Přihlásit se a přidat recenzi

• Široký sortiment, ochotná a komunikativní obsluha.

• Originální zboží, které jsme jinde neviděli

Objednali jsme si originální a drahou lampu z ratanu a přišla s ohnutou ocelovou nožkou. Dopravou to být nemohlo, protože zboží bylo pečlivě zabalené a obal nepoškozený.

Vážený zákazníku,

je nám líto, že Vám přišla lampa pokřivená a omlouváme se, ale bohužel jsme od Vás žádnou reklamaci neměli, až nyní na Heuréce. Kdybyste dal vědět, určitě bychom Vám vyšli vstříc a lampu vyreklamovali. Velmi nám záleží na spokojenosti zákazníků a případné potíže řešíme v co nejkratším termínu.

• přehledný web, dobré ceny, kvalitní nabídka, rychlá komunikace - co dodat?
    • žádné jsem nezjistila

Výborná komunikace
    - obratem odpověděli na dotaz ke zboží, které jsem chtěla zakoupit;
    - informovali mě o délce dodací lhůty 2 týdny, protože zboží museli objednat.

• Pohodlný nákup z domova
    • V obchodě bylo zboží,které jsem potřebovala.
    • Bez obcházení obchodů je nakoupila.

Doporučuji tento obchod i ostatním.
    Dobrá informovanost i spolupráce.

• Přehlednost stránek, popis zboží, ceny
    • Žádné

Vynikající obchod. Výborná komunikace. Zboží které jsem objednal nebylo ihned k odeslání, paní mi nabídla jiné obdobné světlo, které navíc bylo hezčí (design) a dokonce bylo ještě levnější (akční sleva).

Dobrý den pane Bittnere,

moc děkujeme za Váši potěšující recenzi a jsem ráda, že se Vám svítidlo líbí a jste spokojen. V případě potřeby se na nás s důvěrou obraťte. Mějte se hezky a přejeme Vám klidné svátky.

není skladovost položek = internetový obchod

Výborná komunikace, rychost.

• široký sortiment
    • žádné jsem nezjistila

• Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.

• široký sortiment
    • dobré ceny
    • delší dodací lhůty u zboží, které není skladem

Naprosta spokojenost.

Vážení zákazníci,

moc děkujeme za vaše recenze a jsme rádi, že jste s nákupem u nás byli spokojeni. Těšíme se na další případnou spolupráci.

• velký výběr zboží
    • možnost vyzvednutí na prodejně
    • žádné

obchod můžu doporučit

Lustr dorazil s rozbitym stinitkem. Reklamace probehla v poradku tak, ze poslali nove stinitko.

Nefunguje úhrada kartou

Reakce obchodu Svitidla-LED-Lighting

děkujeme za recenzi. Běžně odesíláme zboží a zákazník platbu hradí u přepravní služby kartou, nemáme žádné upozornění, že by to nefungovalo. Je možné, že zrovna ten den měla přepravní služba nějaké potíže s kartami, může se stát, ale to my už neovlivníme. Je nám líto, že na základě tohoto nedoporučujete náš obchod.

Široký sortiment, dobré ceny.

• Solidní internetový obchod.
    • Třeba jízdenky u Student agency po zadání placení přes internetbanking samy otevřou vstupní stránku mého interbankingu. Když se přihlásím, objeví se tam jednorázová platba, kterou si jen zkontroluji a potvrdím. Pak se odhlásím a automat mně dá zpátky na stránku Student agency. Tedy nespletu se při ručním vypisování jednorázového platebního příkazu.

Výhodou je Vaše zaměření na světla s LED žárovkami. Jiné žárovky už rozumný člověk nekupuje.

• žádné

Byla jsem velmi spokojena s přístupem obchodu.

Reakce obchodu Svitidla-LED-Lighting

moc děkujeme za Vaše hodnocení a těší nás, že jste byla s nákupem spokojená.

• Pěkné zboží
    • Dobré ceny

Přijatelné ceny ,pěkné zboží,trochu delší dodání zboží,ale obchodník na to upozornil,platba až po zaslání faktury což je seriozní.Obchodník by mohl poskytnout v době čekání na zboží v jaké fázi se objednávka nachází.Obchod doporučuji !!

• Velký výběr
    • možnost dotazů o výrobcích
    • možnost přivezení domů
    • množství technických informací

velký výběr výrobků
    množství podrobných informací
    možnost zadání otázky před objednáním-porada odborníkem
    množství technických úparametrů

Reakce obchodu Svitidla-LED-Lighting

Jsme velmi potěšeni, že jste byla u nás s nákupem spokojená a moc děkujeme za zveřejnění Vašeho kladného hodnocení.

• velký výběr
    • koupě z domova
    • velmi dlouhá dodací lhůta
    • nutnost koupě 2 druhů žárovek když jsem chtěl LEDky/halgeny a LEDky

velký sortiment
    dodací lhůta opravdu dlouhá
    proč musím kupovat halogeny když mi ted leží ve skřini

Vážený zákazníku,
    děkujeme za Vaši recenzi a dovolujeme si trochu oponovat ohledně halogenových žárovek, které jsou už součástí svítidla, takže jste je nekupoval navíc, jak se mylně domníváte. O tomto jsme spolu diskutovali. Je pravdou, že termín dodání se nám zpozdil o nějaký den vlivem Velikonočních svátků, za což se ještě jednou omlouváme.