Přihlásit se a přidat recenzi

• rychlost ,spolehlivost
    • potřebovala jsem kostým pro vnučku -rychle
    • nvím

vřele doporučuji a děkuji

Reakce obchodu Svět hraček.NET

Dobrý den, Evo, děkujeme za Vaše hodnocení a za nákup v našem e-shopu. Jsme rádi, že jste byla spokojená. Budeme se těšit i do budoucna :-) Svět hraček.NET

• velmi rychlé dodání
    • přesně to zboží, co jsem hledala bylo právě ve Světě hraček.NET
    • nenašla jsem zatím žádnou slabinu

Vyzkoušejte si to :-) Já jsem velmi spokojená.

Reakce obchodu Svět hraček.NET

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení a za nákup v našem e-shopu. Budeme se těšit i do budoucna :-) Svět hraček.NET

OK vše, doporučuji

Reakce obchodu Svět hraček.NET

Dobrý den, Li, děkujeme za Vaše hodnocení a za nákup v našem e-shopu. Budeme se těšit i do budoucna :-) Svět hraček.NET

• rychlost dodání

Rychlá odezva a dodání zboží. Vše O.K.

• Velký výběr, dobré ceny

Naprostá spokojenost, z důvodu 1 chybějící položky v mé objednávce jsem byla telefonicky kontaktovana a byly mi nabídnuty jiné alternativy.

Reakce obchodu Svět hraček.NET

Naprostá spokojenost, rychlá a bezproblémová domluva s obchodem.

Reakce obchodu Svět hraček.NET

Dobrý den, Jirko, děkujeme za pochvalu a za nákup v našem e-shopu. Budeme se těšit i do budoucna :-) Přejeme vše nejlepší do nového roku. Svět hraček.NET

Komunikace a vstřícnost obchodu super, ale zboží (dvě dětské hry) velmi nekvalitní, poškozené. Velké zklamaní z hraček.

Reakce obchodu Svět hraček.NET

Dobrý den, vzhledem k tomu, že jste se na nás s žádným problémem zatím neobrátila, dozvídám se o něm až z tohoto hodnocení. Věřím, že Vás dokážeme přesvědčit o tom, že náš přístup k řešení reklamací je stejně rychlý a kvalitní, jako k vyřizování objednávek a ke komunikaci se zákazníkem. Mějte úspěšný začátek nového roku. Tomáš Vitásek - Svět hraček.NET

• výborná komunikace,ochota vstříc zákazníkovi, rychlá dodávka zboží

obchod vřele doporučuji.

Reakce obchodu Svět hraček.NET

Dobrý den, Ludmilo, děkujeme za Vaše hodnocení a za nákup v našem e-shopu. Budeme se těšit i do budoucna :-) Přejeme vše nejlepší do nového roku. Svět hraček.NET

• rychlost vyřízené objednávky
    • dobrá cena
    • dobrý výběr sortimentu
    • žádné jsem nenašla

v sortimentu bylo to,co jsem potřebovala
    velmi dobré
    ano určitě
    dobrá komunikace,rychlé vyřízení objednávky
    dobré ceny

Reakce obchodu Svět hraček.NET

Dobrý den, Ivo, děkujeme za pochvalu a za nákup v našem e-shopu. Budeme se těšit i do budoucna :-) Přejeme vše nejlepší do nového roku. Svět hraček.NET

• vyberu z velké nabídky
    • nic

je to pohodlné

Reakce obchodu Svět hraček.NET

Dobrý den, Miluše, děkujeme za hodnoecení a za nákup v našem e-shopu. Budeme se těšit i příště :-) Přejeme vše nejlepší do nového roku. Svět hraček.NET

spokojenost

Reakce obchodu Svět hraček.NET

Dobrý den, Karle, jsme rádi, že jste spokojen a děkujeme za nákup v našem e-shopu. Budeme se těšit i do budoucna :-) Přejeme vše nejlepší do nového roku. Svět hraček.NET

• Přehlednost nabídek,možnost různě pospojovat objednané zboží,více věcí za jedno poštovné,jednodduché zrušení objednávky.
    • nevím,žádné neznám.

super

Reakce obchodu Svět hraček.NET

Dobrý den, Silvie, děkujeme za hodnocení a za nákup v našem e-shopu. Budeme se těšit i do budoucna :-) Přejeme vše nejlepší do nového roku. Svět hraček.NET

• Kvalitní zboží za super ceny.
    • žádné

Jsem velice spokojená. Potřebovala jsem na poslední chvíli pozměnit objednávku a vyšli mi vstříc. Určitě to nebyl můj polední nákup. Všem vřele doporučuji :-)

Reakce obchodu Svět hraček.NET

Dobrý den, Pavlo, děkujeme za pochvalu a za nákup v našem e-shopu. Budeme se těšit i do budoucna :-) Přejeme vše nejlepší do nového roku. Svět hraček.NET

• nákup doma v pohodlí, široký sortiment zboží
    • nemá

spolehlivý, rychlý obchod.

Reakce obchodu Svět hraček.NET

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení a za nákup v našem e-shopu. Budeme se těšit i do budoucna :-) Přejeme vše nejlepší do nového roku. Svět hraček.NET

• Rychle dodání objednávky.
    • Žadne

Přehlednost - objednávka - rychle dodání . super

Reakce obchodu Svět hraček.NET

Dobrý den, děkujeme za hodnocení a za nákup v našem e-shopu. Budeme se těšit i do budoucna :-) Přejeme vše nejlepší do nového roku. Svět hraček.NET

• rychlost a spolehlivost
    • žádné

doporučuji

Reakce obchodu Svět hraček.NET

Dobrý den, děkujeme za hodnocení a za nákup v našem e-shopu. Budeme se těšit i do budoucna :-) Svět hraček.NET

• rychlost
    • nic mne nenapadá

super

Reakce obchodu Svět hraček.NET

Dobrý den, Soňo, děkujeme za pochvalu a za nákup v našem e-shopu. Budeme se těšit i do budoucna :-) Svět hraček.NET

• rychlost dodání
    • nevím o nich

doporučuji

Reakce obchodu Svět hraček.NET

Dobrý den, Dano, děkujeme za hodnocení a za nákup v našem e-shopu. Budeme se těšit i do budoucna :-) Svět hraček.NET

• slušný výběr
    • neznám

byla jsem spokojena

Reakce obchodu Svět hraček.NET

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení a za nákup v našem e-shopu. Jsme rádi, že jste spokojená a budeme se těšit i do budoucna :-) Svět hraček.NET

• Velký výběr za dobré ceny

S obchodem jsem byla spokojená. Dobrá komunikace, rychlé odeslání :-)