• Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

• Měl jsem pocit, že lidé, kteří vyřízovali objednávku, byli trochu méně chápaví.

Objednal jsem dráhý fén, měl poškozenou krabici, a žádný návod k použití a záruční list. Požádal jsem, ať mi pošlou tyhle dva dokumenty. Návod na použití zaslali v PDF na mail. Opět jsem požádal o originalní návod, který očekávám u drahého značkového výrobku a né žádný cancour z kopírky.Jak se již dalo očekávat, poslali poštou cancour z kopírky torzo návodu k něčemu strana 41,42,43.Tak jsem to vzdal a fén jsem poslal zpět.Peníze mi vrátili.

• Recenze byla odstraněna na základě podkladů od obchodu.

• Slibuje darek zdarma a pote ho vlastne musite zaplatit!!! a proto jsem darek odrekl

U tohoto e-shopu jsem nakoupil, protoze oproti konkurenci nabizel k nakupu darek zdarma... sice blbost, ale zdarma...

1.) Bohuzel po me telefonicke urgenci, jestli se jedna o darek zdarma (bylo mi divne kdyz se mi zapocital do sumy k zaplaceni) jsem byl informovan, ze si tento darek musim zaplatit.

2.) Nejspise nebylo masaznio lehatko skladem, protoze dorazilo 6 dni po objednavce (info na eshopu bylo "SKLADEM")

Kvuli temto dvoum aspoktum jednoznacne nedoporucuji!!!

Reakce obchodu Svět kadeřnictví.cz

při objednání zboží si může zákazník v případě zájmu a podle svého uvážení vybrat k objednávce dárek za velmi zvýhodněnou cenu. Nejedná se o dárek zdarma, ale o extra dárek od 1 Kč, tedy téměř s absolutní slevou. Z nabídky těchto produktů jste si vybral sponky Detail za bonusovou cenu 20,- Kč s DPH, u kterých je běžná prodejní cena 55,- Kč s DPH, dárkem je tedy sleva 64%.

Masážní lehátko bylo skladem, nicméně expedováno bylo později, protože se nám s Vámi po prvním telefonátu nepodařilo znovu spojit a upřesnit si informace ohledně zmíněného dárku k objednávce a navrhnout následné řešení k Vaší spokojenosti. Je také důležité zmínit, že v uvedených 6 dnech je započítaný i víkend, kdy přepravní společnost zásilky nedoručuje.

Svět kadeřnictví

• produkt oznaceny skladem nemaji

Zboží je velice nekvalitní.

• Neodpovidaji na e-maily

• na to snad odpověď znáte
    • zboží není popsáno dle skutečnosti a funkčnosti zboží

web krásný, komunikace též, jen popisky zboží jsou nedostačující a nepřesné

zboží jsem zakoupila pro stříhání našeho domácího mazlíčka, pro jemnou srst nevhodné,
    bohužel

• rychlé doručení

nekvalitní zboží za neodpovídající ceny

Reakce obchodu Svět kadeřnictví.cz

je nám líto, že jste si tento kartáč na drdoly neoblíbila. Velice nás to překvapilo, protože se kartáč díky vysoké kvalitě a nízké ceně stal jedním z nejprodávanějších. Pokud je zákazník nespokojen, vždy může využít možnost vrácení nebo výměny zboží do 14 dnů.

SvětKadeřnictví.cz

• Určitě PPL služba - respektive pán, který mi zboží přivezl byl zmatený, volal již po šesté hodině ranní, což bych hodnotila jako velmi neslušné, poté volal později s tím, že neví jaká je adresa dodání a chtěl ode mě popsat podrobně cestu(?)Navíc byl velmi hrubý a drzý ve svém projevu.
    • Do dnešního dne jsem neobdržela žádný doklad-fakturu o zaplacení zboží!

S objednaným zbožím jsem spokojená, nicméně s neprofesionálním chováním a způsobem doručení službou PPL jsem velmi nespokojená.
    Bohužel díky tomu již nebudu ve Vašem obchodě si nic kupovat, obávám se jistých nepříjemností s doručením objednaného zboží.
    Je to škoda, jinak nemám co bych Vám vytkla. Snad jen, že nemám účtenku za zakoupené zboží, o kterou bych Vás chtěla požádat, abyste mi ji zaslali. Děkuji.

