Tiskárnu ještě neposlali asi objednám jinde.
Reakce obchodu TERA.CZ
Děkujeme Vám za Vaši zpětnou vazbu. V tomto případě jsme ale trochu na rozpacích. Objednávka byla vytvořena 22.1.2025 v 01:52 a ten samý den v 1:54 jste nám psal mail, že objednávku rušíte. Tím pádem jsme ji samozřejmě neodeslali. Kolegové Vás dnes zkontaktují, zda máte tedy o tiskánu zájem, nebo ne.
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
V okamžiku objednání bylo zboží údajně skladem a ihned k odeslání. Bohužel po objednání přišel mail, že zboží bude dodáno výrazně později, a v tomto pozdějším termínu také dorazilo. Vzhledem k tomu, že jsme zboží potřebovali hned, 10 dní čekání nepotěšilo.
Reakce obchodu TERA.CZ
Děkujeme Vám za Vaši zpětnou vazbu, která je pro nás z hlediska kvality služeb naprosto zásadní. V tomto případě se bohužel jednalo o situaci, kdy bylo objednané pero skladem v posledním kusu a před Vámi byly již vyblokované jiným zákazníkem. Bohužel systém nestihl tuto informaci updateovat na web. Pero jsme tedy museli doobjednávat z externího skladu. Velice se omlouváme, že takto situace vznikla a máme informace od kolegů z obchodu, že jste již problém vykomunikovali a vysvětlili si. Věřím že při příštím nákupu již budete naprosto spokojeni.
Dlouhá doba dodání
Reakce obchodu TERA.CZ
Děkujeme Vám za Vaši zpětnou vazbu. Máme informace od kolegů, že Vás kontaktovali ohledne jednodenního zpoždění, které způsobil dopravce - doručení by proběhlo místo 8.10. o den později. Bohužel už jste o zboží neměl zájem. Velice se za tuto situaci omlouváme, ale některé věci bohužel nedokážeme ovlivnit. Stejně jako jiné e-shopy jsme my závislí na rychlosti a spolehlivosti přepravců. I když se tato situace zásadně zlepšila oproti předchozám letům, občas se může stát, že se zásilka někde "zadrhne". V naší společnosti se snažíme vždy, aby zboží přišlo zákazníkovi včas a děláme pro to opravdu maximum.
- dobré ceny
- komunikace
od 19.8.2024 do dnes 27.8.2024 se mnou vůbec obchod nekomunikuje ohledně vrácení peněz, posláno několik emailů :(.
Reakce obchodu TERA.CZ
Děkujeme Vám za Vaši zpětnou vazbu. Toto souvisí s předchozí recenzí. Omlouváme se ,ale opět jsme se Vás dnes snažili telefonicky kontaktovat, stejně jako v předchozích případech a bohužel opět neúspěšně.
- dobré ceny
- bohužel obchod nekomunikuje
Obchod na řešení mé objednávky nereaguje již přes 14 dní :( 3x email
Reakce obchodu TERA.CZ
Děkujeme Vám za Vaši zpětnou vazbu. Omlouváme se, ale plně jí nerozumíme. Objednané zboží jsme Vám dodali v avizovaném termínu. Dohledali jsme, že jste následně dne 13.8. psal email s žádostí o výměnu zboží za jiné. Toto je samozřejmě v souhladu se zákonem a kolega Vám ihned druhý den odpověděl a navedl Vás, jak ZDARMA zboží dopravit k nám zpět. Zboží se zpožděním dorazilo k nám a my se Vás následně snažili telefonicky kontaktovat ohledně výměny. To se nám bohužel nepodařilo. Mezitím jste udělal další objednávku na zboží, za které jste chtěl původní vyměnit a to jsme Vám také dodali v termínu. Následně jsme tedy předali informaci na reklamační oddělení, aby byla původní objendávka dobropisována a vráceny peníze, což proběhlo. Bohužel jsme od Vás obdrželi pouze 1 mail. Další 2 maily, o kterých se zmiňujete, bohužel nelze nikde dohledat. Nyní je ale již vše v pořádku a tak jak má být.
