Vse super
Rychlé vyřízení, hodně věcí skladem. Děkuji
Vše bylo v pořádku.
Rychlé dodání,velmi dobrá cena.
- Ochota prodávajícího zrušit tuto objednávku (objednaná baterie nebyla na skladě ani v zahraničí) a koupit jinou baterii, která byla na skladě ihned k odběru.
Tento obchod mi vyhovuje a když něco kupuji osobně, tak mi dobře poradí přímo v prodejně.
rychlé
Chtěl jsem podpořit český obchod, ale po 10 dnech mi zboží dosud nebylo doručeno. Příště už tu chybu neudělám.
na místě mi ochotně poradili s konkrétním produktem přímo u vozu a ušetřili mi tak koupi nevhodného typu výrobku, díky
- Skvělá orientace na stránkách, rychlost doručení, kvalita a cena
rychlá dodávka
rychlost obchodu
- Rychlé dodání,super komunikace
Až na katalog, který měl být uvzboží, vše v pořádku.
Nakupuji zde opakovaně a vše bez problémů.Dodací lhůta krátká, komunikace s obchodem super.Určitě nenakupuji naposledy, sortiment pro kempování a vybavení karavanů široký,obchod mohu jen doporučit.
Zatím nic nepřišlo.
- Rychlost ,široká nabídka, ceny
- Rychlost cena
Velmi rychle dodani do boxu na vyzvednuti. Ferove ceny.
Dodání bylo zpožděno, ale vinou PPL, Svět karavanů za to nemohl, přesto mi za zpoždění dodávky poskytl kompenzaci a to oceňuji.
Zboží nedodali v požadovaném termínu, objednávku jsem z důvodu odjezdu musel zrušit a koupit zboží v Decatlonu.