• mizerná komunikace, dlouhá dodací lhůta

Dobrý den Jaroslave,

dne 8.10.2018 jste si objednal zboží, jehož dostupnost na našem webu byla uvedena na dotaz - tzn. zboží není skladem a v době objednání jsme neměli potvrzený termín a možnost dodání od dodavatele.

Tuto skutečnost Vám o necelé tři hodiny později telefonicky sdělila kolegyně a po dohodě s Vámi objednávku stornovala.

Chápu, že tato doba pro Vás mohla být příliš dlouhá, ale denně zpracováváme poměrně hodně objednávek a ne vždy se nám povede zákazníka kontaktovat obratem. Budeme na tom i nadále pracovat a pevně věřím, že se příště polepšíme.

• Velký výběr
    • dodací doba (čekám přes týden a namísto zprávy z obchodu jsem tam musel zavolat, abych zjistil,že zboží není skladem a musím čekat další týden) ..

Dobrý den Miroslave,

velice mě mrzí zpoždění dodání Vašeho zboží. Objednávku měla na starosti nová kolegyňka a já jsem nedohlídl na to, aby Vás obratem informovala o dostupnosti produktu. Omlouvám se za to, sypeme si popel na hlavu.

Opravdu jsme to podělali a budeme rádi, když nám dáte ještě jednu šanci, abychom Vám ukázali, že se jednalo o ojedinělou situaci. Pokud ne, smíříme se s tím.

Zboží nemohu hodnotit.
    Po třech týdnech od objednání ještě nedorazilo i přesto, že dodací lhůta měla být 3-5 dní.

Dobrý den Stanislave,

pravděpodobně se jedná o omyl. Zboží jste si u nás objednal 11.6.2018, tentýž den jsme Vám zboží expedovali a následující den Vám bylo doručeno Českou poštou. Prosím o kontrolu, zda jste si nespletl e-shop, který hodnotíte a případně zažádal Heuréku o odstranění této negativní recenze.

SvětSoučástek.cz

• Inzerujete něco co nemáte v obchodě. Měli byste na to upozornit, že zboží není na skladě. Musel jsem po týdnu volat vaši firmu, kde jsem dozvěděl, že zboží bude až 25.5.2018 !!!

Dobrý den Josefe,

na našem webu uvádíme u každé položky aktuální počet kusů, které jsou skladem. Pokud je ale u položky uvedeno místo počtu kusů termín "na dotaz", pak je vhodné se před objednáním opravdu dotázat, zda je produkt možné v dohledném termínu dodat nebo ne. U Vámi objednané položky se jedná o tento případ.

Snažíme se mít skladem vše, ale občas se i našim dodavatelům nějaká položka vyprodá a nejsme schopni ji v krátkém termínu zajistit.

Pevně věřím, že i přes tuto negativní zkušenost nám zachováte přízeň.

Děkuji a přeji hezký den,

SvětSoučástek.cz

Objednal jsem si Šupléru, přišla Šupléra, nicméně evidentně používaná. Nebyla čistá a hodně ohmataná (spousta mastných otisků prstů a tak). Produkt dle všeho funguje, jen se podle mě nejednalo o nový kus...

Reakce obchodu SvětSoučástek.cz

šupléry takto chodí již od výrobce jelikož ke konzervaci používají olej, aby nedošlo ke korozi vlivem vlhkého vzduchu při skladování a přepravě. "Ohmataná" jak uvádíte byla proto, že ji pravděpodobně někdo po vyrobení a namazání olejem vzal do ruky a manipuloval s ní. Náš e-shop v žádném případě neprodává použité výrobky jako nové. Pokud vám výrobek nevyhovuje, můžete jej samozřejmě vrátit v zákonné 14 denní lhůtě.

SvětSoučástek.cz

Obchod asi celý v pořádku.
    Ale zboží jsem čekal jiné: gumové nožičky nebyly gumové.
    Kvůli poštovnému nemá cenu vracet.

• Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

Doposud se mě nikdo neozval jak to vypadá s mojí objednávkou!!!

• Asi by obchod měl zvážit nového dopravce!!!

Vrátil jsem dálkový ovladač, ale nebyly mi do dnes vráceny peníze, prý jim poštou nedošlo zpět.

Dobrý den Františku,

děkuji za vaše hodnocení a je mi líto, že nás nedoporučujete. Bohužel k nám od vás doposud nedorazilo žádné zboží, tudíž vám nemůžeme ani vrátit peníze. Můžete mi prosím poslat číslo zásilky, abychom mohli případně zásilku dohledat. V opačném případě vám bohužel nemohu pomoci.

SvětSoučástek.cz

Zboží mi nebylo doručeno, a ani žádná komunikace neproběhla. Takže rozhodně nejsem spokojen a nemám důvod doporučovat

Dobrý den Matěji,

děkuji za vaší recenzi a mrzí mě, že jsme vám nemohli dodat zboží, které náš dodavatel zrušil ze své nabídky. Bohužel se nám nepovedlo s vámi ani opakovaně telefonicky spojit.

SvětSoučástek.cz

• nelíbí se mi komunikace obchodu se zákazníkem

průměrný

Dobrý den Eduarde,

děkuji za vaše honocení a mrzí mě, že jste nebyl spokojen s naší komunikací a nedoporučujete nás ostatním zákazníkům.

Myslím si, že z naší strany došlo ke koretktnímu jednání (vámi vybrané nevhodné zboží jsme od vás vzali v zákonné lhůtě zpět + jsme vám vrátili peníze).

Pokud se vás dotklo upozornění, že zboží lze v zákonné lhůtě 14 dní vrátit pouze pokud nakupujete na fyzickou osobu, nikoliv firmu, pak se vám osobně omlouvám. Nebylo účelem vás nějak urazit či naštvat.

Jako kompenzaci bych vám rád nabídnul slevový kupón pro příští nákup a pevně věřím, že i přes tuto zkušenost na nás nezanevřete.

Hezký den.

SvětSoučástek.cz

Místo multimetru určeného pro evropský trh (takový jako je v popisu v eshopu a na obrázcích) jsem dostal verzi určenou pro čínský trh (horší ochrana). Třikrát jsem se pokoušel kontaktovat eshop, komunikace nemá žádnou odpověď. Proto vracím zboží.

Dobrý den Jane,

děkuji za vaší recenzi a velice mě mrzí, že jste dostal, jak vy říkáte "multimetr pro čínský trh". Ověříme u distributora pro ČR, jak je možné, že uvedl na trh výrobek, který neodpovídá standardům pro evropský trh.

Můžete mě prosím kontaktovat na tel: 773 188 749, abychom mohli celou záležitost dořešit. Byl bych rád, kdybyste na nás nezanevřel kvůli tomuto nedorozumění. K celé záležitosti se postavíme čelem a v případě, že opravdu došlo k pochybení na straně dovozce, budeme od něj požadovat kompenzaci a nápravu.

SvětSoučástek.cz

Zboží došlo poškozené do dnes se my nedostalo odpovědi,muj první a poslední nákup

Dobrý den Stanislave,

velice mě mrzí, že vám od nás dorazilo poškozené zboží. Prověřoval jsem, kde se stala chyba, ale bohužel jsem nedohledal vaší reklamaci ani podnět na ní.

Byl bych rád, aby jste byl s nákupem u nás spokojen a proto mě prosím kontaktujte přímo na tel: 773 188 749. Pevně veřím, že společně najdeme cestu jak vaší reklamaci vyřešit.

Děkuji

• Rychlost
    • Předražené brýle, naprosto nepoužitelný brak, který jsem po rozbalení a vyzkoušení zahodil.

Doporučuji obchodu dovážet kvalitnější zboží a neprofitovat na nesmyslném šmejdu. I Čína má některé výrobky použitelné!

Dobrý den Petře,

děkujeme za vaše hodnocení a je mi líto, že jste s binokulárními brýlemi nebyl spokojen.

