Rychlé a nezproblémové vyřízení objednávky, rychlé dodání, zboží dorazilo v naprostém pořádku

Vážený zákazníku,

děkujeme vám srdečně za Vaši pozitivní recenzi a za to, že jste si našel čas sdílet svou zkušenost s ostatními.

Jsme nadšeni, že jste ocenili rychlost a bezproblémový průběh vaší objednávky. Rychlé a spolehlivé doručení je pro nás klíčové, protože chápeme, jak důležité je pro vás mít své zboží co nejdříve. Jsme také velmi rádi, že zboží dorazilo v naprostém pořádku, protože kvalita a pečlivé zabalení produktů jsou pro nás prioritou. Vaše spokojenost je pro nás motivací neustále se zlepšovat a poskytovat vám co nejlepší služby.

• Vše rychlé

Vážený Lukáši,

Jsme rádi, že jste ocenil rychlost našich služeb. Rychlost je pro nás klíčová, protože chápeme, jak důležité je pro naše zákazníky šetřit čas a mít své požadavky vyřešené co nejdříve. Neustále pracujeme na tom, aby naše procesy byly co nejefektivnější, a tak zajistily nejen rychlost, ale také kvalitu. Vaše spokojenost nás motivuje k dalšímu zlepšování našich služeb.

Super

Vážená Svetlano,

Jsme opravdu rádi, že jste byla s našimi službami a produktem spokojená! Váš pozitivní ohlas nás velmi potěšil a motivuje nás dál poskytovat to nejlepší. Pokud byste měla jakékoli otázky, potřebovala radu nebo chtěla sdílet další zpětnou vazbu, neváhej se na nás obrátit. Jsme tu, abychom Vám pomohli a zajistili, že budete i nadále spokojená.

S pozdravem Ondřej Braha - zákaznická podpora

• Zatím držák nepřidělán, ale už po rozbalení působní robustním dojmem a kvalitně.
    • Nenabízet při možnosti dopravy ZÁSILKOVNU - Z BOX. Zásilka samozřejmě nemohla být doručena do Z-BOXU a byla automaticky přesměrována do jiného města, což rozhodně nechcete řešit.

Vážený zákazníku,

Předně bychom se chtěli omluvit se za vzniklé potíže s doručením do Z-BOXu. Chápeme, že taková situace může být nepříjemná, a snažíme se ji řešit. Pracujeme na vylepšení našeho systému dopravy, abychom předešli podobným problémům v budoucnu

Jsme rádi, že držák na TV na vás již při rozbalení působí robustně a kvalitně. Věříme, že po instalaci bude plně vyhovovat vašim očekáváním a poskytne stabilní podporu pro vaši televizi. Pokud budete potřebovat jakoukoli pomoc s montáží nebo máte další otázky, neváhejte nás kontaktovat.

S pozdravem Ondřej Braha - zákaznická podpora

• objednáno a následný den bylo k odběru

pěkné robustní držáky na TV

Vážený zákazníku,

Jsme rádi, že jste byl s naší službou spokojen a že Vám naše robustní držáky na TV vyhovují. Rychlost a kvalita jsou pro nás prioritou, a je skvělé slyšet, že jsme splnili Vaše očekávání.

S pozdravem Ondřej Braha - zákaznická podpora

• rychlé dodání vše v pořádku

Vážený Josefe,

Jsme rádi, že jste byl spokojen s rychlým dodáním a že vše proběhlo v pořádku. Vaše spokojenost je pro nás prioritou a velmi si vážíme vaší zpětné vazby. Budeme se i nadále snažit poskytovat kvalitní služby a rychlé dodání, abychom naplnili vaše očekávání při každé objednávce.

S pozdravem Ondřej Braha - zákaznická podpora

Rychlé a férové jednání. I když jsem měl smůlu a držák byl vadný, tak ze strany obchodu okamžitá reakce , navrhli více možností reklamace a bleskově vyhověli mému požadavku. V dnešní době je takové skvělé jednání málo kde vidět. Moc děkuji a přeji hodně úspěchu. M. D.

Vážený zákazníku,

Jsme velmi rádi, že jste ocenil/a rychlé a férové jednání z naší strany. I když jsme se setkali s problémem s držákem, snažíme se vždy rychle reagovat a nabídnout nejlepší řešení pro naše zákazníky. Vaše spokojenost je pro nás nejdůležitější, a těší nás, že jsme mohli splnit vaše očekávání. Děkujeme za vaše slova podpory a přejeme vám všechno nejlepší.

• Přehledné rychlé dodání

Vše na prostém pořádku od komunikace až po dodání

Vážený zákazníku,

Jsme rádi, že jste byli spokojeni s našimi službami od začátku až do konce, od komunikace až po dodání. Vaše spokojenost je pro nás prioritou a těší nás, že jsme splnili vaše očekávání. Budeme se snažit i nadále poskytovat vynikající služby.

