- Nemusím dojíždět do obchodu, kterých má Teta málo
- Nelze řadit zboží dle ceny za jednotku!
- Pomalý web
- Na nalezení vyhledávácí lupy je třeba další lupa
Díky uvedeným nevýhodám trvá nákup déle, než zajít za roh ke konkurenci a nakoupit si fyzicky. :-/
- zboží jsem stále neobdržela, je lepší do obchodu zajít, což jsem musela učinit
po týdnu není zásilka doručena - pokud něco potřebujete rychle, je třeba s tím počítat
Reakce obchodu Teta drogerie eshop
Vaše objednávka byla na prodejně připravena k vyzvednutí 6 pracovní den, tedy v řádném termínu.
Tým Teta drogerie. -
- Při objednávce se účtuje poplatek za váhu navíc. V zásilce byla část zboží rozbitá. Vrátili cenu zboží, ale ne poplatek za váhu. Bez uvedeného zboží, by ale zásilka nadváhu neměla. Po urgenci nereagují.
Reakce obchodu Teta drogerie eshop
jak již s vámi bylo řešeno v emailu, poměrná část nadměrné zásilky je vrácena vždy, když dané reklamované zboží váží nad 5kg a byla by u něj započítána poměrná část za nadměrnou zásilku.
U poničeného zboží dle fotografie, bylo rozbité víčko a vylitá čtvrtka obsahu. Poničené zboží jste si ponechala a zároveň Vám byl vyplacena celá uhrazená částka za dané zboží. Poničené zboží, které jste si ponechala je plně dále funkční jelikož se jedná o prací gel.
Tým Teta drogerie. -
Spletli zboží, musela jsem na prodejnu, tam mi řekli že zapomněli jen přidat položku, zboží navíc bylo dárek, stále nemám peníze a dárek už to není mám to vrátit
Reakce obchodu Teta drogerie eshop
dle Vašeho emailu, který jste zaslala jste se chybně vyjádřila. Psala jste, že došlo k záměně zboží, nikoliv, že Vám v objednávce nějaké zboží chybělo, do emailu jste též nenapsala, že zboží, které bylo navíc byl dárek.
Vše již bylo vyřešeno, a uhrazená částka Vám byla ke dni 9.1. vrácena zpět.
- Žádná
- Zboží ještě nedorazilo
Dodací doba he dlouhá, po 10 dnech žádné zboží nemám a už mám vypisovat hodnoceni? Dávám špatné hodnocení
Reakce obchodu Teta drogerie eshop
Vaše objednávka dorazila v pořádku 7pracovní den, tudíž v řádném termínu.
Z naší strany bylo vše v pořádku.
Tým Teta drogerie. -
Jak můžu hodnotit obchod, když ještě nic nemám a ani se nikdo neozval.
:-(Reakce obchodu Teta drogerie eshop
objednávku jste vytvořila 26.12, doručení na Vámi zvolenou prodejnu trvá obvykle 5-7 pracovních dní, jak bylo uvedeno při vytváření objednávky.
Vaše objednávka dorazila v pořádku 6pracovní den, tudíž v řádném termínu.
Z naší strany bylo vše v pořádku.
Tým Teta drogerie. -
Dobrá cena a trvá dlouho vyřízení objednávky
Reakce obchodu Teta drogerie eshop
děkujeme Vám za zpětnou vazbu.
Jsme rádi, že jste s našimi službami spokojena. Uděláme vše pro to, aby tomu bylo tak i nadále.
Tým Teta drogerie. -
Za 14 dní zboží nepřišlo paní na telefonu mi řekla že budou expedovat v pátek minulý týden a nic už od vas nekoupím strašný čekat na plenky 3 tydny
- Objednávka nebyla doručena, údajně pro poškození při přepravě a nikdo se neobtěžoval mi dát vědět. Reagovali až na dotaz.
Reakce obchodu Teta drogerie eshop
zákazníkje kontaktován vždy jakmile je zboží doručeno fyzicky zpět na centrální sklad a je založena reklamace.
Bohužel bez založené reklamace neznáme důvodu vrácení dané objednávky.
Tým Teta drogerie. -
- dlouhá dodací doba , zásilka z Německa došla dříve jak z tohoto eshopu, platba provedena ve stejný den, hodinu ..
- přestože nákupem byly splněny podmínky pro získání bonusových kuponů, kupony k dodanému nákupu nepřiloženy. Bylo u eshopu telefonicky ověřeno, vyjádření eshopu - budou kupony v balíčku ....
- absence možnosti prémiových kupónů v účtu zákazníka, pouze příslib tištěné podoby kupónu v balíčku - stejně nedoručeny
- zboží - řasenka Max Factor 2000 - vyschlá, přestože nakupuji toto zboží opakovaně v jiných obchodech, zde kvalita nejhorší
Reakce obchodu Teta drogerie eshop
Vaše objednávka dorazila 4 pracovní den od data odbjednání.
