Stále se vracím, nákup kvalitního zboží za rozumnou cenu.
Prostěradla jsou kvalitní. Zákaznický servis top! Paní Weberová je velmi milá a ochotná. Děkuji. Vřele doporučuji.
- Velký výběr
- Rozumné ceny
- Rychlost dodání
- Kvalita produktů
- Nabídka zboží je pestrá, nemusím běhat po obchodech.
- To je spíš z mé strany - nemožnost si zboží vyzkoušet.
Určitě doporučuji. I když mě nákup nevyšel, jednáni s paní Táňou je bezkonkurenčni. Zboží jsem i bez problémů mohla vrátit, protože mi bylo moc velké.
Vše v pořádku.
- Spolehlivost, ochota, rychlé dodání
Objednávala jsem schody již dříve, toto jsou již třetí a vždy jsem velmi spokojena. S dodáním , komunikací i se schody pro našeho jorkšíra, který si vyskočí bez naší pomoci. Velká spokojenost a doporučuji.
- Úžasná komunikace při jakémkoliv problémů a možnost individuálního přístupu.
Nic
spokojen
- Rychle dodani
- Kvalitni a hezky vyrobek
- bezproblémová domluva
- rychlé doručení
Perfektní schůdky pro našeho jorkšírka , který si může sám vyskočit na gauč. Máme už druhé. Jsme moc spokojeni.
- S nákupem velká spokojenost
- Dr zbožím i s dodávkou jsem spokojená
- Neznám
Maximální spokojenost, rychlost vyřízení objednávky, perfektní komunikace. Již 3. nákup zde.
Krásný den moc děkuji za možnost u vás nakupovat každému vás a vaši firmu doporučím a ještě jednou děkuji
Všechny objednávky byly vždy v pořádku.
- Jediné, co je trošku škoda, je, že nelze zboží dopředu platit kartou online. Ale bankovní převod předem funguje rychle a ok, takže uvádím jenom jako možnou inspiraci do budoucna.
kvalita komunikace
Super,ochota,rychlost, kvalita