnou kartou není možná. Na jsem nebyl upozorněn a proto jsem nemohl zásilku převzít.

Na mou žádost o přeposlání zásilky na mou adresu nikdo zatím nereagoval.

Obchod proběhl standadním způsobem.