• Lak i lesk na vlasy byly rozlité

Průměrný

Reakce obchodu Svět kadeřnictví.cz

děkujeme za Váš nákup. Velmi nás mrzí, že jste obdržela zmíněný lak na vlasy i lesk rozlité. Zboží před odesláním pečlivě kontrolujeme a vlasovou kosmetiku balíme navíc do strečové fólie. Pokud nastane tato situace, je potřeba nás telefonicky nebo emailem kontaktovat ihned po obdržení zásilky, abychom tento problém mohli společně vyřešit k Vaší spokojenosti. Služby zákazníkům neustále zdokonalujeme, a proto věříme, že budete při dalším nákupu spokojená.

Ještě jednou děkujeme za Váš nákup.

SvětKadeřnictví.cz

Zboží bylo doručeno velice rychle po objednání a zaplacení.
    Velikost zboží - hřebene - je uvedená chybně. Hřeben je mnohem větší, než uvádí webové stránky. Kvalita hřebenu je však výborná, ale nevejde se do žádné kabelky. Kadeřnická pláštěnka je průměrné kvality, bohužel se na ni lepí ostříhané vlasy.
    Zákazník dostane dárek - sponku, kterou si musí uhradit, byť pouze korunovu částkou, ale není to v tom případě dárek. Zmíněná spona byla navíc rozbitá.

Reakce obchodu Svět kadeřnictví.cz

děkujeme, že jste si pro nákup zboží vybrala právě náš obchod. Je nám líto, že jste nespokojená. U produktů doplňujeme maximum informací včetně kompletních rozměrů. Pokud u produktu chybí potřebné údaje jako například délka kartáče, vždy má zákazník možnost kontaktovat nás telefonicky, emailem nebo přes Skype a my mu poskytneme všechny dostupné informace. Je-li zákazník se zbožím nespokojen, může využít možnost výměny nebo vrácení zboží do 14 dnů.

V případě zájmu si může zákazník podle svého uvážení vybrat k objednávce dárek za velmi zvýhodněnou cenu například sponku do vlasů, kterou si můžete koupit místo běžné ceny 4,- Kč za pouhou 1,- Kč. Dárkem od nás je právě zmíněná sleva ve výšši - 75%. Velmi nás mrzí, že jste obdržela tuto sponku rozbitou, zboží před odesláním pečlivě kontrolujeme, abychom podobným situacím předcházeli.

SvětKadeřnictví.cz

• Nedostatečná organizace, dlouhé čekání na dodání zboží, kde došlo k záměně objednaného výrobků za jiný, následně nefungovala komunikace a pružná domluva ze strany internetového obchodu, například vůbec neproběhl slíbený zpětný telefonát, tedy jsem musela volat další den a připomínat se s výměnou zboží.

Pevně doufám, že tento internetový obchod se z toho, jak nás zklamal, může vymluvit jen na předvánoční shon a že jinak funguje lépe. Takhle to bylo bohužel hodně špatné.

• Zboží jsem objednala před dvěma týdny a stále na něj čekám !

Pro nákup v tomto obchodě jsem se rozhodla díky dobré ceně, ale abych čekala na zboží dva týdny, a to ještě nevím, jestli to nebude déle, si radši připlatím!

• Dlouhá dodací lhůta,zboží bylo zaprášené a poškozené.

Pokud zákazník nechvátá na dodání zboží,jsou služby kvalitní.

Reakce obchodu Svět kadeřnictví.cz

zakládáme si na 100% spokojenosti našich zákazníků, proto nás velmi mrzí, že nejste spokojena. U každého výrobku máme uveden termín dodání, aby byl zákazník maximálně informovaný o termínu doručení zboží. Prověřili jsme Vaši objednávku a zjistili jsme, že u Vámi objednaného produktu Batavan byl uveden termín dodání do 5 dnů. Pokud je zákazník se zbožím nespokojen, vždy může využít možnost výměny nebo vrácení zboží do 14 dnů. Služby zákazníkům neustále zdokonalujeme, a proto věříme, že při dalším nákupu budete spokojená.

Světkadeřnictví.cz