Přihlásit se a přidat recenzi

• Přehlednost, sortiment, dobrá komunikace

vřele doporučuji

• PŘEHLEDNOST NABÍDKY

DOPORUČUJI

• Sortiment
    • Slíbená dodací lhůta 3-4 týdny.
    • Po pěti týdnech se mi nikdo ani neozval.

Reakce obchodu Svitidla-LED-Lighting

velmi se omlouváme za časovou prodlevu. Vaše svítidla se vyráběla na zakázku a dodavatel měl nějaké problémy s pomerančovým odstínem a tím pádem nastal skluz ve výrobě. V tuto chvíli už máme zásilku na cestě, takže zboží budeme co nejdříve k Vám expedovat. Také se omlouváme, že došlo nedopatřením k informačnímu šumu. Určitě to nebyl záměr, příště budeme pečlivější při kontrole odeslaných emailů. Je nám to líto, k zásilce Vám přibalíme jako omluvu dárek.
    Děkujeme za Váš nákup a pochopení.

• Jediné co bych vytkla je to, že u zboží nenajdu lhůtu dodání (i když je orientační) a člověk je pak překvapen.

• Dodací lhůta

• objednám a dorazí až domů

doporučuji

• Dodací lhůta tři týdny je docela dost dlouhá.

Obchod doporučuji

Reakce obchodu Svitidla-LED-Lighting

děkujeme za Vaši recenzi a velmi si ceníme Vašeho doporučení. Bohužel pokud svítidlo není na skladě, tak termín naskladnění je závislý od dostupnosti zboží u dodavatele a také na závozu zboží. Nabídka je hodně obsáhlá a není možné všechna svítidla držet skladem. Děkujeme za pochopení.

• Nemusím do obchodu.
    • Rychlost dodání.
    • Nedostatek snímačů platebních karet.
    • Byla slíbena platba kartou,ale nebyla provedena.

Viděla jsem svítidlo u kamarádky a moc se mi líbilo. Zkoušela jsem ho najít přes internet a povedlo se.

Reakce obchodu Svitidla-LED-Lighting

moc děkujeme a těší nás, že jste s nákupem u nás byla spokojená. Co se týká platby kartou, řešíme s přepravní službou, aby se více neopakovalo. Děkujeme za upozornění.

• Nemusela jsem se v podstatě o nic starat.
    • Bylo domluveno,že platím kartou,ale řidič neměl čtečku

Doporučuji

• Obchod nabízí zboží, které nemá na skladě. Po objednávce se omluví, že dodací lhůta je 3 týdny.

• perfektní komunikace
    • rychlost
    • přehledný výběr zboží - v našem případě potřebné a přehledné třídění podle barev

doporučuji

• Zboží objednám z domova v klidu.
    • O žádných nevím.

Jsem spokojena.

• Zboží nebylo skladem a termín dodání měl být 14dní přesto že na stránkách bylo dodání 2-3dny

Reakce obchodu Svitidla-LED-Lighting

děkujeme za recenzi. Omlouváme se, že zboží nebylo skladem, ale tuto informaci na webu neuvádíme. Možná došlo k záměně webů.

• poštovné nad 1500 Kč zdarma,dobré ceny, velký výběr

Koupila jsem si designovou lampičku na stůl, cena byla nejlepší, navíc poštovné zdarma, sice bylo zboží na objednávku ( ale to bylo i v jiném e-shopu) a 3 týdny jsem na něj čekala,ale jsem spokojená. Dobře zabaleno.

• Zaparkování vozidla

Reakce obchodu Svitidla-LED-Lighting

nemáme tušení jaké zaparkování vozidla na e-shopu jste měl na mysli. Zboží jsme odesílali přepravní službou.

• nabízí všechny druhy osvětlení
    • chybí informace zda mají zboží skladem

spokojenost

• protože je to levnější
    • po 35 dnech ještě zboží nemám. To by bylo dřív z Ameriky.

Zkusila bych příště jiný obchod. Zboží stále nemám.

Vážená paní Lenko,
    zboží pro Vás máme nachystané k odběru už delší dobu, čeká se ještě na jedno svítidlo, které jste přiobjednala na poslední chvíli a zrovna ho dodavatel v Německu neměl na skladě. Chtěli jsme Vám zásilku odeslat i bez tohoto svítidla už dříve, ale souhlasila jste, že počkáte až bude vše najednou. Ještě jsme spolu komunikovali ohledně dostatečného osvětlení v kuchyni a počet i typy svítidel jste několikrát měnila. Vaše recenze nás tedy překvapila.

• Prozatím nemohu hodnotit.
    • žádné jsem neshledal

Z jednoho obchodního vztahu nelze vyvodit závěry, v tomto případě spokojennost.

• výborná přehlednost webových stránek
    • dobrý a velký výběr svítidel
    • zatím o žádných slabinách nevím

jedině doporučuji