- Rychlost, spolehlivost
Doporucila bych.
Velmi ochotný a milý personál.
- Barevné gely co jsem koupila jsou nepoužitelné, barvy jsou nerovnoměrné nedá se namalovat souvisle barevná vrstva ani dvěma vrstvami. Protože se musí otevřít a použít aby jste to zjistili, nedají se vrátit. Pigment se nedá do gelu namíchat.
Stavěcí gely jsou dobré ale ty barevné jsou na nic.
- Rychlá komunikace a ochota při problému.Zboží dorazí hned druhý den.
- že na webu jsou věci,které ani na skladě nejsou
Je dobrý
- nesolidní jednání,klamavé popisky u zboží
dávejte si pozor co je v popisku a co vám vlastne příjde v balíku
- Rychlost, cena, super domluva při chybějícím zboží
Super obchod a domluva
- Jelikož ke gelovým nehtům a manikůře provozuji též pedikůru uvítala bych více výrobků tashy právě na zmiňovanou pedi. Jako např. Maska. Peeling je super též i krémy.Jsem s vašimi výrobky max. spokojena a též se mi líbí balení. Proto bych ráda měla na provozovně vše v jedne značce. Jinak nemám žádné záporné zkušenosti
Doporučuji všem,zboží mi dorazilo v pořádku,sice až po týdnu ,ale paní mi zavolala ,jelikož jim na skladě chyběl jeden kus kosmetiky,který jsem si objednala,slušně mi vysvětlila ,že zboží jim dorazí další týden a co nejdřív mi zásilku pošlou. Jsem spokojená!
- Obchod Tasha je blizko od mojeho bydliste.
- Jsem kosmeticka a potrebuji od vas depilacni vosky, ktere jsem nakoupila na vystave Beauty. Byla mi nabizena novinka gelove vosky a jsou super.
Uvnitr prodejny Tasha je vse prehledne, jak pro kosmeticky tak pro manikerky. Pani recepcni mi vse perfektne ukazala, je moc mila a ochotna.
Trochu jsem tapala ohledne adresy. Pouze z hlavni strany budovy je logo. Nikdo v okoli mi nedokazal rict, kde vase prodejna je. Az nahodou jsem nasla na dome cislo 92, obesla ho a tam teprve jsem objevila logo.
Obchod budu urcite doporucovat.
Zde kazda nakoupi to, co potrebuje pro svoji profesi. -
Kvalitni zboží.
- Velmi rychlé dodání
- Přehledné stránky
- Veliký výběr zboží
- Skvělá komunikace e-shopu
Doporučuji i ostatním
Byla jsem spokojena s ochotou,rychlostí a spolehlivostí.
- Kvalita za dobrou cenu.
Doporučuji ;-)
- Výhodou eshopu je, že mohu nakupovat v klidu z domu i ve večerních hodinách.
- neznám
Přehledné stránky. Zboží, které jsem hledala a hlavně našla za přijatelnou cenu na těchto stránkách mi vyhovuje. Příjemná komunikace a rychlá dodávka je prostě supr. Proto doporučuji všem
- Školení zdarma
- nedostala jsem zboží!!!
jedinou slabinou (i kdyz za to obchod Tasha nemuze) je PPL, ktere absolutne ignoruje smerove znacky balicku a oznaceni KREHKE!!!
- výběr
- kvalita
Velký výběr kvalitních produktů.
- zboží za dobré ceny a přehledné srtánky
- žádné
můžu jen doporučit