nekvalitní zboží, těsněni do papiňáku bylo poškozené špatným svarem, jako od invalidů
Dobrý den.
Velice nás mrzí Vaše negativní zkušenost se zakoupeným zbožím. Veškeré výrobky prochází kontrolou, i přesto se však ve výjimečných případech může stát, že je zboží poškozené nebo nefunkční. Pro reklamaci můžete využít naši službu, která je zdarma - více informací naleznete zde https://eshop.tescoma.cz/reklamace-a-vraceni-zbozi
Věříme, že bude vše dořešeno k Vaší spokojenosti a doufáme, že nám i nadále zachováte přízeň.
Tým značkového eshopu TESCOMA -
- NEKOMUNIKACE PRI REKLAMACI
Dobrý den.
Velice nás mrzí Vaše negativní zkušenost s naším e-shopem. Kolegové ze zákaznického centra mají Vaši reklamaci v evidenci a během dnešního dne Vás budou kontaktovat.
Věříme, že bude vše dořešené k Vaší spokojenosti a omlouváme se za vzniklé komplikace.
Tým Značkového eshopu TESCOMA -
- Zasílá zboží přes zásilkovnu.10 dní a zboží nikde!
Dobrý den.
Velice nás mrzí Vaše negativní zkušenost s naším e-shopem.
Vaši objednávku jsme 30. 11. předali dopravci, který Vás měl dále informovat. V návaznosti na Vaši recenzi jsme dopravce kontaktovali, aby Vám byla zásilka doručená v co nejkratším čase. Přesto, že tedy chyba nevznikla na naší straně, omlouváme se Vám za zpoždění, které vzniklo při dodání Vaší objednávky.
Doufáme, že nám i nadále zachováte přízeň a přejeme hezký den.
Tým Značkového eshopu TESCOMA -
- Povrchová úprava zboží neodpovídá obrázku na obalu. Kovové části jsou ale super, proto nevracím a design dřevěných částí si doladím sám.
- Dodání trvalo 7dni i přestože jsem platbu uskutečnil ihned na účet
- Zboží je kvalitní
Dosud zboží nedorazilo,tak co mám hodnotit
Po 10 dnech od objednávky urgence zaslání - nejdříve objednávku nemohli najít (byla zaplacena hned on-line!), poté jsem dostala jsem info že mám ještě počkat další týden....tedy stále čekám. Jediné slovo omluvy nebylo. Tento e-shop již nikdy více.
14.11.2022 objednáno, zaplaceno, Tescoma do dnešního dne zboží ani nezabalila .. Stav objednávky : Přijatá - Objednávka byla uhrazena.
Dobrý den.
Velice nás mrzí zpoždění, které vzniklo při odeslání Vaší objednávky. V době, kdy byla Vaše objednávka vytvořena, jsme bohužel z kapacitních důvodů nebyli schopni objednávky odesílat v obvyklém termínu. Během dnešního dne Vás budou kontaktovat kolegové ze zákaznického centra, kteří Vám poskytnou informace o doručení Vaší objednávky.
Omlouváme se Vám za vzniklé komplikace a doufáme, že nám i přesto nadále zachováte přízeň.
Tým Značkového eshopu TESCOMA -
- Zboží po týdnu nedorazilo, ale nenapsali ani informaci co se děje ...
Dobrý den.
Velice nás mrzí zpoždění, které vzniklo při odeslání Vaší objednávky. V době, kdy byla Vaše objednávka vytvořena, jsme bohužel z kapacitních důvodů nebyli schopni objednávky odesílat v obvyklém termínu, za což se Vám omlouváme. Během dnešního dne Vás budou kontaktovat kolegové ze zákaznického centra, kteří Vám poskytnou informace o doručení Vaší objednávky.
Doufáme, že nám i přesto nadále zachováte přízeň a přejeme hezký den.
