• Neúplná a jiná barva

zboží ještě nedodali ( objednáno před týdnem ) , ale už se ptají, jak jsem spokojen !
    ?????????

Uvedené potahy SPORT LINE mají na popisu, že jsou vhodné i na Hyundai i30, ale na toto vozidlo vůbec nesedí. Kvalita stejná jako ze supermarketu, cenově 1x dražší.

Reakce obchodu TOP Autopotahy

Na našem eshopu žádná informace o vhodnosti tohoto potahu na žádné konkrétní auto není., můžete se sám přesvědčit v odkazu níže

Navíc Vaše recenze je úplně mimo, protože my jsme Vám ani nic nedodali , objednávku jste prakticky hned po objednání zrušil.

Před rokem a půl jsem zakoupil na totožné vozidlo potahy a bez problému šly navléci na sedadla. U potahů co mi byly doručeny nyní na totožné vozidlo nejde bez demontáže bezpečnostního pásu u zadní sedačky navléci potah opěradla. Chybí u dvousedačky v zadní části zip. Prostřední bezpečnostní pás zůstává za potahem.

• Minimální komunikace ze strany prodejce.

Obchod nemá nabízené zboží skladem. Po dotazu Vám sdělí, že potahy na dost netypické auto právě vyprodali...

• zboží ani po týdnu nedorazilo

zboží nedorazilo

zboží nikde

• Nekomunikace

Zboží dosud nedorazilo. Již týden se objednávka vyřizuje , žádná další informace. :(

• 6 dní od objednání a zatím žádná dodávka

• Objednal jsem a nic jsem nedostalo

Objednávka nebyla do týdne doručena, takže jsem ji zrušil a objednal jinde.

• Alespoň se ozvali že zboží které podle eshopu skladem bylo,tak skladem nebylo a nabídli mi jinou variantu zboží.
    • Po zvolení jiné variatny....ani obraz ani zvuk.zboží stále objednáno a ještě nebylo ani odesláno a netuším v jakém stavu je objednávka.Dosud jí eshop ani nepotvrdil.

Nedoporučuji

• Sem sklamani

• nic
    • potahy stále po týdnu nemám, změna dodání na jinou zásilkovnu a chtějí po mě hodnocení nechápu

Nedoporučuji

• zboží objednáno 20.2. od 21.2. se objednávka vyřizuje a je 1.3. a nic

Informace o mém nákupu přišli dlouho , chtěl jsem objednávku zrušit

• Autopotahy vůbec nesedí

Reakce obchodu TOP Autopotahy

Děkujeme za Váš názor, jen bych upozornil, že pokud koupíte univerzální potahy je třeba počítat s tím, že ne na všechny vozy musí pasovat. Každé auto má jinou velikost sedadel, jiné tvary apod. Není to tedy vada výrobku, ale spíše jeho nevhodné použití.