Přihlásit se a přidat recenzi

Výborná komunikace, dokonce jsemm zapomněla jednu položku a ochotně ji do odeslané objednávky dodali a v jednom balíku za jedno poštovné poslali a včas informovali, že bude zpožděno, zda akceptujeme. Velice solidní přístup.

Reakce obchodu Svět hraček.NET

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení i za nákup. Za mírné zpoždění se omlouváme, ale věříme, že to stálo za to :-) Budeme se těšit i do budoucna. Svět hraček.NET

• Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.

• Maximální vstřístcnost k zákazníkovi

Reakce obchodu Svět hraček.NET

Dobrý den, děkujeme za hodnocení a za nákup v našem e-shopu. Budeme se těšit i do budoucna :-) Svět hraček.NET

• -pohodlí nákupu z domu
    • -nabídka zboží, které jsem v kamenném obchodě nenašla

doporučuji po šech stránkách

Reakce obchodu Svět hraček.NET

Dobrý den, děkujeme za hodnocení a za nákup v našem e-shopu. Jsme rádi, že jste byla spokojená. Budeme se těšit i do budoucna :-) Svět hraček.NET

• Objednané zboží nebylo na skladě.
    • Ale rychlé doobjednání. A hlavně skvělá komunikace.VSTŘÍCNOST.
    • TAKOVÝCH OBCHODNÍKŮ KDYBY BYLO VÍC.....

Reakce obchodu Svět hraček.NET

Dobrý den Heleno, děkujeme za Vaše hodnocení a za nákup v našem e-shopu. Jsme rádi, že jste spokojená. Budeme se těšit i do budoucna :-) Svět hraček.NET

• nabídka
    • cena

měli zboží které jsem za nejnižší cenu
    obchod doporučuji pro dobrou komunikaci a rychlost vyřízení

• Nízké ceny
    • Není vše skladem, ale když si člověk chvilku počká tak je vše OK.

Tetno obchod doporučuji. Vše OK

Reakce obchodu Svět hraček.NET

Děkujeme za Váš nákup v našem e-shopu i za Vaše hodnocení. Na dodacích lhůtách některých položek zapracujeme :-) Svět hraček.NET

• Dobré ceny, výborná komunikace obchodu.

Reakce obchodu Svět hraček.NET

Děkujeme za Váš nákup v našem e-shopu i za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojená. Budeme se těšit na příště :-) Svět hraček.NET

• Cena, spolehlivost a rychlost.

• Nákup z domova
    • Nejlepší cena
    • Nevím o záporech

Byl to můj první nákup v tomto obchodě a byla jsem spokojená s rychlostí dodávky. Jenom plachta, kterou jsem objednala na trampolínu, má velmi krátké úchyty a plachta nedrží tak jak by měla. Nelze ji na všech stranách zachytit k trampolíně. Musíme to upravit, ale to by neměl být problém.

Reakce obchodu Svět hraček.NET

Dobrý den, Radko, děkujeme za Vaše hodnocení i za nákup v našem e-shopu. Pokud Vám zboží nevyhovuje, můžete jej v zákonné lhůtě čtrnácti dnů vrátit zpět. Svět hraček.NET

Super,veliká ochota majitele,vše na čem jsme se domluvili po telefonu splnil.Tímto bych chtěl p.Vitáskovi poděkovat.Jenom takových obchodů více.Výrobek splnil účel.

Reakce obchodu Svět hraček.NET

Děkujeme za Váš nákup v našem e-shopu. Jsme rádi, že jste spokojený. Budeme se těšit na příště :-) Svět hraček.NET

• nízké ceny

Reakce obchodu Svět hraček.NET

Dobrý den, děkujeme za nákup v našem e-shopu. Svět hraček.NET

• Velký sortiment zboží, dobrá cena a dobrá komunikace s majitelem.

Reakce obchodu Svět hraček.NET

• obchod je přehledný, je zde široký výběr zboží
    • kvalita zboží neodpovídá popisu a obrázku,již podruhé jsem obdržela hračku, která byla poškrábaná,vypadala, jakoby se s ní předtím hrálo několik dětí, úpřimně, styděla bych se tohle zboží darovat

zboží špatné kvality stran designu, ošuntělé

Reakce obchodu Svět hraček.NET

Dobrý den, pokud Vám přišlo zboží, se kterým nejste spokojena, máte právo jej do 14ti dnů vrátit. Neobdrželi jsme však od Vás doposud žadný e-mail nebo zprávu, že je se zbožím nějaký problém. Vše jde vyřešit, nikomu nikdy neděláme žádné problémy, pokud je se zbožím něco v nepořádku. Snažíme se vždy maximálně vyhovět zákazníkovi a určitě se vše dalo stihnout do Vánoc. Vzhledem k tomu, že jsme od Vás za dobu existence našeho e-shopu obdrželi pouze jednu objednávku, přijde mi zvláštní, že jsme Vám, dle Vašeho tvrzení, opakovaně zaslali poškozené hračky... Za hodnocení Vám i tak děkujeme a přejeme hezké Vánoce. S pozdravem Tomáš Vitásek - Svět hraček.NET

• Osobní komunikace se zástupcem obchodu - sami volali pro doladění detailů

Reakce obchodu Svět hraček.NET

Skvělá komunikace, dobré ceny.

Reakce obchodu Svět hraček.NET

Dobrý den, Maikle, děkujeme za Vaše hodnocení i za nákup v našem e-shopu. Svět hraček.NET

• Po objednání a potvrzení objednávky je možno u PPL sledovat, kde se zásilka nachází.
    • Rozhodla jsem se pro nákup v tomto obchodě, protože na něj byly veskrze kladné reference.
    • Byla jsem spokojena po všech stránkách.
    • S žádnými nedostatky jsem se při své objednávce nesetkala.

Tento obchod mohu všem doporučit - rychlá dodávka, skvělá kvalita.

• rychle dodani zbozi
    • podle me zadne