Meine Bestellung wurde vergessen an den Hersteller weiterzugeben. Nach 14 Tagen ist es erst durch meine Email aufgefallen. Das sollte nicht passieren!
Ich habe um eine Teillieferung als Ausgleich gebeten - sollte diese erfolgen, korrigiere ich meine Bewertung. -
- Zboží které jsem shaněla
- dobrá cena
- Dostupnosť
- Výber hier v angličtine
- velký výběr
Čím více tento obchod roste, tím horší služby má. Balení zboží hodně "halabala", krabice od Lega potrhaná (podle míst už takto muselo být při odesílání z obchodu). V oblasti tohoto zboží existují v současnosti lepší obchody. Škoda - ze začátku byli super, ale teď už po několikáté nespokojenost.
- Spolehlivý obchod se spoustou her od dětských po hry pro nadšence. Vyřízení objednávek vždy bez problémů. Doporučuji.
- Je to dárek takže hru jsem nerozbalila ještě ale vše bylo úplně pořádku vyřízeno a celkem rychle
- Vše na 1!!!
- rychlost
Jako vždy, vše OK
Doposud jsem nedostala ani oznámení kdy mi bude objednávka doručena
Reakce obchodu TLAMA games
Dobrý den, děkujeme za recenzi. Moc se omlouváme za prodlení dodání položky z vaší objednávky. Vzniklad překážka na straně dodavatele. Bohužel jsme neměli z kapacitních důvodů možnost vás o zpoždění včas informovat. Za komplikace se vám omlouváme.
Vše proběhlo rychle, s dobrou komunikací, bez problémů.
- Extremne rychlé odeslání zasilky. Objednáno cca v 11 hodin dopoledne a druhý den doruceno ppl
- skvělá komunikace
- ochota a vstřícnost