- Rychlost dodání
- Skvělá komunikace
- Radost nakupovat
Vřele doporučuji!
Byla jsem nadšena rychlostí vyřízení objednávky. Určitě doporučuji.
- spolehlivost
- nevím
doporučuji
- rychlost a operativnost - bez problému byla možná telefonicky domluvená úprava objednávky
- nevím o žádných
naprostá spokojenost, mohu jen doporučit...
- Dostatek informací ke zboží.
- Nepřehledné hledání ve FAQ.
Výběr, nákup, platba a dodání bez problémů, mohu doporučit.
- Zboží jsem vybíral raději kvalitnější, tzn. typ Extreme, abych byl dlouho spokojen.
- Odkaz mi doporučila starší dcera, ale i na heuece byl obchod hodnocen jako spolehlivý, rychlý a levný.
- Slabiny nevidím žádné, obchod je "jak má být".
První nákup, vše v pořádku, doma zábava a spokojenost, vystavuji obchodu velikou pochvalu a poděkování.
Doporučuji! -
- --
- --
vše v pohodě
- rychlost vyřízení objednávky
- jasné informace
Dodání zboží sice trvalo trochu déle než jsem očekával, ale s tím se v období vánoc musí počítat, především to byl ale problém české pošty, neboť zboží bylo expedováno v den objednávky.
- Perfektní komunikace a velmi rychlé vyskladnění, odeslání produktu. Nejnižší ceny produktů v dané kategorii.
- Z mé zkušenosti žádné.
- Rychlost spolehlivost, zboží je perfektně zabaleno
Všechno super! Doporučuji
uvítala bych podrobnější informace. Zejména insruktážní video s náhledem do her a cvičebních programů, aby si člověk, který se s podložkou setkává poprvé mohl udělat lepší představu o zboží, které chce koupit. Nemohla jsem se rozhodnout zda TV fit nebo taneční podložku a myslím, že jsem střelila přesně vedle. Ale vzhledem k vysoké ceně přepravy při navrácení zboží již nemám chuť zkoušet podložku druhou. Myslím, že by neuškodila služba kup najisto.
- rychlé dodání
doporučuji
Rychlý, spolehlivý. Maximální spokojenost
- Známe firmu,
- Kvalita zboží
- Servis
- Nevím
Kvalita
DOPORUČILA BYCH ZBOŽÍ LÉPE BALIT.ORIGINÁLNÍ KRABICE BYLA PŘEBALENA POUZE STREČOVKOU A BOHUŽEL KRABICE JE CELÁ POMAČKANÁ A POŠKOZENÁ.
Je velmi rychlý k dodání, tento obchod bych doporučila i ostatním potencionálním zákazníkům.
- celkove spokojennost...ochota a hlavne take kvalita
vrele doporucuji
- Přehledné stránky,bezproblémová komunikace