Přihlásit se a přidat recenzi

• Amazingly good looking
    • Fast delivery

I usually do not write any feedbacks but it was my first time buying doll and I was soo curious. Finally I found this webpage. I didn't have any trust or tipy but final product look amazingly good. It was sent in one week and I am happy to report this.

• Doba doručení
    • Kvalita výrobku a práce

Perfektní obchod s velkým výběrem. Dostal jsem doporučení od skupiny vyznavačů se stejným "koníčkem" a alespoň touto recenzí chci poděkovat za včasné doručení a kvalitní hračku (Pannu):))

• rychlost
    • komunikace

Absolutně bezproblémový nákup. U tohoto typu zboží jsou občas problémy s prodejcem. Zde nebyly. Spokojenost. Kvalita výrobků odpovídá ceně, kdy se jedná opravdu o funkčně velmi kvalitní panny.

• Kvalita prodávaných produktů
    • rychlost doručení
    • bez skrytých výmyslů, jako občas u jiných e-shopů

Nákup, jaký bych si představoval u každého e-shopu. Vše přehledně a jasně popsaně. V termínu bylo zboží dodáno, nemám jediný negativní poznatek...

• Nové typy pann
    • údržba - mají na rozdíl od jiných prodejen také kvalitní věci na údržbu a náhradní díly
    • Výběr, od kterého dopravce mi zboží bude doručeno

Rychlost dodání - zboží jsem měl během týdne doma, což u podobného druhu služeb není zatím v Tuzemsku běžné.

• Obrovský výběr
    • Velký výběr dopravy, nemám dobré zkušenosti s určitým typem dopravy, mohl jsem vybrat jiný
    • dobrá komunikace - na email bylo zodpovězeno do dvou hodin
    • možná trochu vyšší ceny

Celkově u mne panuje velká spokojenost. Co je uvedeno výše, ve výhodých to platí. Opravdu shop v podstatě bezkonkurenční na panny.

• Věc ihned odeslaná, nepreposilaji z Číny,mají na sklau
    • Poměr kvalita/cena

• při zjištění nedodržení termínu dodávky jsem byl hned informován a peníze mi byli hned vráceny přesto že za chybu může výrobce a ne dodavatel ..super jednání

U této společnosti se nemusíte bát nakupovat

• spolehlivy prodejce
    • vzdy disketne zabali zbozi aby nebylo poznat o co jde
    • top kvalita
    • nemohl jsem se dovolat napoprve

Tento obchod s klidnym svedomim doporucuji - ve svem oboru jednicka na nasem trhu. Pri objednavce neni potreba resit kam zbozi dorucit, protoze vubec neni poznat o co jde, ja si balik nechal poslat normalne do prace. Jinak cely nakupni proces probehl hladce.

• realisticke panny
    • kvalitni materialy
    • vyroba na zakazku

Už jsem tady koupil svojí druhou pannu - naprostá pecka :) Sex s pannou je pro mě srovnatelný s tím “skutečným”... tohle je budoucnost!

• skvělá zákaznická podpora
    • stovky produktů
    • nic zásadního

V topsexdolls je opravdu z čeho vybírat :) Nejvíc se mi libí panny od YL Doll, ale to je spíš otázka vkusu. 5 hvězdiček dávám hlavně díky zákaznické podpoře - s výběrem mi ochotně poradili, vše zařídili, prostě paráda :)

• dobre recenze
    • showroom v Praze
    • fer ceny
    • na strance by mohl byt chat pro snazsi kontakt

Objednaval jsem jen cistici sadu, ale topsexdolls znam velmi dobre a nemohu rict jedine spatne slovo. Zakaznik je pro ne na prvnim miste a na vsem se s nimi da domluvit - tak to ma byt :)

• siroka nabidka
    • panny rozdelene prehledne podle kategorii
    • darek k nakupu

S nakupem jsem byl velmi spokojeny. Vyber je opravdu bohaty, ale diky prehlednemu rozdeleni do kategorii se na webu dobre orientuje. Doruceni rychle bez problemu.

• panák z kvalitního silikonu
    • výroba na zakázku
    • zajímavá cena díky akci
    • opravdu nic mě nenapadá

Dlouho jsem zvažovala, jestli do toho jít nebo ne, ale nakonec jsem se rozhodla a vůbec nelituju :) Vybrala jsem panáka od 6YE Doll - na první pohled / dotek kvalitní materiál, navíc jsem ho díky akci pořídila za super cenu. Topsexdolls hodnotím pozitivně a dávám 5 hvězdiček!

• opravdu realistická panna
    • dobrá komunikace
    • doprava zdarma až domů

Koupil jsem ve slevě pannu od SY Doll (head 161), navíc k tomu byla zdarma druhá paruka a nějaké další příslušenství... Moje zkušenost s nákupem byla na jedničku, zboží dorazilo po pár dnech až ke dvěřím.

• wide selection of dolls
    • fair prices
    • fast delivery
    • accessories

You have to be careful when you buy doll for 2000+ eur. I did my research and topsexdolls had the best reviews so I ordered my doll there and everything went great! I would like to see more accessories but thats not a big deal

• rychlé vyřízení objednávky
    • diskrétnost
    • nemám co vytknout

Kupoval jsem zde kostým školačky a nějaké další příslušenství. Zboží dorazilo velmi rychle, průběžně jsem dostával zprávy o odeslání objednávky apod., a balíček byl hlavně diskétně zabalený, takže jsem se nemusel cítit před nikým trapně :) Za mě super!

• good service
    • high quality materials
    • customization options
    • communication
    • nothing

This is exactly how good service should look like. Products they offer are very good quality, well known brands... It's 5 stars frome me

• realistic dolls
    • fair price
    • longer delivery

I am really happy with my doll, it's super realistic. The delivery took a little longer than expected but that's probably due to current situation..

• široký výběr sex dolls
    • světové značky
    • kvalita
    • vyšší cena

Sex dolls pro náročné zákazníky, kteří chtějí tu nejlepší dostupnou kvalitu. Tomu odpovídá i cena, která je ale v tomto odvětví v zahraničí běžná, viděl jsem i výrazně dražší kousky