Mohl jste nám zavolat a brýle vrátit v zákonné lhůtě 14 dní. Obratem bychom vám vrátili peníze a náklady na poštovné.

Těchto brýlí jsme leto prodali 46ks a vrátily se nám pouze jedny, kdy zákaznické omylem nevhodně zvolila aplikaci těchto brýlí na pletení a využila právě možnosti vrácení peněz.

Je naším zájmem aby byl zákazník s nákupem u nás vždy spokojen a proto příště kdykoliv nebudete s čímkoliv spokojen, zavolejte nám, rádi s vámi vše obratem vyřešíme k vaší spokojenosti.

I přes tuto vaší zkušenost pevně věřím, že jste na nás nezanevřel a rádi vás u nás opět uvidíme.

SvětSoučástek.cz

• Dobrá zkušenost- Už nikdy nekupovat to co si pěšky mohu donést do dvou-třech dnů sám.
    • Žádné, chyba je na moji straně.

Internetový obchod je pro mladé. Dobře jim tak. My starší si uděláme čas.

Dobrý den Štefane,

děkujeme za vaší recenzi a je mi líto, že nás nedoporučujete ostatním zákazníkům. Pro vaší objednávku jsme udělali z naší strany opravdu maximum.

Zboží jste si objednal 6.7. (ve státní svátek) a i přesto, že jsme den poté měli k expedici rekordní počet balíku (za dva dny svátků) jsme vám zásilku odeslali hned 7.7. Českou poštou, která zásilku měla dodat následující den 8.7. Bohužel ta svou garanci dodání do 24 hodin a své zákazníky asi nebere tak vážně jako my a zásilku doručila až následující pracovní den (po víkendu) 11.7.

Za chování České pošty se vám osobně omlouvám a mrzí mě, že výsledek naší práce a vaší zkušenost takto negativně ovlivnila. Našim zákazníkům doporučujeme používat z naší nabídky dopravců raději soukromé firmy, aby k podobným situacím nedocházelo. Bohužel i u nich se občas stane, že zásilku doručí se zpožděním. Toto opravdu nejsme schopni ovlivnit a mrzí nás, když je zákazník zklamaný.

Pevně věřím, že v sobě najdete sílu a odvahu u nás objednat zboží i příště a dáte příležitost jinému dopravci, který vás třeba nezklame.

SvětSoučástek.cz

• vznesl jsem dotaz na pracovníka a on jako peofesional nedokázal od odborně poradit

Dobrý den Michale,

velice mě mrzí, že jste s reakcí mého kolegy nebyl spokojen a osobně jsem vaši konverzaci prověřil.

S největší pravděpodobností jste s kolegou oba mluvili o tomtéž a přesto jste se bohužel navzájem nepochopili.

Snažil jsem se vám obratem dovolat a pokusit se vám jako laikovi zapojení tlačítka, které jste si u nás objednal vysvětlit. Bohužel se mi ani po několika pokusech nepodařilo s vámi spojit.

Jelikož nám záleží na tom, aby zákazník byl VŽDY spokojen s našimi produkty stejně jako s naším zákazcnikým servisem, budu rád, když se se mnou spojíte přímo na telefonním čísle: 773 188 749 a najdeme společně řešení vašeho zapojení.

Omlouvám se za komplikace způsobené tímto nedorozuměním a pevně věřím, že na nás nezanevřete a dáte nám šanci naši chybu napravit.

SvětSoučástek.cz

Vše jsem ohodnotil velice kladně, ale celkové hodnocení jsem dal "špatný". Hledal jsem rozběhový kondenzátor do sekačky s max. délkou 80mm. V kamenném obcodě mi nabídli délku 95mm (samotné tělo bez konektorů). Pak jsem u vás objevil uváděnou délku 70mm a objednal. Přišel kondenzátor dlouhý 95mm. Nakonec jsem to přidělal na jiné místo (nic moc). Takže upravte vámi deklarované parametry ať se nenapálí někdo další