Přihlásit se a přidat recenzi

• Nepřišlo vůbec žádné info o odeslání balíku, na webových stránkách stále stejné info, že sezpracovává.

Skvělý obchůdek, nákup bez problémů v pohodlí mého domova, super rychlá komunikace a možnost vyzvednutí. Naprostá spokojenost a s radostí se budu vracet a nakupovat dál. Můžu vřele doporučit.

Naprosto v pořádku

• Vyhovuje mi sortiment a ceny výrobků.Firma má i kamennou provozovnu, která je nyní téměř v centru Prahy,kde si mohu výrobky i osobně prohlédnout a zakoupit.
    • ---------

Příjemný a vyškolený personál.Nákup v obchodě doporučuji.

• Jedinou slabinou je nekvalitní barevná škála. V podstatě objednávám odhadem a čekám, co vlastně dorazí. Nemůže-li být obrázek kvalitnější, aby byly zřejmé rozdíly v odstínech gel-laků, ocenila bych slovní upřesnění. Příklad - červená může být jasná, cihlová, malinová, karmínová,... nebo srovnání s jiným typem - světlejší, výraznější, s růžovým nádechem,...

• profesionalita
    • ochota
    • rychlost
    • kvalita zboží
    • neshledal jsem

Specializovaný obchod vedený majitelkou, která se v branži vyzná. Dostatek kosmetiky a rychlá možnost doobjednání, upřednostňuji osobní odběr a možnost si věci prohlédnout, což tu funguje dobře.

Jsě velice spokojená s komunikací a hlavně s vyhověním mých požadavků.

• Zboží, které jinde nenajdu.
    • žádné

Velice příjemné prostředí a ochota.

Ochod mi byl doporučen moji kamarádkou, která zde léta nakupuje..byla jsem s prvním nákupem spokojena, jako klient zůstávam

• ceny, výborná komunikace

Krásný výběr, rychlá dodávka, velmi kavalitní výrobky. Mnohokrát děkuji!!!

• skvele produkty
    • zatial som sa nestretla s ziadnym minusom

obchod odporucam ponuka fantasticke produkty ja osobne nakupujem hlavne na nechty veci.

• Výhodou si myslím ze je hlavne to ze novinky mate jako mezi prvními.Dale ze jsem si mohla vybrat dopravu jestli postu nebo ppl.A super je ze k objednávce jsou dárky.Toto mi vše přijde jako výhoda oproti jiným shopum protoze ty co znam nenabízí vše najednou,každy shop jen něco z toho.
    • Na žádné jsem nepřišla ☺️ Možná cena u některých výrobku

V kostce... Určitě vim ze si u tasha ještě budu objednávat

• Zbozi emi
    • Komunikace prodavacek

• vše o.k.nejsou
    • nejsou

doporučuji

• pro mne osobní odběr

• Výhodné ceny. Bezvadné informování klienta, rychlé dodání. Zboží bylo kompletní a neporušené.

• dopravní dostupnost /Palmovka /

spokojenost a velmi milá obsluha

• nyní má sídlo u metra Palmovka, takže blízko centra Prahy

rychlé vyřízení, milé a vstřícné jednání