• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• Hodnocení bylo odstraněno – zákazník hodnotí nákup v jiném eshopu.

nefunkční součástka

Reakce obchodu Tonersyp

Děkujeme za zpětnou vazbu na základě které jsme se s Vámi telefonicky spojili a společně jsme zjistili, že jste čip ještě nepoužil. Jakmile jej do fotoválce nainstalujete, bude fungovat.

Pokud byste potřeboval s instalací čipu pomoct, napište prosím na [email protected].

Radoslav Kulla
    www.tonersyp.cz

• změňte přepravní službu PPL je naprosto nevyhovující

Reakce obchodu Tonersyp

Děkujeme za zpětnou vazbu a mrzí mě Vaše nespokojenost s vybraným dopravcem.

Ověřoval jsem podrobnosti a zásilka byla odeslána v den objednání a doručována následující den. Po neúspěšném pokusu o doručení byla zásilka uložena v Parcel Shopu, odkud se nám po několika dnech nevyzvednuta vrátila.

V případě problémů s doručením zásilky vždy pomůžeme problém vyřešit, případně na naše nálady zašleme zásilku novou. Bohužel jsme se o tom, že něco není v pořádku dozvěděli až z Vaší recenze a nemohli jsme tak včas zasáhnout.

Radoslav Kulla
    www.tonersyp.cz

• náplně do tiskárny vydržely jen asi 20 výtisků

Reakce obchodu Tonersyp

o problému s kapacitou náplně se dozvídáme až z recenze. Problém může být v nastavení tiskárny, která zřídka automaticky blokuje neoriginální kazetu, což lze jednoduchým postupem obejít. Bohužel se nám se zákaznicí nepodařilo spojit ani telefonicky, ani přes e-mail.

Pokud by se ukázalo, že se skutečně jedná o chybu náplní, zajistíme jejich výměnu nebo vrácení peněz. Vyřízení případné reklamace a vrácení peněz realizujeme v nejkratším možném termínu.

Kontaktujte nás prosím na: [email protected].

Objednávku zrušil dodavatel. Blažková

Reakce obchodu Tonersyp

děkujeme Vám za recenzi, ač negativní.

Jen bych ráda uvedla na pravou míru okolnosti zrušené objednávky. Objednaný produkt jsme nemohli zákazníkovi dodat z důvodu nedostupnosti zboží u dodavatele. S touto situací jsme jej seznámili, nabídli alternativní zboží, a když tato možnost nevyhovovala, vrátili jsme peníze za již provedenou platbu.

Za Tonersyp

Pavlína Stůjová

• Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

• Nesplňují slíbené doby dodání

Reakce obchodu Tonersyp

děkujeme za recenzi. Objednávka byla přijata dne 21.12, ve 17:21 a odeslána na odběrné místo DPD point hned následující pracovní den - 22.12.2017. Obzvlášť ve vánočním období jsou dodací doby ovlivněné otevírací dobou DPD pointů a mohlo tedy dojít ke zdržení na straně dopravce. Nicméně pokud jste nebyl s nákupem spokojen, můžete zboží vrátit a my Vám vrátíme peníze. Kontaktujte nás prosím na [email protected].

barvy tisknou strašně slabě a to mám nastavený nejlepší tisk, při normálním tisku nebo ve stupních šedi není vidět vůbec nic, zbytečně vyhozené peníze...

Reakce obchodu Tonersyp

Dobrý den, o problému s náplněmi se bohužel dozvídáme až z recenze. Bledý tisk může být způsobený špatným odstraněním ochranné pásky z náplně. Pracovníci našeho zákaznického servisu se Vás pokoušeli obratem kontaktovat s nabídkou pomoci s instalací, nebyli však úspěšní.
    Pokud problémy přetrvávají, prosím kontaktujte nás emailem na [email protected], nebo na telefonním čísle 778 207 307.

Pokud by se potvrdilo, že se skutečně jedná o chybu náplní, zajistíme jejich výměnu nebo vrácení peněz. Vyřízení případné reklamace a vrácení peněz (včetně případných nákladů na odeslání reklamovaného zboží k nám) netrvá u nás obvykle déle než 3 pracovní dny.

Tiskárna Epson se brání přijmout toto zboží, protože to není originál cartridge. Sice to funguje ale pořád otravuje, že to není originál.

Reakce obchodu Tonersyp

Děkujeme za recenzi. Toto nepohodlí nás mrzí, nicméně se skutečně jedná o neoriginální náplně tak jak uvádíme na našich stránkách. Pokud však s náplněmi nejste spokojeni, kontaktujte nás prosím na [email protected] a domluvíme se na dalším postupu reklamace.

• Poslali jste mě jiné zboží než jsem si objednal

Reakce obchodu Tonersyp

Podle naší evidence jsme zaslali správné zboží dle objednávky. Pokud cokoliv se zbožím není v pořádku, můžete se na nás samozřejmě obrátit s reklamací, nebo vrátit v zákonné lhůtě 14 dnů od zakoupení. V obou případech bychom vrátili plnou cenu zboží. Bohužel nás ohledně objednávky nikdo nekontaktoval.