Nadstandartní zákaznický přístup paní majitelky, krásné šperky, určitě se rád vrátím.
- rychlé dodání
- velmi milá komunikace
- úžasné šperky
Náramky jsou nádherné. Maximální spokojenost, paní Dědičová má úžasný osobní přístup a nic není problém.
- Dokonalá komunikace
- Kvalita zboží
- Rychlost dodání
- Osobní přístup ke klientovi
Shválím chválím a znovu chválím. S takovým přístupem jsem se ještě nesetkala. Přeji všem z týmu TIAMI spoustu spokojených zákazníků a v osobním životě hodně zdraví štěstí a spokojenosti.
Náušnice jsou krásné. Splněné přání.
Všichni v Tiami skvělí,velmi prijemne prostředí
Děkuji -
- rychlost, osobní přístup
rychlost, osobní přístup
- Nadstandardně příjemné jednání paní majitelky, kterou její práce baví.
- Snaží se maximálně vyjít zákazníkům vstříc.
- Velmi příjemná komunikace, rychlé vyřízení objednávky, srozumitelný a přehledný eshop
Celková spokojenost. I díky dárkovému balení, se z nákupu stala potěšující luxusní záležitost, kterou můžete kohokoliv obdarovat ihned po převzetí od dopravce :-)
Náramek byl zabalen v hezké krabici, včetně kartičky certifikátu (minimálně to působí zajímavě). Přítelkyni se moc líbí a na mě osobně působí také velmi dobře.
Paní z obchodu byla velmi proaktivní a poslala i obrázky produktu předem, takže jsem měl představu, co mi dorazí. -
- Zároveň s dodávkou zboží se mnou obchodník komunikoval prostřednictvím SMS, nabídli mi fotodokumentaci k zásilce, abych měla představu, jak je zboží upraveno, protože jsem ho navíc měla dárkově zabalené bez navýšení poplatku. Komunikace obchodu vynikající, asi jsem se ještě nikdy s tak příjemným přístupem nesetkala.
- Nadstandardní komunikace, vše perfektně vysvětleno, ukázáno, takový přístup jsem ještě nezažil.
Skvělý nákup
rychlý, spolehlivý
- Perfektní služby
- Perfektní komunikace a ochota!
Maximální spokojenost!
- Individuální přístup
- Kvalitní šperky
- Možnost výroby na zakázku
- Možnost vyzvednutí v centru Prahy
- Originální design šperků
U TIAMI nakupuji pravidelně a vždy jsem byla na 100 % spokojená. Komunikace s majitelkou Gabrielou je naprosto skvělá. Oceňuji především ochotu, individuální přístup a bezkonkurenční kvalitu šperků. Obchod vřele doporučuji!
- výborná komunikace
- osobní přístup
- krásné šperky
- nic není problém :-)
- Rychlá komunikace, velká vstřícnost, nádherné šperky
Toto byl již několikátý nákup a jistě ne poslední. Tiami přesahuje veškerá
očekávání a poskytuje maximální servis a komunikaci. -
Bez jakýchkoliv problémů
- Velmi prijemny osobni pristup
Velká spokojenost s přístupem a jednáním při převzetí a objednávání. Mohu jen doporučit.
- Skvělý přístup k zákazníkovi,profi jednání, Vše vysvětleno osobní přístup
- Úžasný