A quality doll, made to high standards and delivered with care.
- Skvělý obchod, seriózní jednání a individuální přístup
Naprostá spokojenost, vždy skvělé chování a přístup, kvalitní, nádherné a krásně zpracované panny. Jednoznačně doporučuji
Vyberou peníze a zboží dodávají úplně jiné než dle fotografií, až po zaplacení pošlou dle nich reálná fota, která nemají nic společného s tím co nabízí
Reakce obchodu TopSexDolls.cz
2. unáhlený negativní komentář za stejnou objednávku. Stejná reakce:
Dne 13.07.2024 klient zaslal objednávku - 223216 a zakoupil produkt - Realistická panna Hellen / 155 cm / A-Cup - Irontech Doll, který je uveden s výrobou „Na zakázku“ do 10-20 dnů. Doručení za 25 - 45 dnů. U produktu, v konfiguraci klient změnil hlavu – Ada (na obrázku opálená), barvu očí, paruku N4, a barvu kůže celé panny – Natural.
Dne 2.8.2024 se prvně informoval emailem, kdy bude zakázka dokončena, a poté i telefonicky stejný den, kdy mu bylo sděleno, že už jen čekáme na fotky z výroby, které mu každou chvílí zašleme. Na to zákazník reagoval, že chce objednávku zrušit, jelikož 20 dnů uběhlo. Ale to vzhledem zakázkové výrobě není možné. Mírné zpoždění máme ošetřeno v OP. Již nyní bylo zřejmé, že bude nějaký problém, jelikož se začal ohánět policií a advokáty.
Následující den - 3.8.2024 jsme zaslali klientovi foto hotového produktu dle konfigurace, načež se spustil cirkus, že výsledný produkt neodpovídá produktovým fotkám. Bohužel, marné vysvětlování, že to ani není možné, jelikož změnil 4 velice zásadní parametry, zejména hlavu. Výrobky jsou odlévané z již hotových forem, tudíž jsou tvarově vždy totožné. Nicméně změnou několika parametrů, jako barva kůže, oči, paruka a hlava, lze dosáhnout odlišného vzhledu, což si klient při konfiguraci zřejmě neuvědomil.
Objednávku jsme doručili 6.9.2024 kurýrem UPS, sledovací číslo zásilky 1ZB57B46DK16689256. Celkově jsme zakázku doručili o 10 dnů dříve, než je součet lhůt u produktu. Po doručení se klient již neozval, že by bylo něco v nepořádku. -
Přístup a výsledek za mne vůbec neodpovídá ceně.
Zklamaní, zboží jsem se následně zbavil za polovinu.
Proto nemohu dál hodnotit.
Sbohem naposled.Reakce obchodu TopSexDolls.cz
Dom påstår att det inte ska tillkomma några extra avgifter men sen vill dom ha extra fraktavgifter , handla hos någon seriös istället .
Reakce obchodu TopSexDolls.cz
Objednávku - Lepidlo na TPE jsme museli zrušit, jelikož jsme u tohoto produktu neměli nastavené poštovné do Švédska, které je velice drahé a klient jej neakceptoval.
- široký výběr
- Obrovský sortiment - nikde jsem nenašla větší výběr
- Výrobek je perfektní /materiál, výdrž
Velká spokojenost, v tomto specifickém odvětví není úplně snadné se zorientovat. Našla jsem si svůj obchod (tento) a nedám na něj dopustit.
- Rychlá reakce na dotazy
- Obal v ceně i když nebyl v popisku
- E-shop velmi přehledný
- Sortiment evropské úrovně
Nemám co vyknout, vybral jsem přesně to, co jsem potřeboval a už i znal z amerického trhu. Musím vyzdvihnout, že na tuzemské poměry je sortiment opravdu bohatý a dá se vybrat. Obchod mohu v klidu doporučit i dalším uživatelům TPE:).
- Panny opravdu perfektně vyrobené
- Zaměření na detail
Panny nejsou krásné jen na obrázku na internetu. Opravdu prvotřídní, dokonce bych řekl, až umění. Navíc použití je opravdu dost realistické. Lepší dolls jsem neviděl.
- Profesionální, komlexní web
- Zákaznická podporu - opravdu mi poradili a vyhověli - nejde o levnou věc, potřeboval jsem věci řešit na zakázku
- delivery
Jsem mile potěšen především servisem, který mi obchod poskytl. Opravdu se o zákazníka zajímali, pán se mnou strávil asi hodinu na telefonu a nakonec jsme se dobrali k ideální volbě panny. DÍky.
- Výběr, cenová dostupnost
- Charakter pann ( opravdu vynikajici charkateristika - presnost vyroby)
Dobrý obchod se spoustou modifikací jednotlivých TPE pann. Pohodový nákup, ve kterém budu pokračovat i v budoucnu. Jsem nadmíru spokojena.
- Vysoká kvalita výrobku
- Ceny jsou úměrné kvalitě, myslím, že je i menší marže v porovnání se světem
- Opravdu velký výběr/ od lonska velký posun
Asi nemusím rozepisovat, jednoznačně náš nejlepší DOLLS shop at all. Zatím vždy velká spokojenost, s tím, že teď je výběr ještě bombovější a opravdu je na co se dívat, z čeho vybírat.
- Great value
- Perfect material
- Fast delivery support
Great shop called topsexdolls. I have just received blonde Kotomi doll and it is looking even nicer than at the picture. Nice work and no trouble shopping experience.
- Funkčnost
- Velmi kvalitní sortiment, lepší než před rokem
Vše perfecto. Opravdu kvalitní materiály, sortiment. Jsem vemli spokojená a nemůžu říct proti firmě cokoliv špatného....
- Obrovský výběr doplňků na panny
- Určitě největší sortiment v Praze
- Možnost zápůjčky
To, co je popsáno ve výhodach obchodu platí. CR samozrejme nepoyskytuje tak sirokou konkurenci, jako stejny sortiment v UK nebo USA, presto si myslim, ze ani na tomto trhu by se tento shop neztratil. Velmi dobra zkusenost.
- friendly staff
- knowledge of products
- value for money
I am not the right person to review shops etc. Anyway I would like to support this special Doll Shop because I have met proffesional desing and good people always ready to help you in terms of products. Thumbs Up.
- Profesionalita
- Kvalita - materiál
- vstřícnost
Všechny hodnocené atributy byly na nejvyšší možné úrovni. Nemám, proč bych strhla byť jediné procento. Prefesionalita, vstřícnost, kvalita.
- telefon (komunikace)
- výhodná koupě
Můžu hodnotit kladně. Cítil jsem se velmi komfortně v komunikaci s obchodem. Kladl jsem specifické otázky, protože jsem s nákupem neměl zkušenosti a opravdu jsem nebyl odbytý, naopak jsem cítil velkou vstřícnost. Zboží mi už bylo doručeno a měl jsem možnost vyzkoušet a i z tohoto pohledu jsem spokojený.
- Poměr cena/výkon
- doprava/výběr
- panny.obrovský sortiment
Je pravda, že konkurenci ani neznám. Vždy jsem si vystačil s TOPSEXDOLLS. Líbí se mi, že neustrnuly a dále obnovují svoji nabídku na základě poptávky a světových trendů. Minule jsem objednával pannu na míru a vím, že jinde v Evropě by mě ve stejné kvalitě vyšla dvakrát dráž.