Přihlásit se a přidat recenzi

Kvalitní výroíbky, ceny příznivé, dobrá spolupráce.

• Jednoduché objednání
    • Rychlé dodání

Dobrý obchod

Objednala jsem tuto znacku,protoze jsem s jejich vyrobkem spokojena,z tohoto obchodu jsem objednavala poprve , protoze nabizi baleni 50ml a myslela jsem kdyz je to oficialni od znacky gelu ze bude spolehlivy a bohuzel ani po 10ti dnech jsem se zbozi nedockala ani odpovedi na muj email,kdepak objednavka vězí.Objednala jsem z nehtik.cz 30ml a druhy den rano jsem ho mela doma.

• Zboží dorazilo a asi po týdnu mi přišlo, že zboží bylo předáno dopravci a přijde mi sledovací číslo balíku ... Trochu zpožděné reakce obchodu vzhledem k dodací lhůtě do druhého dne ...

• Nepouzitelny obchod

Do dnesniho dne (16dnu od nakupu) prisly dva maily oba ve stejnou minutu:
    Probiha priprava
    Potvrzeni objednavky
    Od te doby zadna informace o pripravenosti zbozi k vyzvednuti, naskladneni, o zruseni objednavky. Nic. Takze za me nepouzitelny obchod. (Spam jsem kontroloval)

• dodání i v sobotu
    • zatím nevím

doporučuji

• Siroky sortiment
    • Nekomunikuje

Stranka se mi velmi libila ale objednane zbozi melo dorazit behem tri dnu,jelikoz meli vse skladem a po deseti nech stale zadna odezva,ani neodpovidaji na email. Ale reklamy mi samozdrejme chodi..

• Kvalitni zbozi.
    • Nekomunikuje se zakaznikem. Kdybych se sama nezacala pidit po stavu objednavky (jednalo se o osobni vyzvednuti),tak se mi do dnes zrejme nikdo neozve.

Pokud na zbozi nespechate a nebude vam vadit, ze zbozi, ktere ma byt skladem a neni, a dostanete za to jine, tak doporucuji. Opravdu skoda, ze maji trochu zmatek v objednavkach...

• oblíbené, kvalitní zboží
    • některé zboží občas není k dispozici, je třeba počkat

kvalitní produkty, dobrá komunikace

• Rychlost, kvalita
    • Žádné

Vše proběhlo v pořádku, vysoce hodnotím rychlost a hlavně velký výběr zboží

• objednání z domova
    • kvalitní zboží
    • rychlé dodání

V tomto obchodě nakupuji pravidelně, jsem velice spokojená jak s kvalitou tak i s velmi rychlým dodáním zboží, mohu jen doporučit

• vysoká cena, zejména za ohřívač.

• rychlost dodání, popis produktů, dobrá cena

určitě doporučuji

• přehlednost je průměrná, sortiment asi také (šla jsem jen poté, co jsem potřebovala).
    • absolutně mizerná komunikace, spíš výborná ignorace

To, že dodací doba byla dlouhá, neb jedno z objednaného zboží nebylo skladem (ač ho měli jako akční - doufáte, že naskladněno mají dostatek), ještě pochopíte. Ale to, že Vám ve finále naúčtují vyšší cenu, přesto, že potvrzená objednávka i přiložená faktura je na cenu nižší... a pak z nich přeplatek nedostanete... to už je velmi nekorektní. Veškerá komunikace s obchodem velmi mizerná, pokud nechcete platit vy jim, ale chcete své peníze zpět.

Velice vstřícná a ochotná paní prodavačka. Super komunikace. Doporučuji.

• Rychlost, dobrá komunikace
    • Často nemá některé zboží skladem

Díky aktivní komunikaci mi nákupy vyhovují.

Popisky k vyrobku jsou odflaknute - napr. me podebralo, ze jsem si objednala prirodni barvu na rasy. U toho je napsany jakysi postup - pouzijte vyvojovy gel (developer). Ano, objednala jsem si tedy vyvojovy gel. Jenze az nyni, kdyz uz mam vse doma a chci se pustit do dila, zjistuji, ze developer je pro jinou barvu (klasickou kremovou), pro tuto gelovou je urceny jiny developer - rovnez gelovy. Na jinych strankach je primo odkaz na kompatibilni vyrobek, tudiz se zakaznik nemuze splest. Musim tedy ted developer na sve naklady vratit a zase si nechat - za dalsi postovne poslat developer spravny. Tak jsem zvedava, na kolik me ve finale ten developer vyjde :-/

• Velký výběr
    • Z druhé strany je nedostačne zásobování

Rychlé vyřízení objednávky, bohužel

Velmi doporučuji. Zboží dorazilo následující den po objednání!

• Dekuji za mily darecek k nakupu, hrozne me to potesilo:).