• Perfektní orientace ve výběru
    • Skvělá zákaznická podpora
    • Rychlé dodání

I když jsem žena, rychle jsem našla, co jsem chtěla. Před zákaznickou podporou jsem si výběr potvrdila, kde mi bylo vše vysvětleno a potvrzeno. Zboží jsem dostala do 24 hodin. Super! Určitě doporučuji.

Vážený zákazníku,

Jsme potěšeni, že jste ocenili naši perfektní orientaci ve výběru a skvělou zákaznickou podporu. Rychlé dodání je pro nás prioritou a jsme rádi, že jste byli spokojeni.

S pozdravem Ondřej Braha - zákaznická podpora

• Rychlost, vždy objednávám držáky zde a max. spokojenost.

Vážený zákazníku,

Jsme potěšeni, že oceňujete rychlost našich služeb a vždy jste maximálně spokojen s našimi držáky. Vaše věrnost nás těší!

Rychlost,dobrá komunikace.

Vážený zákazníku,

Jsme rádi, že oceňujete rychlost našich služeb a dobrou komunikaci. Vaše spokojenost je pro nás prioritou!

S pozdravem Ondřej Braha - zákaznická podpora

• nabízí držáky za rozumnou cenu
    • rychlost dodání
    • provozovatelé eshopu neví, že ze zákona jsou povinni dodat český návod ???!!!!!!
    • silně předražené doplňkové zboží

Vážený zákazníku,

Jsme rádi, že oceňujete naše držáky za rozumnou cenu a rychlost dodání. Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá a těší nás, že jste s našimi službami spokojen. Budeme se snažit i nadále poskytovat kvalitní produkty a rychlé dodání.

S pozdravem Ondřej Braha - zákaznická podpora

Vše jak má být, rychlé doručení

Vážený zákazníku,

Jsme rádi, že vše proběhlo podle vašich očekávání a že jste spokojeni s rychlostí doručení. Vaše spokojenost je pro nás důležitá a neustále pracujeme na zlepšování našich služeb. Doufáme, že i vaše další zkušenosti s námi budou stejně pozitivní.

Na male tv.24palec nejsou srouby

Vážený zákazníku,

děkujeme vám srdečně za Vaši recenzi a za to, že jste si našel čas sdílet svou zkušenost s ostatními.

Omlouváme se za chybějící šrouby. Rádi bychom vám nabídli naši univerzální sadu šroubů, která by měla vyřešit tento problém. Kontaktujte prosím naši zákaznickou podporu, abychom vám sadu mohli zaslat co nejdříve. Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá a chceme zajistit, aby váš produkt byl plně funkční.

• velky vyber

Vážený zákazníku,

Jsme rádi, že oceňujete širokou nabídku našich produktů. Naším cílem je poskytovat rozmanitý sortiment, který vyhovuje různým potřebám a přání našich zákazníků. Vaše spokojenost a pozitivní zkušenost jsou pro nás největším potvrzením, že jdeme správným směrem.

• Vše ok
    • Dražší poštovné

Vážený zákazníku,

Jsme si vědomi vaší připomínky ohledně vyšší ceny poštovného a intenzivně pracujeme na zlepšení našich distribučních procesů, abychom mohli nabídnout co nejvýhodnější ceny doručení při zachování vysoké kvality našich služeb. Vaše zpětná vazba je pro nás velmi cenná a pomáhá nám zlepšovat služby, které nabízíme.

tento typ držáku jsme zakoupili 3x-spokojenost

Vážený zákazníku,

Jsme opravdu rádi, že jste spokojeni s našimi držáky a oceníme, že jste si je zakoupili již potřetí. Vaše pozitivní zkušenost je pro nás klíčová, neboť nám ukazuje, že jdeme správným směrem ve vývoji a nabídce našich produktů. Váš opakovaný nákup nás motivuje k další práci na inovacích a zlepšování služeb, abychom vám i nadále mohli nabízet jen to nejlepší.

rychlé jednaní a doručení

Vážený zákazníku,

Jsme potěšeni, že jste byli spokojeni s rychlostí našeho jednání a doručení vaší objednávky. Vaše spokojenost je pro nás prioritou a snažíme se vždy vyjít vstříc vašim potřebám s maximální rychlostí a efektivitou.

• Rychlé dodání

Vážený zákazníku,

Velmi si vážíme vaší pozitivní zpětné vazby ohledně rychlosti dodání! Jsme rádi, že jsme vás mohli potěšit a splnit vaše očekávání. Vaše spokojenost je pro nás nejvyšší prioritou a budeme se snažit udržovat tuto úroveň služeb i nadále.

Děkujeme vám za vaši důvěru a podporu a těšíme se na vaši příští návštěvu!

Zásilka byla poměrně rychle vyřízena.

Vážený zákazníku,

Děkujeme vám za vaši důvěru a těšíme se na vaši příští návštěvu!