Tým Značkového eshopu TESCOMA -
4.11 potvrzení objednávky --15. 11 dostal jsem mail "neúspěšný pokus o online platbu u Vaší objednávky" Žádný informační mail který měl přijít jsem nedostal. , Zaplatil jsem tedy 15. 11. převodem. ---16. 11 mi napsali - objednávku jsme úspěšně přijali.Jakmile zboží předáme přepravci, budeme Vás informovat. 21.11 Ohodnťe nákup..... ???
zboží zatím nedorazilo...
Dobrý den.
Doufáme, že nám i přesto nadále zachováte přízeň a přejeme hezký den.
Tým Značkového eshopu TESCOMA -
- Zaplaceno, ale zatím objedávku neposlali.
Již 2x jsem urgoval, ale objednávka zatím nebyla vůbec odeslána. Tescoma se pěkně zhoršila.... Vědět, že to bude takhle trvat, tak jsem se pro to stavil v kamenné prodejně.... Měl to být dárek....
Tým Značkového eshopu TESCOMA -
Minulou reklamaci nebyla schopna společnost tescoma vyřídit v zákonné lhůtě, a tuto objednávku po tydnu nebyla schopna doručit..
Zboží ani omluva po týdnu nedorazily. Tak lze těžko hodnotit něco co nemám...Zatím jen to,že jiné shopy, pokud nemají zboží skladem se přinejmenším omluví za pozdějši dodání.Navíc takový MALL nabízí stejné zboží za cenu,kterou Tescoma uvádí jako jejich velkou slevu..
Bohužel nemůžu hodnotit jinak, objednané zboží jsem ani po 8 dnech neobdržela. V pátek jsem se na zákaznickou linku vůbec nedovolala, dnes asi až na třetí pokus. Bylo mi sděleno, že objednávek je hodně, nejsem jediná, komu zboží zatím nedorazilo. V tom případě bych doporučila už na objednávkový formulář prodloužit reálnou dobu dodání. V mém případě jde o dárek k narozeninám, takže jsem s avizovanou dobou dodání počítala.
Tým Značkového eshopu TESCOMA -
Objednání - Při "vyzvednutí na prodejně" jsem byl pořád vyzýván, ať zvolím způsob dopravy.
Platba - Objednávku jsem nemohl zaplatit dopředu, ale až při převzetí na prodejně.
Dodání - Větší objednávku jsem musel vyzvednout na prodejně, což jsem původně nechtěl, ale co už. Ovšem už třetí den mi přišla SMS, že je poslední den na vyzvednutí!! Třetí den na místě, které jste mi vnutili?!
Balení - Sada těžkých hrnců pouze v sáčcích, které jsem musel ještě zaplatit, abych si je měl v čem odnést!
Opravdu nedobrá zkušenost :-( -
- Chtěla jsem koupit hrnec 2 l HOPME Profi. Jednotlivě neprodávají. V sadě ho vyrábějí. Chtěla jsem poprosit, zda by bylo možno při výrobě dodat jeden jednotlivě. Nevyhověno
Nevím, možná, když zboží mají budou lidé spokojeni. Já jsem neuspěla
- vždy jsem byl spokojen až teď,...
- objednáno a zaplaceno před sedmi dny, a od té doby nic
Objednáno a zaplaceno před sedmi dny, okamžitě byla potvrzena objednávka, od té doby žádná komunikace, až teď přišel dotazník spokojenosti - a zboží nikde !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dobrý den.
Omlouváme se Vám za vzniklé komplikace.
Tým Značkového eshopu TESCOMA -
- Nabízí kvalitní zboží...
- ...když je na skladu, tak si ho čovek může i koupit.
Hrozna dodaci lehota a to pisou do 3dnu
A po tydnu zbozi stále nedoraziloReakce obchodu tescoma.cz
Dobrý den, Jano.
Omlouváme se Vám za vzniklé komplikace a přejeme hezký den.
Tým Značkového eshopu TESCOMA