• rychlost,sortiment

doporučuji

• Protože měli na skladě hlavici 13/16.
    • Žádné

Doporučuji.

• Široký sortiment produktů Tona Expert

Mají opravdu velký sortiment od kvalitního českého výrobce Tona Expert (vlastním momentový klíč a 1/2' gola sadu a produktům není co vytknout..) za dobré ceny.

• Nízké ceny

• Široká nabídka produktů Tona Expert
    • Ve volbě dopravy je uvedeno PPL, avšak obchod zasílá zboží přes GLS, které v mé lokalitě jezdí až po 12 hodině, takže bylo třeba odložit plánované aktivity.

• Tona již není Český výrobek jedná se o výrobky pod "značkou" Expert a pro jednotlivé státy se doplňuje značka oblíbené zaniklé obchodní firmy. Tona již je jen fikce od firmy Stanley, jako mnoho dalších zrušených firem, které Stanley odkoupila, kvalita výrobku se ukáže v praxi, na první pohled však výrobky vypadají profesionálně a kvalitně.

Pružná komunikace, ochota, doprava přímo prodejcem, údajně doživotní záruka na poškození - což je vyjímka mezi prodejci

• showroom
    • nedostatecne oznaceni lokace obchodu

bez problemu, velmi rychle dodani

Moc dobrý obchod,s kvalitnim nářadím z česka za příznivé ceny doporučuji

• Rychlost. Dobré ceny.

Pokaždé velká spokojenost.

Vše OK

• přehlednost zboží
    • komunikace se zákazníkem
    • nezjištěno

Nakupoval jsem zde poprvé a ač jsem byl v časové tísni z důvodu odjezdu do zahraničí a dvě mnou požadované položky neměli skladem, podařilo se zaměstnancům vše zajistit a navíc zboží dorazilo ještě den před termínem.

Momentový klič je dobrý,bohužel u něj nebyl návod v Českém jazyce,záruční list také by u klíče mohla být přiložena redukce na větší golu.A orientační tabulka utahovacích momentů.

Reakce obchodu Tona Expert

Český návod nebyl přiložen z důvodu chyby při balení přímo u výrobce, což z naší strany není možné ovlivnit, každopádně byl zákazníkovi zaslán. Pokud by nás zákazník s problémem oslovil přímo, byl by mu návod zaslán okamžitě. U výrobků Tona Expert slouží jako záruční list prodejní doklad.

Vždy doporučuji se s dotazem, nebo problémem obrátit přímo na nás. Jednak budete mít svoji odpověď ihned a podáme Vám kompletní informace.

Jakub Čáslava
    jednatel společnosti

• kvalita,rychlost
    • nevím

doporučuju kupujte zde podporujete český obchod a sortiment

doprava ppl je velmi špatná

• při nákupu cca za 2000kč by alespon ta doprava mohla být zadarmo

• Přehlednost e-shopu, ceny
    • Žádné

Léty prověřená značka, dobré ceny,raději toto, než nějaká Čína.

• Přehledně uspořádané zboží, velký výběr, dobrá cena a krátká dodací lhůta

• Kvalitní zboží
    • Rychlé dodání
    • Vše skladem

Obchod doporučuji, jen u jednoho produktu ze tří objednaných byla na webu špatná fotka. Podle ní jsem si zboží objednal a dorazilo v jiné povrchové úpravě než jsem chtěl. Prodejce se snažil aktivně tento problém vyřešit.

Super obchod, doporucujem