Uplnaa bomba. Udelal jsem chybnou objednavku, kazdej prasek do toneru do jiny tiskarny. Volala mi slecna a uporozrnila me na to a pomohla mi dat objednavku do poradku.

• Excelentní služby, jako vždy/

• prostě dobrý služby
    • není co vytknout.

Vše výborné.

Děkuji za rychlost dodání.

• skvělé služby
    • vždy přátelští
    • poradí
    • doporučí i sami od sebe a nikdy nelituji
    • ceny
    • nenapadá mě :-)

vše super

Reakce obchodu Tonersyp

Děkujeme za výborné hodnocení, těší nás, že se na nás při nákupu spotřebního zboží do tiskáren pravidelně obracíte.

Jako majitele tiskárny OKI by Vás mohl zajímat e-book, se kterým snadno vyřešíte 12 nejčastějších problémů těchto tiskáren. Je k dispozici ke stažení zde: https://www.tonersyp.cz/fotopruvodce/jak-behem-nekolika-minut-odstranit-12-nejcastejsich-chyb-tiskaren-oki

Bez problému

Reakce obchodu Tonersyp

Děkujeme za hodnocení a Váš nákup náplně do tiskárny HP.

Při příštím nákupu se nezapomeňte u nás v e-shopu také registrovat. Stačí k tomu 1 klik a můžete hned nakupovat za výhodnější ceny.

www.tonersyp.cz

• Výhodné ceny a velmi rychlé vyřízení objednávky.

Reakce obchodu Tonersyp

Děkujeme za skvělé hodnocení a Váš první nákup na Tonersyp.cz. Velmi si vážíme Vaší důvěry a jsme rádi, že jste byl s našimi službami spokojený.

Pokud byste potřeboval poradit s plněním tonerových kazet, určitě se podívejte do naší poradny na www.tonersyp.cz/poradna. Můžete nám také napsat na [email protected] a my Vám rádi s čímkoliv pomůžeme.

www.tonersyp.cz

Vše proběhlo v pořádku, rychle :)

Reakce obchodu Tonersyp

Moc děkujeme za recenzi a nákup náplní do tiskárny Canon.

Určitě se při příštím nákupu u nás zaregistrujte. Stačí k tomu 1 klik a můžete ihned využívat výhody účtu – například nakupovat za výhodnější ceny.

www.tonersyp.cz

Výborná komunikace a rychlé vyřízení objednávky.

Reakce obchodu Tonersyp

Děkujeme za hodnocení za Váš první nákup na eshopu Tonersyp.cz. Jsme rádi, že jsme Vám mohli pomoct vybrat ten nejvhodnější toner do Vaší tiskárny :).

Budeme rádi, když se příště u nás v e-shopu při dalším nákupu zaregistrujete. Stačí k tomu 1 klik, abyste při dalším nákupu mohla ihned využívat její výhody - třeba nižší ceny všeho zboží.

Bez problémů, rychlost dodávky

Reakce obchodu Tonersyp

Děkujeme za skvělé hodnocení, jsme rádi, že tonery plníte právě s námi.

Děkujeme i za využívání zákaznického účtu, díky kterému automaticky získáváte mnohé výhody. Například nižší ceny všeho zboží, včetně tonerových prášků a čipů.

www.tonersyp.cz

Skvělý servis, rychlé doručení. Absolutní spokojenost.

Reakce obchodu Tonersyp

Děkujeme za výborné hodnocení, jsme rádi, že se na nás pravidelně obracíte.

Je skvělé, že využíváte výhody zákaznického účtu a nakupujete tak za výhodnější ceny.

www.tonersyp.cz

• skvela komunikace se zakaznikem !!!
    • rychlost dodani

Reakce obchodu Tonersyp

Děkujeme za recenzi. Velmi nás těší Vaše spokojenost. Jsme rádi, že jsme Vám mohli doporučit lepší produkt, se kterým jste spokojen :)

Při příštím nákupu se nezapomeňte u nás v e-shopu také registrovat. Stačí k tomu 1 klik, který Vám přináší spoustu výhod, jako např. nákup za lepší ceny.

• Kvalitní odborné jednání

Reakce obchodu Tonersyp

Děkujeme za skvělé hodnocení, jsme rádi, že jste byl s našimi službami spokojený.

Budeme rádi, když využijete možnost registrace, abyste při dalším nákupu mohl ihned využívat její výhody - třeba nižší ceny všeho zboží.

www.tonersyp.cz

Rychlá expedice, výborná domluva, skvělá rada a příjemná pracovnice

Reakce obchodu Tonersyp

Moc děkujeme za skvělou a vyčerpávající recenzi. Jsme rádi, že jsme Vám mohli s plněním tonerů pomoci :)

Děkujeme, že jste si pro plnění tonerů vybrala materiál právě z e-shopu Tonersyp.cz a pravidelně se k nám vracíte.

Rychlost a ochota děkuji

Reakce obchodu Tonersyp

Děkujeme za Váš první nákup a za skvělou recenzi, která nás velmi potěšila.

Budeme rádi, když se na nás příště opět obrátíte.

Vše v pořádku

Reakce obchodu Tonersyp

Děkujeme za Váš druhý nákup a pochvalu. Máme opravdu radost, že jste s našimi tonery spokojená a opětovně jste se na nás obrátila.

www.tonersyp.cz

• Doplňující informace pro práci s tonerovým práškem.

Reakce obchodu Tonersyp

Děkujeme za recenzi a první nákup tonerového prášku na Tonersyp.cz. Jsme rádi, že jsou naše návody pro Vás užitečné :)

• Bezproblémová komunikace, včasné dodání, zboží OK

Reakce obchodu Tonersyp

Děkujeme za výborné hodnocení, těší nás, že se k nám pravidelně vracíte.

Budeme rádi, když se na nás i příště opět obrátíte.