- 6.12. Objednáno, do dne nepřišlo.
Reakce obchodu TIPNET.CZ
velmi se omlouváme za prodlevu s odesláním objednávky. Bohužel se dodávka z centrálního skladu dodavatele zpozdila.
Dnes bychom měli Vaši objednávku odesílat.
Děkujeme za pochopení a omlouváme se ještě jednou.
Tipnet.cz -
Uvítala bych návod na smontování.
Reakce obchodu TIPNET.CZ
Velmi děkujeme za Vaše hodnocení a budeme se těšit na Vaši další objednávku.
Pokud v balení chyběl návod na montáž, kontaktujte nás emailem, rádi Vám ho dopošleme.
Tipnet.cz -
Zbozi jsem objednala a zaplatila. Pote obchod objednavku zrusil, protoze zbozi neni skladem, ale ani po tydnu nemam penize zpet na uctu.
Reakce obchodu TIPNET.CZ
za stornovanou objednávku se velmi omlouváme, bohužel došlo k vyprodání zboží. Kolegyně se Vás snažila vícekrát telefonicky kontaktovat, bohužel bez úspěchu.
Ohledně vrácení peněz se čekalo na Vaší odpověď s číslem bankovního účtu. Zítra bude účetní oddělení odesílat peníze zpět.
Omlouváme se, pevně věříme že Váš další nákup bude v pořádku.
Tipnet.cz -
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
- Dobrá cena.
- Rychlé dodání.
- Zboží přišlo ve špatném stavu.
Příště u nich už určitě nenakoupím. Fotopapír přišel ve špinavých, potrhaných, pomačkaných a izolepou opravovaných obalech. Určitě to však nebylo přepravou.
Reakce obchodu TIPNET.CZ
Velmi nás mrzí Vaše negativní zkušenost.
Pokud bylo něco v nepořádku, prosím nahlašte to na reklamační oddělení, který s Vámi tuto záležitost vyřeší k Vaší spokojenosti.
Pevně věříme, že Vaše další objednávka bude zcela v pořádku.
Tipnet.cz -
informace pro zákazníka jsou nepřesné a zavádějící
Reakce obchodu TIPNET.CZ
objednala jste si zboží s expedicí do 3 pracovních dnů. Tato lhůta by byla dodržena.
Druhý den po objednání jste objednávku telefonicky stornovala a naštvaně hovor ukončila.
Nerozumíme tedy Vaší recenzi, která se nezakládá na pravdě.
Pro příště stačí zavolat a zeptat se zda se stihne do víkendu, když jste zboží potřebovala jako dárek.
- Špatná komunikace
Zásilka přišla poškozena. Do e-shopu zasláno potvrzení dopravce o poškození + foto. Z obchodu nikdo nereaguje. Chápu, že poškození mohlo vzniknout během dopravy, ovšem nechápu nulovou komunikaci. V tomto e-shopu jsem objednával naposledy.
Reakce obchodu TIPNET.CZ
velmi nás mrzí, jestli zásilka přišla poškozena.
Bohužel od Vás žádný email ohledně poškozené zásilky nemáme. Prosím Vás o kontrolu, zda byl email odeslán. Je možné, že díky velikosti fotografií neodešel.
Prosím Vás o nahlášení na email [email protected], abysme mohli co nejdříve tuto nepřijemnou situaci vyřešit k Vaší spokojenosti.
Tipnet.cz -
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
Recenze byla smazána, neboť se nejednalo o hodnocení obchodu.
- dostala jsem jiné zboží než bylo na obrázku , jedná se o letky k šipkám , měli být dětské , dostala jsem vlajku
velmi nás tato situace mrzí.
Tento model letek má bohužel mnoho motivů a od Vás nemáme žádnou zprávu, jaký jste požadovala.
V případě, že se Vám doručený motiv letek nelíbí, máte možnost ho do 14 dnů vrátit.
Děkujeme za pochopení.
Tým Tipnet.cz -
- jak můžu něco hodnotit, když mí ještě nic nepřišlo. Před 5 dny jsem dostal mail, že zboží bylo předáno expediční firmě a zatím nic.
