Přihlásit se a přidat recenzi

• Myčka dorazila podle objednavky, zatím jsme ji nezapojili, tak nevím jak funguje, ale po vybalení a kontrole vypadá že je v vše pořádku

Celkově jsem zklamaná z dopravy. V objednávce jsem zadala že chci ppl prepravce, ale bez jakéhokoliv udání důvodu mi myčku dovezla Česká pošta. Takové velke balíky nemohou nechat na poště v depu tudíž byl problém byt doma v tu chvíli kdy pošta volala ze vezou balík.

Reakce obchodu Timkutil.cz

děkujeme za Vaši pozitivní recenzi. Bohužel některé nadrozměry nám přepravce PPL standardně nepřepravuje a proto jsme byli nuceni zvolit alternativu ve formě České pošty. Za komplikace se omlouváme.

v pořadku

Reakce obchodu Timkutil.cz

děkujeme za Vaše kladné hodnocení. Těší nás Vaše spokojenost.

• spolehlivost

Reakce obchodu Timkutil.cz

děkujeme za Vaši kladnou recenzi a doufáme, že se na nás opět obrátíte.

S přáním příjemného dne,
    tým Timkutil.cz

Objednala jsem zboží 26.12. Když po necelých třech týdnech a nejasných slibech nebylo mé zboží doručeno, jsem objednávku musela zrušit. Po e-mailu komunikace velmi pomalá a občas žádná. Takže spíše volat.

Reakce obchodu Timkutil.cz

omlouváme se za komplikace s objednávkou, které způsobila nedostupnost produktu Kärcher SC3, který jsme se pro Vás snažili zajistit u zahraničního dodavatele.

Děkujeme za pochopení a jsme s pozdravem,

• Rychlé a bezproblémové dodání. Vše jak má být

Rychlé a bezproblémové dodání. Vše jak má být. Doporučuji dalším

Reakce obchodu Timkutil.cz

děkujeme za Vaši kladnou recenzi. Doufáme, že se na nás obrátíte i příště.

S přátelským pozdravem,

• 10 %

• NIC
    • PROSÍM POZOR - PODVODNÁ FIRMA ANTALON
    • Tatranská 860/7, 460 07, LIBEREC !!!
    • Stránky firmy ANTALON (Euroking.cz, Timkutil.cz, ElektroCR.cz, Mader.cz). Mě osobně dluží přes 2000,- za objednané zboží které od 21.12.2017 nedodali. Problémy s objednávkou již od začátku. Pak několikrát odesláno storno objednávky protože zboží "najednou" už neměli skladem a prý ani už nebude. Jsou to překupníci kteří nemají zboží které na stránkách nabízí skladem jde jen o to aby dostali peníze a pak napíšou, že zboží už není skladem a nebude! Mě to udělali celkem 2x. Telefonicky 11.1.2018 přislíbeno vrácení peněz do 3 dnů. Ještě když jsem objednával měli jen kladné recenze nyní je to samý negativ kupujících které zřejmě okradli stejně jako mě. Vypadá to na výlet do Liberce nakopat někomu v Antalonu pr..l. Každopádně jim své peníze nenechám a pokud peníze nevrátí do 19.1.2018 podávám trestní oznámení. Nenechte těmto podvodníkům své peníze a bojujte za ně ať nás je na Policii víc... Nalákat na nízkou cenu zboží, vybrat peníze a pak nevrátit umí každý blbec (podvodník). Majitel má asi hroší kůži, doufám že je na sebe hrdej za to kolika lidem dluží peníze a omluvu...

PODVODNÍCI - NENAKUPUJTE NA ŽÁDNÉ Z JEJICH STRÁNKEK (Euroking.cz, Timkutil.cz, ElektroCR.cz, Mader.cz) !!! Všechny kterým dluží peníze žádám o to, aby za své peníze bojovali a řešily to klidně i s Policií... Já osobně s těmito firmami končím a nikdy zde už neobjednám...

Reakce obchodu Timkutil.cz

Vaše peníze Vám již byly zaslány zpět. Bohužel došlo k chybě, za což se omlouváme.

S pozdravem,
    Karel Kopřiva

• 100 %

• Vše v naprostém pořádku.
    • Rychle dodání
    • Komunikace
    • Nic

Vše v naprostém pořádku.
    Rychle dodání
    Komunikace

Reakce obchodu Timkutil.cz

děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení obchodu.

tým Timkutil.cz

pohotová, korektní a vstřícná komunikace v případě , že se vyskytnu třeba i menší tolerovatelné obtíže ( např. inventura s malým časovým posunem doručení)

Reakce obchodu Timkutil.cz

děkujeme za Vaše kladné hodnocení a pochopení v případě nastalých problémů. Těší nás Vaše spokojenost.

• 100 %

• Zboží přišlo v čas a v pořádku vše ok

Jsem spokojená určitě budu tento eshop doporučovat

Reakce obchodu Timkutil.cz

děkujeme za Vaši recenzi a doporučení. Doufáme, že se na nás obrátíte i příště.

tým Timkutil.cz

• stále v eshopu je nabízeno zboží označené jako skladem a přitom ho nemají
  • 10 %

• dvoutýdenní zpoždění doručení oproti slibovanému
    • nešlo se dovolat na jejich linku a nikdo nereagoval na několik e-mailů
    • měl to být dárek pod stromeček, bohužel se ozvali až po novém roce

nedoporučuji

• Rychlá obsluha.
    • Z P5 na P9 dost daleko.

• obchod nabízí zboží které nemá na skladě

Zboží k vyzvednutí již druhý den.Za mne super.

• Nejlepší cena

Přesto,že je zboží skladem,a je dodáváno jen na odběrné místo,je dodací doba velmi dlouhá.

• bez problémů mojí zakázku zrušili

• rychlost, spolehlivost

Zboží bylo vyexpedováno až po upomínce

• výdejní místo v Liberci