Přihlásit se a přidat recenzi

• rychost,kvalita,přesný čas

• Vše OK dobrá komunikace a cena. Supr!
    • Rychlé vyřízení a doručení na prodejnu.
    • Nic jsem nenašel!

Vše OK dobrá komunikace a cena!SUPER!

Velmi dobrá

• Rychlé doručení.

• Ochotný personál
    • vše připraveno

• Rychlé dodání
    • Pěkné zboží

skvělý obchod, rychlé dodání

Vyřízení objednávky bylo rychlé a doručení bez problémů

vše fungovalo ok.

Super

• 10 %

• není žádná
    • Vůbec nedoporučuji. https://www.toptime.cz/ - Dostala jsem náramek zakoupený u této firmy a po chvilce mi upadla část konce u náramku. Poslal se na reklamaci a byl mi vrácen "neuznaná reklamace" a pokud prý chci provedou opravu za 160kč.To pro mě bylo neadekvátní tudíž jsme se spojili s reklamačním oddělením a nesouhlasili . Zaslalo se zpátky na reklamační oddělení a opět náramek byl zaslán zpět a reklamace nebyla uznána podruhé. Pokud by člověk věděl že chyba vznikla na naší straně poté by ani nechtěl reklamovat zboží, ale pokud zboží je nekvalitní a nevydrží ani chvilinku tudíž s politováním vůbec nedoporučuji a za další neférové jednání ze strany reklamace a firmy. Opravdu si děláte špatné jméno. Za mě už nikdy nenakoupíme u této firmy. NEDOPORUČUJI

https://www.toptime.cz/-NEDOPORUČUJI-veliká nespokojenost jak ze strany výrobku tak i ze strany firmy-reklamačního oddělení

Vytvoril jsem objednavku 23.8., ale od te doby mne nikdo nekontaktoval a ani objednane zbozi mi neprislo.

Velmi příjemné jednání.

Spokojenost s kompletním vyřízení objednávky

Reakce obchodu TopTime.cz

Děkujeme za objednávku i hodnocení :-)

• Levné kousky
    • Zboží není možno zkontrolovat

Hodinky Puma přišly jako II. jakost, což jsme objednala , ale bylo uvedeno, že jde o vystavený kus. Není k nim žádný návod v českém jazyce a při pokusu je nastavit, to vůbec nelze, napsala jsem reakci na adresu, uvedenou v e-mailu :[email protected], dosud nepřišla žádná reakce. Hodinky budu reklamovat.

Reakce obchodu TopTime.cz

Dobrý den, děkujeme za Vaší objednávku i hodnocení. Váš e-mail řešíme, kolegyně čeká na oficiální vyjádření od dodavatele. Děkujeme za pochopení

• Velmi milá a vstřícná prodavačka.
    • Dle sms vyzvednutí zásilky :TMB Praha Plaza
    • Trochu mne to zmátlo při hledání prodejny. Jeto: TOPTIME. A prodejna je hned u jezdících schodů před Vámi po levé straně..

Děkujeme za nákup i hodnocení :) za TopTime tým Jakub

• Vždy ochotná a milá obsluha. Hodinky synovi i krásné designové hodiny do obyváku dorazili do 2 dnů a v pořádku.

• Nejede baterka u hodinek

Reakce obchodu TopTime.cz

Dobrý den, Vaše zkušenost nás mrzí. Kontaktujte nás případně na e-mailu [email protected] a vyřešíme :-) za TT tým přeje fajn den Jakub

Stránky přehledné. Objednávka doručená ještě dříve, než eshop psal. Dárek k objednávce. Jsem maximálně spokojená.

Děkujeme za nákup i za hodnocení! :-) za TT tým přeje fajn den Jakub

• Vše OK dobrá komunikace!
    • Nic!

Vše OK!