Reakce obchodu TIPNET.CZ
velmi nás tato situace mrzí, že se až na základě této recenze dozvídáme, že zboží stále nebylo doručeno.
Lepší možností, než psát negativní hodnocení je zavolat nebo napsat email, abysme mohli celou situaci vyřešit k Vaší spokojenosti.
Vaše zásilka u přepravní společnosti byla zaurgována.
S pozdravem,
Tým Tipnet.cz -
Byl mi dodána vadná nákupní taška na kolečkách. Taška se mi doslova rozsypala již při prvním použití, při nákupu do 10 Kg. Výrobce sliboval nosnost do 25 kg. Obchod mi nechtěl uznat reklamaci a strhnul mi 300 kč z ceny,přesto že jsem vadný výrobek odeslala již po prvním týdnu.
Reakce obchodu TIPNET.CZ
Předmětný výrobek byl mechanicky poškozený zákazníkem - nevhodným zacházením.
Toto poškození nelze považovat za výrobní vadu výrobku. -
Jako bonus s objednaným zbožím měla být dodána zakrývací plachta zdarma, v balení vložena pouze faktura.
Asi není zas čeho tolik litovat (nebyl to důvod proč jsem zboží objednal), ale proč to obchodník honosně uvádí na svém e-shopu červeně jako "Dárek zdarma"?Reakce obchodu TIPNET.CZ
velmi nás tato situace mrzí.
Jestli nás prosím můžete kontaktovat na email [email protected], projdeme kamerové záznamy ze skladu a pokud došlo k pochybení (chybovat je lidské), rádi Vám plachtu zdarma dopošleme. Určitě je tento způsob lepší než psát ihned negativní recenzi.
Děkuji.
Tým Tipnet.cz -
- V nabídce bylo zboží, které nebylo na skladě, objednávka mi byla stornována.
- Nebyly dodány dárky uvedené ns potvrzení objednávky
Reakce obchodu TIPNET.CZ
dárek je ve většině případů přibalen uvnitř balení se zbožím.
Pokud opravdu přibalen nebyl, prosím ozvěte se na [email protected], prověříme na kamerovém záznamu ze skladu a pokud se opravdu tak nestalo, dárek Vám rádi dopošleme.
Bohužel, když se nám nikdo na reklamace neozve, nemůžeme o tomto problému vědět a tím pádem není možné v našich silách vyřešit k Vaší spokojenosti. Mrzí nás, že negativní recenze je pro zákazníky nejjednodušší řešení.
S pozdravem,
- Dlouhá dodací doba.
- Zboží ještě nedorazilo.
velmi nás tato situace mrzí.
Bohužel došlo ke zpoždění dodávky ze strany dodavatele a o víkendu tu nejsme. Nyní vidím, že je již zboží odesláno na Vaší adresu.
Ještě jednou se omlouváme.
Tým Tipnet.cz -
- Při objednání jsem zadal dotaz, zda by bylo možné dodání do 3 dní .Bez odezvy.Na inernetu prezentovaný dárek neodpovídá tomu co skutečně přišlo.
- Zboží neodešlo ani týden po předpokládaném termínu odeslání , bez jakékoli komunikace ze strany obchodu, na kontaktní číslo nebylo možné dovolat se .
Reakce obchodu TIPNET.CZ
Kolega obepisoval ohledně posunutí termínu naskladnění všechny zákazníky, kteří měli rezervaci na stejnou vířivku. Bohužel nyní dochází u některého zboží k posunutí termínu dodání do ČR kvůli přetížené námořní kontejnerové dopravě, což neovlivníme, ale vždy o tom informujeme zákazníky, aby měli možnost si případně koupit jiné zboží, pokud nechtějí akceptovat nový termín doskladnění.
Pokud si vyberete z naší nabídky jinou vířivku, rádi Vám poskytneme dodatečnou slevu za způsobené komplikace.
Telefonní linky jsou dostupné v časech uvedených na našich stránkách, případně je možné nás kontaktovat i přes email.
Věřím, že příště bude vše v pořádku.
Tipnet.cz