- Delsi doba doruceni,
- zbozi neodpovida slibovane kvalite A
- de facto produkt nefunguje jak bylo deklarovano
Zbozi vraceno s odstoupenim od smlouvy,v zadnem pripade nedoporucuji
Reakce obchodu TERA.CZ
děkujeme za Vaši objednávku a zpětnou vazbu.
Termín vytvoření objednávky byl 30.5. a deklarovaný termín odeslání v tu dobu byl 3.6.. Vždy se snažíme zboží odeslat co nejdříve a dodržet termín. Tak to také bylo ve Vašem případě. Objednávka byla připravena a předána přepravci 3.6., jak bylo uvedeno. Co se týče funkčnosti, obáváme se, že spíše bude problém v konfiguraci a Vašem očekávání. Přecijen se jedná o tu úplně nejslabší konfiguraci s cenou 2.490,- a systémem chrome OS. Produkty v kategorii A opravdu bývají téměř jako nové, ale je potřeba si uvědomit, že se jedná o repasované zboží a to na sobě může mít drobné kosmetické vady. Pokud se zbožím nejste spokojen, samozřejmě můžete využít možnost svozu ZDARMA prostřednictvích různých přpravců podle Vašich preferencí a my Vám obratem zašleme peníze zpět.
A to je DOBREJ DEAL! ✔️ -
Dobrý den, platba proběhla v den objednání a zatím žádné zboží do školy nedorazilo.
Reakce obchodu TERA.CZ
děkujeme za Vaši objednávku a zpětnou vazbu. Objednali jste robotické stavebnice VEX, které mají uvednou dostupnost "Na cestě", omlouváme se, že dodání trvalo cca 14 dní, udělali jsme vše aby u Vás byla objednávka co nejdříve. Pokud budete v budoucnu cokoliv potřebovat, rádi Vám vyjdeme jakkoliv vstříc, abychom kompenzovali toto delší čekání.
A to je DOBREJ DEAL! ✔️ -
- Kvalita neodpovídá popisu. Škráb na displeji a chybějící klávesa bez jakékoliv zmínky!
- Špatná komunikace s obchodníkem
- Nulový proklientský přístup
V dnešní době jsou na trhu rozhodně lepší dodavatelé repasované výpočetní techniky.
Zbytek laptopů jsme si firmy nakonec objednali u jiného obchodníka s maximální spokojeností (cena, kvalita, proklientský přístup)
Tera už nikdy více.Reakce obchodu TERA.CZ
děkujeme Vám za zpětnou vazbu, které si velice vážíme. Nicméně v tomto případě bohužel neevidujeme žádný problém. Na žádné z naší emailové adrese od Vás není žádná zpráva o nevyhovujícím notebooku, stejně tak ani na web chatu, na který nám mohou zákazníci psát. Na reklamaci notebook také nebyl zaslán. Je to zvlášťní, vzhledem k tomu, že Váš nákup se uskutečnil před několika měsíci. Kolegové se Vás po této reakci snažili kontaktovat, bohužel na Váš mobilní telefon se nelze dovolat. Věříme, že se Vám ale podaří spojit a veškeré nesrovnalosti vyřešíte. Na komunikaci se zákazníky si zakládáme stejně tak, jako na kvalitě našich výrobků, jak je ostatně vidět v dalších příspěvcích od jiných zákazníků.
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Chytré hodinky kterě jsem si u Vás objednal nejde mi nastavit ciferník v Český pouze Anglicky! Stím jsem velmi nespokojený!!!
Reakce obchodu TERA.CZ
děkujeme Vám za zpětnou vazbu, které si velice vážíme. Dle informací, které máme od kolegů, kteří s Vámi komunikovali, se jedná o vlastnost zařízení. Hodinky jste nastavil do CZ jazyka, pouze některé ciferníky zůstávají s údaji v angličtině.
