- Nepřišlo vůbec žádné info o odeslání balíku, na webových stránkách stále stejné info, že sezpracovává.
Skvělý obchůdek, nákup bez problémů v pohodlí mého domova, super rychlá komunikace a možnost vyzvednutí. Naprostá spokojenost a s radostí se budu vracet a nakupovat dál. Můžu vřele doporučit.
Naprosto v pořádku
- Vyhovuje mi sortiment a ceny výrobků.Firma má i kamennou provozovnu, která je nyní téměř v centru Prahy,kde si mohu výrobky i osobně prohlédnout a zakoupit.
- ---------
Příjemný a vyškolený personál.Nákup v obchodě doporučuji.
- Jedinou slabinou je nekvalitní barevná škála. V podstatě objednávám odhadem a čekám, co vlastně dorazí. Nemůže-li být obrázek kvalitnější, aby byly zřejmé rozdíly v odstínech gel-laků, ocenila bych slovní upřesnění. Příklad - červená může být jasná, cihlová, malinová, karmínová,... nebo srovnání s jiným typem - světlejší, výraznější, s růžovým nádechem,...
- profesionalita
- ochota
- rychlost
- kvalita zboží
- neshledal jsem
Specializovaný obchod vedený majitelkou, která se v branži vyzná. Dostatek kosmetiky a rychlá možnost doobjednání, upřednostňuji osobní odběr a možnost si věci prohlédnout, což tu funguje dobře.
Jsě velice spokojená s komunikací a hlavně s vyhověním mých požadavků.
- Zboží, které jinde nenajdu.
- žádné
Velice příjemné prostředí a ochota.
Ochod mi byl doporučen moji kamarádkou, která zde léta nakupuje..byla jsem s prvním nákupem spokojena, jako klient zůstávam
- ceny, výborná komunikace
Krásný výběr, rychlá dodávka, velmi kavalitní výrobky. Mnohokrát děkuji!!!
- skvele produkty
- zatial som sa nestretla s ziadnym minusom
obchod odporucam ponuka fantasticke produkty ja osobne nakupujem hlavne na nechty veci.
- Výhodou si myslím ze je hlavne to ze novinky mate jako mezi prvními.Dale ze jsem si mohla vybrat dopravu jestli postu nebo ppl.A super je ze k objednávce jsou dárky.Toto mi vše přijde jako výhoda oproti jiným shopum protoze ty co znam nenabízí vše najednou,každy shop jen něco z toho.
- Na žádné jsem nepřišla ☺️ Možná cena u některých výrobku
V kostce... Určitě vim ze si u tasha ještě budu objednávat
- Zbozi emi
- Komunikace prodavacek
- vše o.k.nejsou
- nejsou
doporučuji
- pro mne osobní odběr
- Výhodné ceny. Bezvadné informování klienta, rychlé dodání. Zboží bylo kompletní a neporušené.
- dopravní dostupnost /Palmovka /
spokojenost a velmi milá obsluha
- nyní má sídlo u metra Palmovka, takže blízko centra Prahy
rychlé vyřízení, milé a vstřícné jednání