- Profesionalita,ochota,lidskost.Nepřekonatelná kombinace v osobě paní Dědičové, určitě se do Tiami ještě vrátím
V ateliéru Tiami cítíte zájem o vás, profesionální poradenství,lidskost . Určitě se vrátím
- Naprosto unikátní osobní přístup
- Pomohou vám s výběrem jakéhokoliv šperku
- Dozvíte se spoustu nových informací o diamantech, takže se můžete dobře rozhodnout
- Velmi dobré ceny
- Při nákupu se budete cítit skvěle
Před nákupem jsem si domluvil osobní schůzku, protože jsem potřeboval poradit. Myslel jsem si, že mi ukáží pár šperků v katalogu, já si mezi nimi budu muset vybrat, a za 20 minut že budu venku. Ale paní majitelka Gabriela Dědičová na to jde jinak. Věnovala se mi více než hodinu, ukázala mi všechny možnosti, pomohla mi s výběrem a dala mi spoustu cenných rad. Pak se mnou ještě několikrát komunikovala přes WhatsApp, vždy velice rychle a ochotně, takže jsme vše doladili k naprosté spokojenosti. Všechny termíny byly vždy dodrženy, viděl jsem i pár fotek a videí z výroby šperku, prostě jsem se cítil zapojený a velice dobře informovaný. Za mě naprostá spokojenost, až nadšení! A vlastně se těším na další příležitost, až ve studiu TIAMI budu moci zase nakupovat :-)
- Perfektní práce
- Výborná komunikace
- Osobní přístup
Nechávali jsme vyrábět zásnubní a snubní prsteny. Naprosto perfektní přístup. Paní Gabriela a pan Milan s námi vše podrobně probrali, poradili, ukázali. Člověka do ničeho netlačí, času je vždy dost. Je vidět, ze nejde jen o další prodaný kus, ale o to, vyrobit šperk, který člověku bude dělat dlouho radost. Fotky a informace během výroby také potěší. Výsledné prsteny vypadají perfektně.
Děkujeme, určitě se vrátíme. -
- Skvělá komunikace, rychlost dodání zboží, majitelka sama zavolá a řeší se zákazníkem zboží. Není cíl prodat, ale spokojenost zákazníka. Již jsem objednávala podruhé a byla jsem nadmíru spokojená. Gabi vše semnou probrala. Určitě zůstanu věrná. S výrobky jsem spokojená. Takový pozitivní přístup jsem nezažila.
- Není
- vstřícné jednání
- rychlost dodání
- osobní přístup k zákazníkovi
- profesionální a přátelský přístup
- originální šperky
- skvělá komunikace s obchodem
- možnost výroby na zakázku
- využití laboratorních diamantů
U TIAMI jsem šperky kupoval poprvé a určitě ne naposledy. Nadchl mě profesionální a zároveň přátelský přístup, maximální ochota i precizní provedení šperků.
super zážitek z nákupu, škoda, že nemohu kupovat častěji
moc děkujeme -
- osobní přístup
- jedinečný design šperků
- maximální kvalita
- možnost vyzkoušet si šperky v ateliéru
U TIAMI jsme kupovali snubní prsteny a obchod jsme nemohli vybrat lépe. Šperky nám pomáhala vybírat majitelka i hlavní designér. Výsledkem jsou naprosto dokonalé klenoty přesně podle našich představ, které budeme s radostí nosit do konce života :) Moc si vážím velmi osobního a zároveň přátelského přístupu, který udělal z nákupu opravdu výjimečný zážitek.
- Rychlé jednání
- Upřímnost
- Profesionalita
- Velký výběr
- Nádherně zabaleno
- Rychlé doručení
Great service. Gabriela took the time to explain everything and after a few meeting we came to a product which I am very happy about. Highly recommend.
- Skvělá komunikace
- Skvely pristup,ochota
Z retizku a privesku jsem nadsena. Uz setrim na dalsi sperk.
- Skvělé jednání,rychle doručení
Super rychle a vstricne chovani..urcite doporucuji
Skvělý přístup k zákazníkovi, velká ochota a trpělivost a úžasné šperky…nakoupila jsem víckrát a určitě ne naposled …maximální spokojenost, děkuji
Náramek jsem si vybrala jako dárek k narozeninám. Byl krásně zabalený, oceňuji rychlé vyřízení objednávky a její odeslání. Velkým bonusem bylo vstřícné a milé jednání paní Gabriely. Dárek mi udělal radost a ráda jej nosím.
- Osobní přístup
- Mimořádná kvalita zboží
Chcete-li pořídit krásný dárek, neváhejte!
- příjemné jednání
příjemné jednání