Váš tým Tera.cz -
Zboží neodpovídá produktu, který je nabízen. Na stránkách lákavé a přitom přijde zboží odpovídajícího výrobku na vyhození. Věděl jsem , že je to repasovaný výrobek, ale fotka produktu, jak vypadá by se hodil. Tak jako na bazaru. Ale tam se dá koupit za méně než polovinu, co jsem zaplatil já a ještě k tomu nefungují porty, repro bedýnky vydechlé a není nic slyšet. Podsvícení nefunguje a port na výstup mikrofonu také ne. Firma , která se zabývá pc technikou, by měla mít někoho , kdo to zkontroluje , než to nabídnou za tak velké peníze. Nabízí spousty služeb a dokonce 30 - 60 dní na vrácení, ale při objednávce to nenabídne. Na dárek pro syna, který se nefunkčností z výrobku rozbrečel a já byl nazván neschopným debilem, po zkušenostech nebudu již nikdy kupovat použité zboží.
Reakce obchodu TERA.CZ
děkujeme Vám za zpětnou vazbu, které si velice vážíme. Co se týče vzhledu zařízení - vybral jste produkt v B-kategorii, který může obsahovat kosmetické vady, jak je uvedeno našich webových stránkách. Zároveň jste o této skutečnosti a stavu zařízení byl informován kolegy, při telefonickém potvrzení objednávky. Obrázky jsou ve všech případech ilustrační - v obrovském skladovém množství není možné fotit každý produktu zvlášť. Nicméně tuto službu vždy jsme ochotni poskytnout na vyžádání. Co se týče vad, které popisujete - pravděpodobně se jedná o softwareový problém, který dokážeme odstranit na dálku. Pokud by se jednalo o hardwareový problém, samozřejmě máte automaticky roční záruku, případně je zde možnost vrácení zboží do 14ti dnů po vyzkoušení. Jsem si jistý, že po novém roce s našim technickým oddělením všechny nedostatky odstraníte.
- nízké ceny
- dlouhé dodací lhůty (zboží Skladem odesláno 8 dní od objednání)
- nepravdivé a vzájemně si odporující informace o datu dodání
24. 9. jsem si objednal zboží, u kterého bylo uvedeno "Skladem" a po kliknutí na Dostupnost a termíny doručení bylo u zvoleného způsobu dopravy v sekci Kdy zboží dostanu datum 27. 9. Na základě těchto informací jsem tedy objednal a zaplatil. Trochu mě zarazilo, že na stránce zboží jsem si poté všimnul informace "můžete mít od 29. 9." Zůstal jsem však v klidu - jednak v detailu o dostupnosti i nadále stálo, že zboží dostanu 27. 9. a jednak jsem jej potřeboval až před víkendem, tedy toho 29. 9.
Nemile mě překvapil ranní mail s potvrzením objednávky, kde stálo, že předpokládaný termín ODESLÁNÍ je 29. 9. - tedy za 4 dny, což u zboží vedeného jako skladem považuji za nestandardní. Skutečnost však byla ještě horší, neboť zásilka byla nakonec odeslána až 2. 10. - tedy o týden později, než bych u zboží Skladem očekával. Toto zdržení navíc možná stálo za další komplikací - zásilka byla doručena na náhradní výdejní místo, jehož krátká otvírací doba znamenala nemožnost vyzvednutí mimo mojí pracovní dobu.Reakce obchodu TERA.CZ
děkujeme Vám za zpětnou vazbu, které si velice vážíme. Bohužel zde muselo prvotně dojít k nedorozumění co se týče data dodání a odeslání. U produktů na našem e-shopu je vždy uvedeno na jakém skladu se nachází a také datum dodání, při volbě jednotlivých přeprav. Termín doručení 27.9. byl v tomto případě pouze pro osobní vyzvednutí na pobočce. K následujícímu zpoždění bohužel došlo vinou přepravce a uzavřeného Vámi zvoleného odběrného místa. Velice se omlouváme za komplikace, máme informace, že kolegové Vás již v tuto chvíli kontaktovali, vše jste si vysvětlili a domluvili se na případné kompenzaci za komplikace.