Kupony jsou baleny v objednávce, pokud již ve Vaší objednávce žádné kupony nebyly, byly již všechny zásoby bohužel vydány.
Zboží, pokud je tedy vyschlé můžete vrátit na libovolné prodejně Teta drogerie. Paní prodavačka s Vámi sepíše reklamační protokol, poté zboží zašle zpět na centrální sklad a Vám po obdržení daného zboží bude vrácena uhrazená částka zpět.
Tým Teta drogerie. -
Zboží není stále po 14 dnech po objednání doručeno. Dvakrát jsem telefonoval do Teta drogerie ,vždy řekli že zavolají jaký je stav, ale nikdo se neozval.
Reakce obchodu Teta drogerie eshop
objednávka nám byla kedni 11.12. vrácena na sklad od dopravce abylaoznačena jako nepřevzatí zákazníkem.
Pokud máte o zboží stále zájem, je potřeba objednávku vytvožit znovu.
- Zle zabaleno
- Neuctivě zabaleno
- Cena zboží byla stejná jako v prodejně. I když jsem před objednávkou na e-shopu prohlížela leták, tento produkt jsem tam nenašla. Zaplatila jsem tedy navíc 39 Kč za vyzvednutí na prodejně v Želivského ul., kam jsem si šla zboží vyzvednout. Před vyzvednutím jsem nakupovala v Tetě v Hartigově ul. a tam jsem toto zboží viděla. S nákupem byla spojena odměna - vánoční sáček MON 25/01 2 ks, který jsem nedostala, na účtence je uveden. V nákupu na e-shopu nevidím tedy žádnou výhodu, naopak jak je vidět, zaplatím víc.
Na zboží jsem čekala týden.Reakce obchodu Teta drogerie eshop
do letáku se bohužel všechno zboží neuvádí. Dárky jsou vydávány jak na prodejně tak na E-shopu vždy do vyprodání zásob.
Doba doručení na kamenné prodejny je v rozmezí 3-7 pracovních dní, tato informace je uvedena při vytvoření objednávky.
Vaše objednávka dorazila v pořádku 6pracovní den, tedy v řádném termínu.
Tým Teta drogerie. -
- přehledný filtr na vyhledávání zboží
- dobrý přehled získaných bodů a možných kuponů k využití
- dlouhá doba dodání do výdejního místa - týden!,
- opakovaně potíže se zadaváním slevových kodů na e-shopu a obecně objednávání na e-shopu je problematické, seká se to a pozdně reaguje.
- nejsem schopná změnit si příjmení, aby se to uložilo
Obecně objednávání přes e-shop mě vytáčí, protože to věčně dlouho najíždí, nejdou zadat slevové kupony či slevy za body napoprvé. Chce to docela trpělivost.
- dlouho trvalo dodání objednávky
Reakce obchodu Teta drogerie eshop
Vaše objednávka Vám byla doručena 4 pracovní den od data vytvoření objednávky.
Tým teta drogerie. -
Objednala jsem a dodnes jsem neobdržela,platila jsem kartou onlain,částka mi nebyla stržena z účtu,takže jsem usoudila,že ke zrušení došlo z vaší strany Janků
Reakce obchodu Teta drogerie eshop
u této objednávky nedošlo z Vaší strany k platbě. Pokud se objednávka řádně neuhradí, není bohužel dále zpracovávána.
Tým Teta drogerie. -
- Zboží bylo objednáno 24.11.2005 a dnes 3.12. stále nedodáno.
Dlouhé dodací lhůty, stále nevím, kdy zboží dorazí.
Reakce obchodu Teta drogerie eshop
Objednávka byla v pořádku doručena 7pracovní den, tedy v řádném termínu.
Tým Teta drogeire. -
Poslali mi jiné zboží, než jsem objednala. Chtěla jsem, aby to napravili, ale nevyhověli mi. S tímto obchodem jsem definitivně skončila. Necitlivý přístup mě naprosto znechutil. Člověk by čekal, že kdo se dopustí chyby, měl by to napravit, ale tady se náprava nestala. Takže šlus...
Reakce obchodu Teta drogerie eshop
dle názvů položek, které jste poslala v emailové komunikace se jedná o totožné zboží.
- pomalé dodání
Reakce obchodu Teta drogerie eshop
doručení na Vámi vybranou prodejnu trvá obvykle 5-7 pracovních dní, jak bylo uvedeno při vytváření objednávky.
Vaše objednávka byla doručena na prodejnu 5pracovní den, tedy v řádném termínu.
Tým Teta drogerie. -
- Doručeno jiné zboží než objednané
Doručeno jiné zboží než objednané